Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις 2 powerline. Ένα (χωρίς WiFi) κοντά στον router για να συνδεθεί μαζί του και το άλλο (με το WiFi) θα μπει όπου θέλεις.

Μπορείς αντί powerline με WiFi, να χρησιμοποιήσεις απλό και να το συνδέσεις με άλλη συσκευή που θα μοιράζει την σύνδεση.

Αυτό ακριβώς και η «αλλη συσκευή» μπορεί να ειναι κάποιο παλιό router που θα μπορεί να δουλευει σαν switch (πολλαπλές εξόδους ethernet) και παροχή wifi. 

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε! Παίρνω powerline( ένα απλό) και στο τέλος τι βάζω; Προτείνετε αν μπορείτε και δώστε και link να δω. Θέλω και ethernet και wifi αν γίνεται. Επίσης πού το συνδέω γιατί έχω ένα router/modem/access point από τον οτέ. Το συνδέω σε οποιαδήποτε ethernet ή κάπου αλλού; Θα χρειαστεί ξεχωριστό modem ή όχι. (Ξέρω σας κούρασα αλλά έχω πολλές απορίες :) )

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα powerline συνήθως πουλούνται σε ζευγάρια. Θα πάρεις λοιπόν ένα ζευγάρι powerline που το ένα από τα δύο θα είναι "απλό" και το άλλο θα έχει και WiFi.

Εντελώς ενδεικτικά (γιατί υπάρχουν πολλά μοντέλα σε πολλές μάρκες και τιμές) αυτό: TP-LINK TL-WPA4220KIT

Το ένα από τα δύο θα μπει κοντά στο router σου στο σαλόνι και θα συνδεθεί με αυτόν με καλώδιο δικτύου. Το άλλο θα μπει στο δωμάτιο σου και πάνω του μπορείς να συνδέσεις είτε μέσω καλωδίου δικτύου είτε μέσω wifi τους υπολογιστές σου, tablet, κινητά κλπ.

Τα δύο powerline επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της καλωδίωσης του ρεύματος του σπιτιού σου (πρίζες). Στο μέλλον, μπορείς να πάρεις και τρίτο powerline (σκέτο, όχι ζευγάρι) και να το βάλεις σε άλλο δωμάτιο και να κάνεις το ίδιο και εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...