Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικος promo απο δω https://insider.razerzone.com/index.php?threads/insider-ces-2015-appreciation-sale.1920/

Αφορα την αγορα μονο ενός προιοντος, 52.89 ευρω τα μεταφορικα, πιθανον να μην αξιζει για οποιαδήποτε αγορα.

Επεξ/σία από matrixxx
τα κοκκινα
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ειναι για 24ωρες μονο και λεει οτι υπαρχει 50% εκτπωση για αγορα απο το Store σε Hardware(ποντικια κλπ)με χρηση κουπονιου που σου παρεχει απο μεσα.Αν τα μεταφορικα ειναι τοσα για Ελλαδα δεν αξιζει με την καμια.

Δημοσ.

Μεσα λεει standard delivery απο 16.50€. Πηγε κανεις παραγγελια μεχρι τελους? Γιατι αμα ειναι 50αρικο ειναι για γελια...
Επισης ειναι για 1 item per customer, οποτε για ομαδικη ξεχαστε το.

Edit: Τελικα 52.89€ ειναι ... αυτο δεν ειναι προσφορα ειναι αστειο....

Δημοσ.

Ναι αλλα μπορει να ενδιαφερει καποιους που μενουν εκτος Ελλαδας η να εχουν μπατζανακη εκει :P

Και παλι ειναι μονο για 24ωρες ...

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω μολις τελειωσα την αναζητηση, εχασα κανενα τεταρτακι για να δω ότι δεν αξιζει, αφου υποχρεωτικα σου βγαζει Express Shipping 52.89 ευρω για ένα πληκτρολογιο για παράδειγμα, ανεβάζοντας την τελικη τιμη στα ουρανια, πολύ πανω από τις τιμες των καταστημάτων. Αν είμασταν στις χωρες που εχουν δωρεαν μεταφορικα

FREE Express Shipping on orders over 59€ to Austria, Belgium, Denmark, Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. VAT does not apply to Croatia, Norway or Switzerland but additional customs and tariff fees may incur.

θα αξιζε πολύ, τωρα δεν το βλεπω.

Σε τιποτα πανακριβο με αρχικη πχ 300 ευρω, μπορει να αξιζει παρολα αυτά, αλλα αρκει να μην είναι πολύ ανεβασμένες οι αρχικες τους τιμες στα ακριβα, κατι που δεν εχω τον χρονο να τσεκαρω για να κλειδωσω το τοπικ ή να το στειλω στο "βρηκα κατι".

Θα επρεπε να μπει μια σημειωση παρολα αυτά στο πρωτο ποστ, ότι μαλλον δεν αξιζει, να μην παιδευεται ο κοσμος και τρωει τον χρονο του.

ομαδικη παραγγελία παίζει ;  :P

Όχι, και όχι μονο αυτό, αλλα το προμο λεει ότι είναι μονο για ένα προιον, επομένως δεν μπορεις εμμεσα να μειωσεις τα μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αυτο σημειωσα οτι για Ελλαδα ειναι τα μεταφορικα καπου στα 52.89(EDIT) στον τιτλο, το θεμα ειναι, το promo code μονο απο κει μπορουμε να το εξαργυρωσουμε? με πατεντες οπως αγορες με google store γινεται για να γλυτωσουμε μεταφορικα? (οσοι εχουν παρει nexus ξερουν) ¨)

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.
You have entered an invalid promo code.

Είχε κανείς άλλος πρόβλημα; Έχω κανονικά razer id και associated acc και κάνω login στο store. Ο κωδικός είναι αυτός που μου δόθηκε απο το promo.

Δημοσ.

You have entered an invalid promo code.

Είχε κανείς άλλος πρόβλημα; Έχω κανονικά razer id και associated acc και κάνω login στο store. Ο κωδικός είναι αυτός που μου δόθηκε απο το promo.

For 24 hours starting Jan 12, 6.00pm PST/UTC-8  http://everytimezone.com

απο αυτη την ωρα και μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...