Προς το περιεχόμενο

Lumia 930 @ 299e - Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σήμερα στα κατστηματα Vodafone ειναι διαθεσιμο το Nokia lumia 930 στα 299 ευρω για αγορα σκετης συσκευης.

Λογικα το αποθεμα θα ειναι περιορισμενο γιατι ηδη στο eshop τους το εμφανιζει ως μη διαθεσιμο,αλλα σε περιπτωση που υπαρχει σε καποιο καταστημα ετοιμοπαραδοτο η διαθεσιμο για παραγγελια θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη προσφορα.

• Like 3
Δημοσ.

και "ο θησαυρός του μακαρίτη" συνεχίζεται...

Αποψή μου και 99€ να χε, δεν πρέπει να μπεί κανείς στην διαδικασία..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ανοίχτηκε το θέμα αφού είναι μη διαθέσιμο! Γνωστές πλέον μ@λακίες της Voda...

Πάλι 10 τεμάχια μοίρασε για να τα δούμε στις αγγελίες 350 ευρώ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ανοίχτηκε το θέμα αφού είναι μη διαθέσιμο! Γνωστές πλέον μ@λακίες της Voda...

Πάλι 10 τεμάχια μοίρασε για να τα δούμε στις αγγελίες 350 450 ευρώ! :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σε κατάστημα λεει ο ts γι αυτό δεν το εχω σβησει και εγω, οποιος εχει κοντα του ας προσπαθησει.

Δημοσ.

Το δείχνει κανονικά και στο site τους με την προσφορά , απλά είναι εξαντλημένο! --> http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-930?menuId=629

Βάζουν και αυτοί οι άτιμοι μερικές καλές προσφορές, αλλά είναι για μετρημένους στα δάκτυλα!

Το κινητό στα λεφτά αυτά δεν είναι και άσχημο, ειδικά για κάποιον που ψάχνει τώρα για ένα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις προηγούμενες κακές εμπειρίες, είχε διαφορά στις ηλεκτρονικές παραγγελίες με παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή στο χώρο μας; Από το λίγο που είχα παρακαλοθούσει, μου είχε μείνει η εντύπωση (αλλά μπορεί να ήταν λανθασμένη) πως ήταν περισσότερο να παραλάβεις τελικά αν επιλέξεις να αποσταλεί η παραγγελία στο χώρο σου παρά να εμπλακεί κατάστημα. Ισχύει αυτό ή λάθος κατάλαβα/θυμάμαι;

Όσο για αυτές τις κακές πρακτικές της Βόντα, επειδή ακριβώς στις λίγες συσκευές που δίνει πραγματικά σκοτώνει την τιμή, προσωπικά γνωρίζοντας πως δεν έχουν ουσιαστικό κέρδος ενώ εγώ επωφελούμουν, θα προχωρούσα μάλλον σε αγορά. Για όλα τα άλλα όμως, ακόμη κι αν με συμφέρει κάπως, δε θα ήθελα να τους "επιβραβεύσω" με την επιλογή μου. Από εκεί και πέρα είναι προσωπικό το θέμα, εφόσον βέβαια συμφωνούμε πως είναι καλές οι τιμές για τις 2 προσφορές που αναφέρονται εδώ εν προκειμένω.

EDIT: Επίσης, πάλι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τυχόν εκπτώσεις που δικαιούμαστε χωριστά για συσκευές (πχ από φοιτητικό CU -10%) μπορούν να χρησιμοποιηθούν; Εικάζω πως όχι, αλλά αν έχει γίνει καλό είναι να το ξέρουμε..

Επεξ/σία από nikosdet
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, γιατί το λέτε αυτό;; Για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ή η πλατφόρμα των windows δεν σας αρέσει/κάνει;;

Ευχαριστώ!

και "ο θησαυρός του μακαρίτη" συνεχίζεται...

Αποψή μου και 99€ να χε, δεν πρέπει να μπεί κανείς στην διαδικασία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...