k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, όποιος έχει όρεξη για ψιλή κουβεντούλα ευπρόσδεκτος... Αναρωτιόμουν τι παίζουν οι insomniacs λινουξάδες τελευταία online? Συνήθως δεν παίζω online λόγω χρόνου, αλλά που και που χτυπάω κάνα Urban Terror 4 έτσι για το χαβαλέ! Ο client του είναι υπέροχος, δε με πειράζει που δεν έχει τρομερά γραφικά, το gameplay είναι εθιστικότατο! Τι παίζετε εσείς; Κ.
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Urban terror (μπουμ μπουμ) και rigs of rods (του του) ειδικα οι icy maps στο UT... χρονια κολλημα. 1
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 War Thunder. Το απόλυτο Multiplayer game ιδίως μαζί με αυτό εδώ απογειώνετε. http://www.thrustmaster.com/products/tflight-hotas-x 1
k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πόρωση το UrT! Κάνουμε κάνα παιχνιδάκι κάνα βράδυ;
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 why not, αλλα πρεπει να ειμαι και σπιτι, γιατι απο το laptop-δεινοσαυρο δεν
jim_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παλιοτερα q3a με ενα φιλο μου που ηταν εξωτερικο και openarena με αγνωστους. Πλεον το μονο πραγμα για το οποιο χρησιμοποιο τις 3d ικανοτητες του nvidia ειναι... το kodi (απαιτει σοβαρο 3d acceleration). Και εγω μεσα για για urban terror.
k_antoni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 στο Urban Terror έχετε συγκεκριμένο σέρβερ που παίζετε ή όπου τύχει; γιατί μερικές φορές όταν θέλησα να παίξω με φίλους, είτε δεν έβλεπα τους ίδους σέρβερ είτε δε μπορούσα να τους βρω με βάση το nick τους; Λοιπόν, τρελό παιχνίδι και με το Tuxkart στην τηλεόραση... ούτε Mario Kart ούτε τίποτα! Τώρα που θα γίνει δικτυακό, θα χουμε ιστορίες :-P
brotrainer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Chess σε τάμπλετ, όχι συχνά. Προτιμώ το διάβασμα. Ίσως χτυπήσω και κανά killzone online αν έχω χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα