Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει και ο τίτλος εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα με μια συσκευη tv tuner. Η συσκευή είναι το Dazzle TV 330e της pinnacle. Είναι usb tv tuner, και ενω δουλευε κανονικά, απο κάποια στιγμή και μετά δεν το αναγνώριζει ο υπολογιστής. (προφανώς κάτι θα συνέβει απο κάποια στιγμή και μετά, αλλά δεν θυμάμαι να εγκατέστησα καποιο πρόγραμμα. Ίσως να εγκατέστησαν τίποτα τα windows? ίσως κατι άλλο ...). Προσπαθώντας να βγάλω άκρη, έχω κάνει σχεδόν τα πάντα (το σχεδον το λεω γιατι ισως κάτι δεν εχω σκεφτει). Καθαρισμος registry με διάφορα προγράμματα, απεγκατάσταση κάποιων ενημερώσεων των windows(ψιλο στην τυχη γιατι αμα ήξερα οτι εφταιγε καποια θα ειχα λυσει το προβλημα), απεγκατάσταση του software και ξανα εγκατάσταση και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι αλλα αποτέλεσμα δεν είχαν. Το μόνο που κατάφερα ήταν κάποιες φορές να αναγνωριστεί η συσκευή αλλά όταν έσβησα το pc, και άνοιξε την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.
Αυτό που παρατήρησα μετά απο πολλές δοκίμες διάφορων εμπνεύσεων που είχα, ήταν οτι μετα απο reset (χωρφις να υπαρχει καποιο θεμα απλα για να μην κανει τερματισμο απο τα windows) φαινεται να λύνεται το πρόβλημα και η συσκευή αναγνωρίζεται όταν ανοίξουν τα windows. Δηλαδή βρίσκομαι στην κατάσταση πριν το Reset. Τώρα όταν ο τερματισμός γίνει απο τα windows, δεν ανανωρίζεται η συσκευή όταν ανοίξουν τα windows.
Πιθανολογώ ότι κάτι πρέπει να ρυθμίσω στα windows αλλα δεν ξέρω τι, και δεν ξερω αν αυτο θα μου λύσει το πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα ;
Ευχαριστώ.

Ακόμη αν κάνω εγκατάσταση καινουργιους drivers της καρτας γραφικων (ενσωματωμενη στη μητρικη intel) παλι η συσκευη δεν αναγνωριζεται στην νεα εκκινηση.

Η συσκευή δούλευε για μεγάλο χρονικό διάστημα (2+ χρόνια) στα 7 κανονικά.
Όταν την συνδέω και δεν την αναγνωρίζουν τα windows δεν ανάβει το λαμπάκι της συσκευής. (ενταξυ λογικο, αλλα το γραφω)

Επεξ/σία από froulis
Δημοσ.

δοκιμασε το και σε αλλο υπολογιστη να δεις αν συμπεριφερεται το ιδιο αλλιωςαν ειναι ενταξει η συσκευη.. τσεκαρε οδηγους για τις δικες σου θυρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...