Alex-V Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Εχω καθαρο iso windows 8.1 core/pro x64 και το μεγεθος ειναι 3.8κατι. Το flashακι μου ειναι 4gb, καλα οχι τοσο ακριβως. Οταν πηγα να το κανω bootable με το rufus, με ntfs system μου εβγαζε error οτι δεν χωραει. Οταν ομως το γυρισα σε fat32, το περασε τελεια. Και η εγκατασταση εγινε κανονικοτατα. Θα εχω καποιο θεμα? Ειναι ολα ενταξει? Το λεω γιατι κανονικα το usb θα πρεπε να ηταν σε ntfs υποτιθεται. Αλλα πιστευω οτι απτην στιγμη που η εγκατασταση κυλισε ομαλα, οτι ολα ειναι ενταξει!
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Βασικά τα fat16/fat32 είναι τα ποιο ενδεδειγμένα φορμά για bootable media και όχι το ntfs.
Alex-V Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καταλαβα φιλε mico. Guess what. Θυμασαι το προβληματακι με τα 7? Μαλλον σωθηκα με τα 8. Αυριο θα απαντησω στο αλλο thread που ειχαμε ανοιξει για να σου πω για σιγουρα
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για το θέμα με τα drop frames στα εικονίδια λες; Άντε να το δούμε κι αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα