xboomx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 α ναι ειναι ενεργοποιημένο..μερικα δευτερολεπτα κανει αλλα ειδικα ο μοζιλα στην αρχή λαγκάρει άπειρα
G1O Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ωραια,κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω απο μια καθαρη εγκατασταση των windows η αλλαγη του μηχανικου δισκου με ssd,ειναι το προεγκατεστημενο bloatware που καθυστερει. επισης δημιουργησε δισκους αποκαταστασης ,σε περιπτωση προβληματος το σκληρου δισκου να εχεις το προεγκατεστημενο σε δισκακια 1
David20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 είχα ελέγξει παλιότερα από το msconfig ποια προγράμματα ξεκινάνε κατά την εκκίνηση. Ορίστε και οι φώτο που μου ζήτησες..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! windows security έχει μέσα από μόνο του έχω βάλει AVG + SuperAntiSpyware..είχα βάλει και το MalwareBytes αλλά το έσβησα γτ έπρεπε να κάνω μόνος μου τα σκαναρίσματα και το ξεχνούσα! G10 τα φοβάμαι αυτά γτ δεν έχω ξανακάνει μόνος μου φορμάτ . Άσε που δεν έχω και εξωτερικό σκληρό για backup. Να πω πως στον δίσκο είχα κάνει μία βλακεία που νομίζω όμως δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα ..Είχα προσπαθήσει να βάλω linux αλλά το βάιο ήταν κλειδωμένο και αναγνώριζε μόνο τα win8 και δεν με άφηνε καν να δώ τα linux μέσα στο στικ(σαν 2ο λογισμικό φυσικά όχι να σβήσω τα 8). Τότε λοιπόν είχα κάνει σε μία πρώτη προσπάθεια (που έιχα τα 8 και όχι τα 8.1 και τα 8 με άφηναν τότε ) τομή στον δίσκο μία μη αναστρέψιμη και καλά ενέργεια για να βάλω μέσα τα linux αλλά κάτι προέκυψε και πάλι μετά δεν τα αναγνώριζε και το παράτησα . Ο δίσκος όμως έμεινε έτσι και απλά μου λείπουν 60 GB από τον σκληρό!Επίσης ο Defender έχει απενεργοποιηθεί λόγω χρήσης άλλου προγράμματος! Για τα cyberlink σίγουρα χρειάζομαι το iso viewer και το power to go το αφήνω αν χρειαστεί να γράψω κανένα cd στον πατέρα μου που μου ζητάει συχνά! Καλησπερα στον φιλο....Τα παρακατω προγραμματα δεν τα γνωριζω(τα δικα σου ειναι βεβαια) 1)fiddler (δεν το ξερω) 2)Avg tune up (προσωπικα θα το σβηνα) 3)MinGW 5.1.4 4)Overwolf 5)Punkbuster services 6)Realplayer 7)Realplayercloud 8)Settings manager 9)Teamspeak3 client 10)Secure download manager Ομως ειδικα το Secure download manager και το settings manager μαλλον πρεπει να σβηστουν.Αν τα υπολοιπα αναγραφομενα απο μενα, τα γνωριζεις(τι ειναι και που εξυπηρετουν),εσυ αποφασιζεις.Αν καποιος απ το φορουμ ξερει παραπανω ,ας μας πει.Προσωπικα απ τα παραπανω αναγραφομενα θα τα σβηνα ολα .Σαφως εξαρταται ποια χρηση κανεις στο laptop(παιχνιδια κλπ κλπ),οποτε ισως ξερεις καλυτερα. Οπως και να χει με τα χαρακτηριστικα που ανεφερες οτι φοραει ,θα πρεπε να πεταει το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα