Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνώ σχεδόν με όλες όσες γράφτηκαν κι άλλες ακόμη αλλά δεν πιστεύω πως έχει πολύ νόημα να συζητάμε για βαθμολογίες στο... imdb

πάρα πολλές είναι προφανώς off κι εκτός των ορίων της προσωπική γνώμης του καθενός και αυτό είναι αυτονόητο αφού δεν υπάρχει κανένα τρομερό σύστημα βαθμολόγησης - τουλάχιστον από όσο είχα ψάξει παλαιότερα

επίσης όλοι ξέρουμε πόσο επηρρεάζει το hype και το πρόβλημα είναι ότι το hype ξεκινάει από μια χώρα που πρώτα βαθμολογούν τα πρόσωπα, τα πολιτικά, τα εθνικά, τις εταιρείες, κυρίως τις ταμπέλες στο καθετί και στον καθένα, και μετά από όλα αυτά βαθμολογούν και την ταινία

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αφήσουμε εκτός τα κλασικά blockbuster του Hollywood που βγάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα αλλά ξεχνιούνται μέσα σε 1 μήνα, όπως Fast and Furious ή Transformers  και γενικά οτιδήποτε σχετικό με την καταστροφή των ΗΠΑ από φυσικές καταστροφές ή εξωγήινους:

Οι πιο πολλές ταινίες με τον Deniro. Απορώ πως έχει περάσει στο hollywood ως θρύλος και κορυφαίος ηθοποιός. Μια ζωή τον εαυτό του παίζει, τον άξεστο και βίαιο Ιταλο-Αμερικάνο.

Ο Ταραντίνο επίσης ξεφούσκωσε γρήγορα. Το pulp fiction όμως ίσως και το Jackie Brown είναι καλές ταινίες αν και όχι top.

Star Wars και Lotr απλά αξιόλογες περιπετειούλες.

Επίσης το Matrix πολύ υπερtιμημένο.

Μόνο θετικό του είναι το slow motion bullet time που έπειτα άρχισε να χρησιμοποιείτε σε pc games όπως το max payne!

Από τις ταινίες του tifosI το Magnolia, Apocalypse Now, Big Lebowski, Pan's Labyrinth για μένα είναι ταινιάρες.

Οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο για woody allen είναι βλασφημία  :-D

• Moderators
Δημοσ.

τα μπατμαν dark knight

OMG ρε παιδια 

Ούτε εγώ τρελάθηκα τόσο με την τριλογία του Nolan, αλλά από τις ταινίες, ήταν οι πιο σοβαρές. Πάντως ειδικά στο TDK (το 2ο), εκτός από τις κλασσικές σκηνές με τον Joker, το υπόλοιπο το έχω ξεχάσει.

Want Batman? Go to comics (κυρίως) / TAS / Arkham series. ;)

To Gravity επίσης δεν με τρέλανε. Αλλά με έκανε να θέλω να παίξω πάλι Dead Space. :P

Δημοσ.

Ούτε εγώ τρελάθηκα τόσο με την τριλογία του Nolan, αλλά από τις ταινίες, ήταν οι πιο σοβαρές. Πάντως ειδικά στο TDK (το 2ο), εκτός από τις κλασσικές σκηνές με τον Joker, το υπόλοιπο το έχω ξεχάσει.

Want Batman? Go to comics (κυρίως) / TAS / Arkham series. ;)

To Gravity επίσης δεν με τρέλανε. Αλλά με έκανε να θέλω να παίξω πάλι Dead Space. :P

Tο προβλημα με την τριλογια του Nolan ηταν οι μαχες imo, η χορογραφια ηταν αισχος για τετοια παραγωγη, ο batman ηταν αργος και στην καλυτερη εμοιαζε με ενα μετριο μαχητη του δρομου. Δεν γινεται πχ το arrow που ειναι low budget σειρα να εχει καλυτερες μαχες απο batman ταινια.

Κατα τα αλλα σε σχεση με τις υπολοιπες που ειχαν βγει μερα με τη νυχτα απλα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος, 17 ποστς και κανείς δεν έχει αναφέρει τους Νονούς;

Ε, εντάξει ρε 'συ! Για υπερεκτιμημένες ταινίες είναι το θέμα. Όχι για εντελώς μαλακίες...

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...