crazy_gamer21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αρχικά σκεφτομουν το S4,το οποίο και απόκλεισα. Και ειδού η απορία: G3 ή Z2? Ποιό πρέπει να προτιμήσω; Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανάλογα τι θες, είναι πολύ διαφορετικές συσκευές θες πολύ μεγάλη οθόνη με μεγάλη ανάλυση, δυνατότητα αφαίρεσης του καπακιού για να αλλάζεις μπαταρία και σκέφτεσαι έκδοση με 32GB που δεν έχει το z2? πας σε g3 σου είναι αρκετές οι 5.2" , θες καλύτερη ποιότητα κατασκευής με καλύτερα υλικά και unibody (αλλά με θυσία τα μεγάλα πλαίσια), καλύτερη κάμερα (αν και αυτό ελέγχεται), στέρεο ηχεία και 3GB ram σε κάθε περίπτωση (αλλά μόνο 16 ενσωματωμένη, άρα θα θες και μια sd), καλύτερη αυτονομία και αδιαβροχοποίηση να του ρίχνεις και κάνα πλυσιματάκι όποτε μπιχλιάζει; τότε κοιτάς z2 εγώ προσωπικά προτιμώ το z2, αλλά είναι ανάλογα και τον αγοραστή σαν πρώην χρήστη iphone πάντως το sony θα σου κάτσει πιο καλά με τα γυαλιά και αλουμίνια του από το g3, αν παρόλα αυτά σου έχει πάρει τα μυαλά η οθόνη του g3 τότε κοιτάς αυτό τα συγκεκριμένα πάντως είναι ανταγωνιστές τους gs5 και όχι του gs4 το gs4 είχε ανταγωνιστές το z1 και g2 (και κατά τη γνώμη μου ήταν χειρότερο και από τα 2)
crazy_gamer21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το Smartphone το θέλω για gaming, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα(όπως οι θερμοκρασίες και το lag του G3). Επίσης θα κάνω κλασική χρήση (κάμερα κλπ) και θέλω να έχει καλή οθόνη, χωρίς όμως να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του τηλεφώνου. Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η ανάλυση του G3 αχρείαστη και το Z2 στα ματια μου ειναι σαφως πιο ωραιο 1
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η ανάλυση του g3 σίγουρα είναι αρχείαστη και μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι και κατασπατάληση πόρων, παρόλα αυτά η μεγαλύτερη οθόνη είναι μεγαλύτερη οθόνη έστω και για λίγο. Επίσης αν εχεις ps3 ήδη να ξέρεις ότι το sony έχει native υποστήριξη του χειριστηρίου χωρίς root και 3rd party apps Το συνδέεις και λειτουργεί, βέβαια και στο άλλο μπορείς να συνδέσεις ενσύρματο 360 controller, αλλά με το USB θα μπορούσες να βάλεις ενα mhl στο z2 και να δίνεις εικόνα στη τηλεόραση και με το ασύρματο χειριστήριο να εχεις κονσόλα αραχτος στο καναπέ
crazy_gamer21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 σαν πρώην χρήστη iphone πάντως το sony θα σου κάτσει πιο καλά με τα γυαλιά και αλουμίνια του από το g3, αν παρόλα αυτά σου έχει πάρει τα μυαλά η οθόνη του g3 τότε κοιτάς αυτό Επειδή είμαι χρήστης iphone(ενός αρχαίου) πιστεύεις ότι το z2 θα μου κάτσει πιό καλά; Sent from my iPhone using Insomnia
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Υπέρ G3Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυσηΛίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3)infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου)Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging supportΠολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia serviceΠολύ καλής ποιότητας ηχείοΕμφάνιση (υποκειμενικό αυτό)Αποσπώμενη μπαταρίαΚαλύτερο UIΥπέρ Ζ23.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορείΠιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετάStereo speakers3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο.Η επιλογή δική σου
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ναι από την άποψη οτι δε θα σου κακοφανει η πλαστικούρα. Θα έχει πιο "premium" αίσθηση και θα σου φαίνεται πιο ανθεκτικό/συμπαγές και λιγότερο εύθραυστο Το ui των z2 και g3 είναι στην ουσία αυτό του android με το Sony να είναι πιο λιτό και πιο κοντά στο στοκ. Έχει λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση με της lg, αλλά και της lg μια χαρά είναι. wireless charging support Και το z2 έχει wireless charging, απλά πρέπει να έχεις το dock της Sony που κάνει 25€Βέβαια σε επόμενο sony μπορεί να θες και διαφορετικό dock (ανάλογα το πάχος) πράγμα που μπορεί να σε βάλει σε περισσότερα έξοδα. Πάντως το dock ΠΡΕΠΕΙ να παρθεί γιατί δε βρίσκω καλή ιδέα να ανοιγοκλείνεις τα καπάκια καθημερινά. Το αφήνεις στο dock και τέλος Lollipop θα πάρει όλη η σειρά z έστω και πιο αργά (ακόμα και το z 2ετιας) που στη πραγματικότητα σημαίνει ότι μακροπρόθεσμα περιμένεις καλύτερη υποστήριξη από την lg που το μόνο που έχει πει είναι οτι θα υποστηρίξει για την 5.0 το g3 και g2
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ναι από την άποψη οτι δε θα σου κακοφανει η πλαστικούρα. Θα έχει πιο "premium" αίσθηση και θα σου φαίνεται πιο ανθεκτικό/συμπαγές και λιγότερο εύθραυστο Το ui των z2 και g3 είναι στην ουσία αυτό του android με το Sony να είναι πιο λιτό και πιο κοντά στο στοκ. Έχει λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση με της lg, αλλά και της lg μια χαρά είναι. Και το z2 έχει wireless charging, απλά πρέπει να έχεις το dock της Sony που κάνει 25€ Βέβαια σε επόμενο sony μπορεί να θες και διαφορετικό dock (ανάλογα το πάχος) πράγμα που μπορεί να σε βάλει σε περισσότερα έξοδα. Πάντως το dock ΠΡΕΠΕΙ να παρθεί γιατί δε βρίσκω καλή ιδέα να ανοιγοκλείνεις τα καπάκια καθημερινά. Το αφήνεις στο dock και τέλος Lollipop θα πάρει όλη η σειρά z έστω και πιο αργά (ακόμα και το z 2ετιας) που στη πραγματικότητα σημαίνει ότι μακροπρόθεσμα περιμένεις καλύτερη υποστήριξη από την lg που το μόνο που έχει πει είναι οτι θα υποστηρίξει για την 5.0 το g3 και g2 Αναφερόμουν και στην arvato σε θέμα υποστήριξης.
