panos_saxo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα. προδφατα εκανα φορματ στον υπολογιστη γτ ειχα καποια προβληματα με την καρτα δικτυου. απο τοτε , οποιο μα οποιο παιχνιδι προσπαθω να παιξω μου βγαζει παντα καποιο σφαλμα. παιχνιδια που ειχα και πριν το φορματ και απλα τα ξανα εκανα ινσταλ και τα οποια δοκιμασμενα σε αλλα συστηματα παιζουν , εμενα αρνουνται ! το ξερω ειναι πολυ γενικο και αοριστο αυτο που περιγραφω και δυσκολο (για μενα ) να βρεθει ετσι μια λυση αλλα ποτε δε ξερεις τα σφαλματα που μου βγαζει οταν παω να παιξω το καθε παιχνιδι ειναι του τυπου : error 0xc00007b απλα αλλες φορες ειδα το ιδιο αντι για 7b ελεγε 142 νομιζω. εκανα αναζητηση για τροπους να τα διορθωσω αλλα παντου λεει για net framework αλλα ειναι ενημερωμενο , ετσι κ αλλιως στο ιδιο το ινσταλ του παιχνιδιου μου βγαζει να εγκαταστησω το αντιστοιχο framework καθε φορα. καμια γνωμη?
PavlaraS18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/549601-σφάλμα-0xc000007b/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα