vasilisQ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ασχολούμαι με το web-development και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και οθόνη. Η υπάρχουσα κάρτα είναι ενσωματωμένη στην μητρική και για οθόνη χρησιμοποιώ monitor τηλεόρασης(μοντέλο f22772w). Όσον αφορά την κάρτα γραφικών, δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να σπαταλήσω χρήματα για αποδόσεις παιχνιδιών, γρήγορης κίνησης κλπ. Μόνο 3D feautre ίσως να με ενδιέφερε. Ψάχνω ένα stable συνδυασμό για development και design μιας και χρησιμοποιώ και ένα δύο εργαλεία σχεδίασης του τύπου photoshop/illustrator. Για οθόνη σίγουρα hd, ίσως και uhd. Έχω βρει αρκετές καλές επιλογές αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δουλεύω μια ultra hd οθόνη με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θα αποδίδει η οθόνη στο 100% ή θα πρέπει να συνοδεύεται από μια εξίσου καλή κάρτα γραφικών σύμφωνα με τα παραπάνω? Κατά την γνώμη σας ποιο από τα δύο είναι σημαντικότερο και τι θα προτείνατε κυρίως για κάρτες γραφικών?
defacer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Την ενσωματωμένη που έχεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να πάρεις άλλη και κατά 99% δεν υπάρχει λόγος.
Papakaliati Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ασχολούμαι με το web-development και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και οθόνη. Η υπάρχουσα κάρτα είναι ενσωματωμένη στην μητρική και για οθόνη χρησιμοποιώ monitor τηλεόρασης(μοντέλο f22772w). Όσον αφορά την κάρτα γραφικών, δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να σπαταλήσω χρήματα για αποδόσεις παιχνιδιών, γρήγορης κίνησης κλπ. Μόνο 3D feautre ίσως να με ενδιέφερε. Ψάχνω ένα stable συνδυασμό για development και design μιας και χρησιμοποιώ και ένα δύο εργαλεία σχεδίασης του τύπου photoshop/illustrator. Για οθόνη σίγουρα hd, ίσως και uhd. Έχω βρει αρκετές καλές επιλογές αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δουλεύω μια ultra hd οθόνη με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θα αποδίδει η οθόνη στο 100% ή θα πρέπει να συνοδεύεται από μια εξίσου καλή κάρτα γραφικών σύμφωνα με τα παραπάνω? Κατά την γνώμη σας ποιο από τα δύο είναι σημαντικότερο και τι θα προτείνατε κυρίως για κάρτες γραφικών? Εξωτερικη καρτα γραφικων μονο αν θελεις 2η οθονη και δεν εχεις εξοδους απο την μαμισια. Αλλα και παλι μιλαμε για φτηνοτατες καρτες γραφικων . Οσον αφορα οθονη, γιατι υπαρχει καμια που να μην ειναι τουλαχιστον hd? UHD μην μπερδευεσαι 500+ eura πανε , 1440p εννοεις. Προφανος ναι αμα εχεις τα λεφτα.
thor777 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Για να λέει ultra hd μάλλον θα έννοεί ultra hd και οχι 1440p. Μιλάμε για οθόνες 28'' - 32 '' και κοστίζουν απο 400 ευρώ. Δεν ξέρω το πόσο απαραίτητη είναι μια τέτοια αγορά για web-developement αλλά σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς κάτι καλύτερο απο ενσωματομένα γραφικά. Εγώ θα έλεγα αν είναι να δώσεις κανένα 500 ευρώ για οθόνη να πάρεις τουλάχιστον μία gt 730 (740 ή 750 recommended)
@topos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ποια μητρικη εχεις?Υπαρχει ενδεχομενο(παρολο που λογικα θα το υποστηριζει η on board καρτα γραφικων σου) να μην μπορει να δωσει σημα μεγαλυτερο απο 1920χ1200. Εγω θα ελεγα για αρχη* να ψαχνοσουν για οθονη αποκλειστικα(εκτιμω πως η υπαρχουσα fu θα ειναι τραγικη) και μονο εαν αντιμετωπιζες καποιο θεμα να ψαχνοσουν για εξτρα καρτα γραφικων... *Αρκει να εχεις ξεκαθαρισει οτι η onboard/μητρικη σου υποστηριζουν την αναλυση που θελεις... 1
Ailuros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για οθόνες παρακαλώ απευθυνθείτε: http://www.insomnia.gr/forum/34-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/ Για ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Προτεινόμενες αναρτήσεις