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλά εκεί κάνεις το σταυρό σου, αυτό με κάνει κι εμένα ανήσυχο, αλλά εδώ που τα λέμε δε μου χαλάει και συχνα κινητό οπότε το παραβλέπω. Πιο πολύ φοβάμαι το θέμα του νερού γιατί εγώ το βουτάω σε νερά το δικο μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα Για αυτό και λέω ότι καλυτερα να μην ανοιγοκλείνεις τα καπάκια καθημερινά χωρίς λόγο αν το πάρεις. Πάρε dock και μετά θα σου φαίνονται παράξενοι όλοι αυτοί που παλεύουν με τα καλωδιάκια Συνήθως μια φορά τη μέρα θα θες φόρτιση, το ακουμπας πάνω πριν κοιμηθείς και τέλος Ας βάλω τώρα ραδιοφώνακι που πάω για μπάνιο
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλά εκεί κάνεις το σταυρό σου, αυτό με κάνει κι εμένα ανήσυχο, αλλά εδώ που τα λέμε δε μου χαλάει και συχνα κινητό οπότε το παραβλέπω. Πιο πολύ φοβάμαι το θέμα του νερού γιατί εγώ το βουτάω σε νερά το δικο μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα Για αυτό και λέω ότι καλυτερα να μην ανοιγοκλείνεις τα καπάκια καθημερινά χωρίς λόγο αν το πάρεις. Πάρε dock και μετά θα σου φαίνονται παράξενοι όλοι αυτοί που παλεύουν με τα καλωδιάκια Συνήθως μια φορά τη μέρα θα θες φόρτιση, το ακουμπας πάνω πριν κοιμηθείς και τέλος Ας βάλω τώρα ραδιοφώνακι που πάω για μπάνιο Όταν οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, κοιτάς και τον παράγοντα υποστήριξη. Προσωπικά με όσα Sony είχα την χρειάστηκα. Τώρα για την αντοχή στο νερό δέστε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=qQlEi-W7GCE
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτός στο video, αλλά αν θα τολμούσε ο ο καθένας να βρέξει το κινητό του επίτηδες Άλλο να σου λέει ο κατασκευαστής να το βρεξεις, αυτό όπως και να το κάνουμε σου δίνει μια επιπλέον κάλυψη και σιγουριά Κινητά κατά λάθος έχω βρέξει κι εγώ ένα σωρό και τα περισσότερα δούλευαν, τώρα αν μου βραχεί όμως και πάθει κάτι θα πάω να ζητήσω τα ρέστα και κάλυψη
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτός στο video, αλλά αν θα τολμούσε ο ο καθένας να βρέξει το κινητό του επίτηδες Άλλο να σου λέει ο κατασκευαστής να το βρεξεις, αυτό όπως και να το κάνουμε σου δίνει μια επιπλέον κάλυψη και σιγουριά Κινητά κατά λάθος έχω βρέξει κι εγώ ένα σωρό και τα περισσότερα δούλευαν, τώρα αν μου βραχεί όμως και πάθει κάτι θα πάω να ζητήσω τα ρέστα και κάλυψη ''The Sony Xperia Z2 has IP58 certification for dust and water resistance, which LG had arguments against. The company's primary concern is IP quality standards are not clear from a user's point of view and they may have a point. But most users will appreciate the extra protection against the elements - after all, a flagship smartphone is no small investment.'' Από κει και πέρα υπάρχει η απόδειξη πως ενώ δεν έχει την πιστοποίηση τα πάει μια χαρά και σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι deal braker
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ας πάει τότε και η lg να πάρει πιστοποιήσεις και να βγάζει διαφιημίσεις να βουτάει σε πισίνες δε το κάνει όμως και η samsung που το κάνει δε σε προτρέπει να κάνεις καγκουρισμούς, στα σποτάκια της μόνο καμιά βροχή δείχνει (που παρεπιπτόντως το διασκεδάζω στη βροχή να μιλάω κανονικά και να βλέπω γνωστούς/γνωστές μου με άλλα κινητά όπως iphone να τα τυλίγουν ακόμα και σε πλαστικά) εμένα λοιπόν που μου δείχνει πισίνες, θα το βρέχω ΄σε κάθε ευκαιρία και αν πάρει νερό (γιατί κάμποσα έχουν πάρει, και τελικά δεν ήταν μισόκλειστα flaps αλλά κατασκευστικό θέμα) θα τρέχω βέβαια να βγάλω άκρη με το arvato τελοσπάντων το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό όντως δεν είναι deal breaker αν δεν υπάρχει, αλλά καλό είναι που υπάρχει και καλό είναι να το ακολουθήσουν και άλλοι, γιατί στο κάτω κάτω και να χύσεις ένα καφέ στο κινητό δεν είναι και κάτι σπάνιο
crazy_gamer21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά ποτέ δεν έχω βρέξει κινητό είτε με καφέ είτε με νερό οπότε εγώ δεν έχω άποψη. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι έιναι καλό να το έχεις για κάθε περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα