Tempor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το ιdle στη 840μ μου ειναι 45-46c. Μεχρι πριν 3-4 μερες εκανα gaming κατω απο 70C. Σημερα διεπιστωσα οτι ξεπερναει τους 90. Εκανα repaste και το heatsink φαινοταν οκ εξωτερικα αλλα εχω το ιδιο αποτελεσμα. Το ιδιο και σε μπαταρια. Εχει καθαριστει απο σκονες και εκαμα update drivers. Κατι αλλο; :/
jordan29c Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η ψύκτρα από τη μέσα πλευρά (του ανεμιστήρα) είναι καθαρή; Συνήθως εκεί υπάρχει στρώση σκόνης και εμποδίζει τη ροή του αέρα με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Αν δεν είναι αυτό δυστυχώς υπάρχει περίπτωση ηλεκτρονικής βλάβης αφού έχεις αλλάξει πάστα και παίρνει σωστές στροφές το σύστημα ψύξης.
panagiwths1987 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 με ποιο τροπο βλεπεις τις θερμοκρασιες?
Tempor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η ψύκτρα από τη μέσα πλευρά (του ανεμιστήρα) είναι καθαρή; Συνήθως εκεί υπάρχει στρώση σκόνης και εμποδίζει τη ροή του αέρα με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Αν δεν είναι αυτό δυστυχώς υπάρχει περίπτωση ηλεκτρονικής βλάβης αφού έχεις αλλάξει πάστα και παίρνει σωστές στροφές το σύστημα ψύξης. Ναι ειναι πεντακαθαρο απο σκονες γιατι ειναι σχετικα καινουριο το μηχανημα και το εχω φυσηξει. Ο επεξεργαστης εχει αρκετα χαμηλη θερμοκρασια που ειναι πανω στην ιδια ψυκτρα. Τι ειδους ηλεκτρονικη βλαβη μπορει να ειναι; Γι΄ αυτο το λειτουργησα με μπαταρια μηπως επταιε το τροφοδοτικο το οποιο κανει διαρκως ενα ψηλο και μεταβαλλομενο ηχο. Με hw monitor βλεπω θερμοκρασιας και θα ηθελα να προσθεσω οτι υπαρχει throttling στη καρτα γραφικων αρα κανονικα θα εκλεινε απο θερμοκρασια το pc. Σε stress test σε 2 σεκόντ η θερμοκρασια περνει 30 βαθμους. Απο 45 παει 75. Σημειωτεον οτι διπλα στη GPU υπαρχουν καποια πινακια. Σε αυτα εχει χωθει παστα απο mx 4 και pk3 αλλα καμια δεν ειναι conductive. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από Tempor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα