dstilio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα, Περίπου τι μήνα βγάζει η Apple τα μοντέλα της κάθε χρόνο; Άνοιξη? Καλοκαίρι? Και από τιμές? κυμαίνονται κάθε χρόνο στα ίδια επίπεδα περίπου? (π.χ, κάθε χρόνο το μεσαίο μοντέλο κοντά στα 1600?) είμαι έτοιμος να αγοράσω το πρώτο μου apple (macbook pro retina) αλλά χωρίς να πιέζομαι χρονικά. Βλέποντας την ανακοίνωση της Intel για τους Broadwell επεξεργαστές με καλή αναβάθμιση στην απόδοση των γραφικών (με iris 6100), σκέφτηκα μήπως αξίζει να περιμένω τα νέα Mac με τους καινούργιους επεξεργαστές. Η χρήση θα είναι για φωτογραφία & λίγο βίντεο οπότε τα γραφικά με ενδιαφέρουν (χωρίς 3D οπότε δεν με ενδιαφέρει η nvidia κάρτα στα ακριβότερα μοντέλα)
georgeadams Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επίσημες ημερομηνίες δεν υπάρχουν αλλά αφού έβγαλε επιτέλους η Intel τους Broadwell, ΛΟΓΙΚΑ δε θα αργήσει να τους βάλει σε νέα MacBook η Apple. Τις προηγούμενες χρονιές, οι τιμές των νέων μοντέλων παρέμειναν περίπου ίδιες με αυτές των μοντέλων που αντικαθιστούσαν (+/- $100). Αφού, όπως λες, δεν πιέζεσαι χρονικά, θα έλεγα να περιμένεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 http://buyersguide.macrumors.com/#Mac 1
dstilio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για το Buyers guide!!! Πάντως υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να σκεφτεί κάποιος (και εγώ μαζί) 1) 16-17-18 Ιανουαρίου τα Μακ έχουν 100 ευρώ έκπτωση στα επίσημα μαγαζιά. 2) για 3-4 μήνες, αν κάποιον τον ενδιαφέρουν τα γραφικά, ίσως αξίζει να περιμένει καθώς οι νέοι επεξεργαστές έχουν 20% βελτίωση. Αν δεν τον ενδιαφέρουν τα γραφικά...δεν έχει τόση σημασία. Εγώ προσωπικά αποφάσισα να περιμένω τελικά. Πάει για Πάσχα η αγορά ώστε να έρθουν οι νέοι επεξεργαστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα