Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, λοιπόν μπαίνω στο ψητό. Τον οκτώβρη μου χάλασε το macbook pro μου και το πήγα στo isquare στο κολωνάκι για να το δουν τι έχει. Μου λένε ότι έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και οτι θα το στείλουν στα κεντρικά, infoquest. Ηθελε αλλαγη μητρική π έκανε 615 ευρώ και επειδή δεν τα ειχα τοτε, τους ειπα να μ το φέρουν πίσω. Τώρα τα έχω τα χρήματα και αποφάσισα να το πάω αμέσως στην infoquest στην οδο αλ. πάντου, αφού ξέρω ήδη τι έχει το λαπτοπ. Θα το πήγαινα σήμερα το πρωί, το θέμα είναι όμως ότι διάβασα κάπως άσχημα πράγματα για την εταιρία αυτή. Όντως κάπως αργά αλλά τώρα πριν έψαξα. Τι να κάνω ρε παιδιά; Να το πάω εκεί μια και καλή; Να το πάω αλλού και αν ναι πού; Τώρα 4 μήνες είναι που είναι χαλασμένο και το χρειάζομαι! Please μια βοήθεια!! Σας ευχαριστώ.
igoods Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, λοιπόν μπαίνω στο ψητό. Τον οκτώβρη μου χάλασε το macbook pro μου και το πήγα στo isquare στο κολωνάκι για να το δουν τι έχει. Μου λένε ότι έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και οτι θα το στείλουν στα κεντρικά, infoquest. Ηθελε αλλαγη μητρική π έκανε 615 ευρώ και επειδή δεν τα ειχα τοτε, τους ειπα να μ το φέρουν πίσω. Τώρα τα έχω τα χρήματα και αποφάσισα να το πάω αμέσως στην infoquest στην οδο αλ. πάντου, αφού ξέρω ήδη τι έχει το λαπτοπ. Θα το πήγαινα σήμερα το πρωί, το θέμα είναι όμως ότι διάβασα κάπως άσχημα πράγματα για την εταιρία αυτή. Όντως κάπως αργά αλλά τώρα πριν έψαξα. Τι να κάνω ρε παιδιά; Να το πάω εκεί μια και καλή; Να το πάω αλλού και αν ναι πού; Τώρα 4 μήνες είναι που είναι χαλασμένο και το χρειάζομαι! Please μια βοήθεια!! Σας ευχαριστώ.Infoquest κατευθειαν.Δεν υπαρχει καλυτερο service apple.
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μην το σκέφτεσαι, με κλειστά μάτια πήγαινε
sariil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μήπως το MBP σου είναι του 2011? Αν είναι, τότε λάβε υπ' όψιν αυτό το link: https://www.change.org/p/timothy-d-cook-replace-or-fix-all-2011-macbook-pro-with-graphics-failure?recruiter=45766001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα