dpolal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Αγόρασα εχθές το εν λόγο παιχνίδι, έσκασα κανονικά την 40άρα ευρώπουλα που κόστιζε και στην εγκατάσταση μου ζητάει cd key αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στο κουτί ΔΕΝ βρήκα κάτι τέτοιο... ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;
Sonam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Mhpws to grafei mesa sto manual 'h se kana arxeio sto cd??? mporei na einai kai to volume label tou CD. Dokimase.
pseira Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Pisw apo to jewel case tou CD? H den einai se jewel case? Panw sto diskaki mipws?
yannis27gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Se periptosh pou den to breis pouthena sto kouti, steile mou ena pm
dpolal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 H διαδικασία εγκατάστασης αναφέρει ότι το κλειδί βρίσκεται πάνω στο cd jewel αλλά το παιχνίδι αγοράστηκε με την dvd-like θήκη και ΔΕΝ υπάρχει πουθενά επάνω αυτοκόλλητο που να κάνει σε cd key. Μέσα στο cd έψαξα αλλά ούτε εκεί βρήκα κάποιο αρχείο με τον κωδικό. Το θέμα είναι ότι βρήκα και έβαλα κλεδί ,αλλά αν κάποια στιγμή θελήσω να μπώ Online τότε 100% δεν θα παίξει. Βασικά μου τη δίνει που πλήρωσα κανονικά το παιχνίδι και ουσιαστικά είναι σαν να το έχω αποκτήσει παράνομα. :(:(
firegarden Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Ε και γιατι δεν το πας πισω στο μαγαζι απο οπου το αγορασες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.