Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες να κανεις σοβαρο o.c. σε haswell η συκεκριμενη δεν κανει για πολλα.Αν παλι θες ενα απλο o.c. (πχ σε 4-4.1) ΙΣΩΣ φτασει :P

εδιτ: Μια χαρα ειναι η ψυχτρα,απλα η ιντελ σε λιγο θα βαλει και south bridge μεσα στον επεξεργαστη και θα μας λεει "φτυστε για να κρυωσει"

Δημοσ.

Φοβαμαι το βαρος της (αναφερουν και ως αρνητικο την καπως δυσκολη τοποθετηση της)... αλλα.... το ερεβος του σκοτους επελεξε:

http://www.insomnia.gr/topic/546782-i5-4690k-vs-i7-4790/?do=findComment&comment=53570598

Και εδω: http://www.techpowerup.com/reviews/Raijintek/Ereboss/6.html

Δημοσ.

Θα εχω προβλημα με τις ραμ με αυτη την ψυκτρα?Χαμηλες μου φαινονται.Επισης να παω σε ραμ 1.5v η και το 1.65 δεν πειραζει?

Δημοσ.

οχι 184 για αυτην την μητρικη ρε φιλε.174 την βρισκεις e-shop χωρις μεταφορικα και αντικαταβολη και αποτι θυμαμαι πριν κανα μηνα ειχε 160

Δημοσ.

Ναι, να ''στηριξεις'' το msystems που αξιζει και στην εγγυηση ειναι τοπ και οχι σαν τους μη πω...!

Μεταφορικα δεν εχει, ειναι διπλα μας το μαγαζι.

(χωρις παρεξηγηση sakiz... κανενα θεμα με σενα)

Δημοσ.

Ναι αυτη δεν μου προτεινες στο προηγουμενο ποστ?μεταφορικα οντως δεν εχει θα παω εγω να την παρω κ για 10 ευρω διαφορα δεν με νοιαζει γιατι το msystems ειναι top σε θεμα εγγυηση

Δημοσ.

Ναι αυτη δεν μου προτεινες στο προηγουμενο ποστ?μεταφορικα οντως δεν εχει θα παω εγω να την παρω κ για 10 ευρω διαφορα δεν με νοιαζει γιατι το msystems ειναι top σε θεμα εγγυηση

Καλα απο πιτα που δεν τρωω δεν με μελει και αν καει.Για εσενα το ειπα :P. Παντως πριν εναν μηνα αυτην ειχε 161 και η hero ειχε 184.Ισως λογο ζητησης ανεβηκαν οι τιμες.Περιμενε κανα δυο τρεις μερες μπορει να πεσουν με τις εκπτωσεις :D (μουσια αλλα που ξερεις?)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...