BigMen 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε ολους.. Θέλω να μεταδωσω εικόνα απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση χωρίς να τραβηξω καλώδια κατα μήκος του σαλονιου. η απόσταση είναι περιπου 4 μετρα. Η τηλεοραση (δεν θυμάμαι το μοντελο) είναι 2ετιας και έχει απο πίσω θύρες USB, hdmi, scart. Δεν είναι smart TV. Υπάρχει κάποιος τροπος να στείλω εικόνα; Ευχαριστώ για τον χρονο σας
rfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποφασισεις πρωτα πως θες να στειλεις την εικονα (hdmi, scart) και μετα να ψαξεις για wireless video.
BigMen 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θα προτιμούσα να είναι HDMI για να έχω υψηλότερη ποιότητα εικόνας, εκτός αν βγαίνει πολύ ακριβό..
valantis315 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή της οθόνης σου στην τηλεόραση ή να βλέπεις ταινίες που υπάρχουν στο pc σου;
BigMen 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή της οθόνης σου στην τηλεόραση ή να βλέπεις ταινίες που υπάρχουν στο pc σου; Θελω να βλεπω οτι δειχνει η οθονη του pc μου στην τηλεοραση..
TheAccountant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://www.netgear.com/home/products/connected-entertainment/wireless-display-adapters/PTV3000.aspxαν υποστηριζει το PC σου miracast/widi... αυτη ειναι η λυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα