Προς το περιεχόμενο

Lenovo Miix 2 8" (Z3740/2GB/64GB) - 199,00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας που αντιμετωπίζω με το smartphone Android σε ιστοσελίδες και chat που δεν ανοίγει ή μου ζητάει Flach Player ενώ τον έχω εγκατεστημένο κτλ. Θα λειτουργεί απροβλημάτιστα όπως έχω το pc μου σωστά; γι'αυτο το λόγο θέλω να το πάρω παρακαλώ η απαντήσεις σας θα είναι πολύ χρήσιμες στο αν θα πάρω αυτό ή το Lenovo IdeaPad A8-50 A5500 8" (16GB). Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

είναι ακριβώς  όπως είναι ο υπολογιστής σου. ό,τι κάνεις εκει τα ίδια χωρίς καμία διαφορά θα κάνεις και εδώ.

Δημοσ.

Κανονικα windows εχει. Όπως λειτουργει ένα κανονικό pc με internet explorer chrome mozilla οτι σας αρεσει. Μπορειτε να πατε σε ενα κατάστημα με windows tablets και να δοκιμάσετε τις σελιδες που θέλετε να δειτε.

Νομιζω ότι αξίζει την διαφορα χρημάτων και να παρεις αυτό από ενα android tablet.

Δημοσ.

Πριν 3 μέρες βρήκα ένα μεταχειρισμένο από τις αγγελίες και το πήρα για ένα φίλο το συγκεκριμένο Lenovo. Πολύ καλό ταμπλετ σε όλα του. Οθόνη εξαιρετική, καλύτερη από του Toshiba (το έχει ο κουμπάρος μου και τι εχω επίσης δουλέψει). Παίρνει κανονικά microSD αλλά δεν έχει hdmi που έχει το Toshiba. Δεν το είδα να κολλάει σε κάτι (λίγο στο FIFA 15 στην αρχή αλλά δεν το πολυεψαξα με τα παιχνίδια). Απλά να πω ότι οι διαθέσιμοι τίτλοι σε παιχνίδια και εφαρμογές είναι σαφώς πολύ πολύ λιγοτεροι-φτωχότεροι σε σχέση με Android και iOS. Βεβαι παίρνεις κανονικό PC.

Δημοσ.

Έχει 2 καλά ένα windows tablet. Ένα είναι ότι ως tablet δεν κολλάει πουθενά στα απλά και καθημερινά. Ανοιχτό Firefox, από πίσω all tube και word κανονικό. Από την άλλη, Bluetooth keyboard και mouse, και καλώδιο hdmi (encore έχω), και πας παντού με το office σου ή/και τις ταινίες σου ανα χείρας.

Η παρουσία 64 GB είναι σημαντική σε αυτή την τιμή για εμένα. Αν δεν είχα το enc. (32 GB) θα διάλεγα αυτό.

Δημοσ.

Κανονικα windows εχει. Όπως λειτουργει ένα κανονικό pc με internet explorer chrome mozilla οτι σας αρεσει. Μπορειτε να πατε σε ενα κατάστημα με windows tablets και να δοκιμάσετε τις σελιδες που θέλετε να δειτε.

Νομιζω ότι αξίζει την διαφορα χρημάτων και να παρεις αυτό από ενα android tablet.

Υπόψιν ότι το Lenovo IdeaPad A8-50 θα το έπερνα στην τιμή της προσφοράς στα 89€.
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και το λιγότερο που έχω να πω ως πρώτη εντύπωση επειδή το έχω βάλει στη φόρτιση δεν το έχω ανοίξει ακόμη είναι ότι από κατασκευαδτικηκής άποψης είναι το λιγότερο στιβαρό, σταθερό πολύ όμορφο κ τώρα ψάχνω για καμία θηκούλα που να βγάζει κ την κάμερα πίσω. Όποιος έχει καμία ιδέα ας τη ρίξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...