mpokwsths Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Nexus user εδώ. Galaxy Nexus, Nexus 7 (2012), Nexus 5, Nexus 7 (2013) ΑΛΛΑ το Nexus 6 ξέφυγε. Τι τιμή είναι αυτή, να το χαίρονται. Έκανε στροφή και η Google και ψάχνει για κορόιδα να τα σκάσουν ακόμα και για τη σειρά Nexus? Πραγματικά, είναι από τις περιπτώσεις που δεν αξίζει τα λεφτά του και σε κάνει να σκέφτεσαι ότι το Note 4 με την Touchwiz σαβούρα είναι καλύτερη περίπτωση... Όσο για οθόνη, που αναφέρθηκε παραπάνω, εννοείται ότι το Note 4 υπερέχει σε κάθε πιθανό τομέα. Διπλάσια μέγιστη φωτεινότητα, calibration, profiles κτλ κτλ. 4
Feigen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ειδα σημερα σε ένα μαγαζί δίπλα δίπλα το nexus με το note4 και η οθόνη του note4 ήταν κλάσεις ανώτερη. και 100euro παρακάτω να ειχε το nexus δε συγκρίνεται με το note, δυστυχως... Ασε που η τιμή ανέβηκε πλέον, οπότε στα ίδια λεφτά ειναι με το note4
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όταν πρωτοβγήκε το πρώτο νέξους και μια-δυο γενιές ακόμη, οι άλλοι έτρεχαν να προλάβουν. Τα custom UI ήταν τραγικά (και τα άλυτα, τότε ακόμη, bugs του android να τα κάνουν ακόμη χειρότερα), το hardware με το σταγονόμετρο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, οι εταιρίες να ψάχνουν πατήματα στο design και στις τιμολογήσεις (και για μ@λ@κες, ενίοτε), και γενικά η "τότε" τιμή των νέξους μπορούσε αρκετά να δικαιολογηθεί, που ήταν και πολύ vfm. Πλέον τα κινητα έχουν απίστευτο hardware, smoothness, απόκριση και design με λίγότερα από 200 ευρώ, ενίοτε και με λιγότερα από 150 αν κοιτάξουμε προς Ασία μεριά. Πείτε μου έναν λόγο πλέον να δώσει κάποιος τόσα χρήματα, όχι απλά για νέξους, αλλά για κινητό γενικότερα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όταν πρωτοβγήκε το πρώτο νέξους και μια-δυο γενιές ακόμη, οι άλλοι έτρεχαν να προλάβουν. Τα custom UI ήταν τραγικά (και τα άλυτα, τότε ακόμη, bugs του android να τα κάνουν ακόμη χειρότερα), το hardware με το σταγονόμετρο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, οι εταιρίες να ψάχνουν πατήματα στο design και στις τιμολογήσεις (και για μ@λ@κες, ενίοτε), και γενικά η "τότε" τιμή των νέξους μπορούσε αρκετά να δικαιολογηθεί, που ήταν και πολύ vfm. Πλέον τα κινητα έχουν απίστευτο hardware, smoothness, απόκριση και design με λίγότερα από 200 ευρώ, ενίοτε και με λιγότερα από 150 αν κοιτάξουμε προς Ασία μεριά. Πείτε μου έναν λόγο πλέον να δώσει κάποιος τόσα χρήματα, όχι απλά για νέξους, αλλά για κινητό γενικότερα. να πουλαει μουρη στο μοτζο
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ΑΛΛΑ το Nexus 6 ξέφυγε. Τι τιμή είναι αυτή, να το χαίρονται. Έκανε στροφή και η Google και ψάχνει για κορόιδα να τα σκάσουν ακόμα και για τη σειρά Nexus? Μάλλον δεν θυμάσαι πόσο είχαν τα 3 πρώτα nexus όταν είχαν βγει. 1
mpokwsths Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θυμάμαι πολύ καλά. Γύρω στα 600$ είχαν τα τρία πρώτα αλλά μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω, όταν υπήρχαν (?) ελάχιστα κινητά με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Εντωμεταξύ ο ανταγωνισμός πήρε τα πάνω του και τα πρόσφατα Nexus 4 και 5, όπως και τα 7άρια Nexus διέθεταν το τρομερό ατού της χαμηλής τιμής για να σταθούν με επιτυχία. Τώρα το γύρισε η Google σε premium τιμολόγηση χωρίς να προσφέρει premium χαρακτηριστικά με το Nexus 6, με οθόνη να υστερεί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το Note 4. Όχι μόνο αυτό αλλά σε σχέση με το εντελώς smooth Nexus 5 τρώει κολληματάκια εδώ και εκεί, λένε οι ειδικοί: For whatever reason, the Nexus 6 has performance issues in areas the Nexus 5 has none. During the writing of this review, I looked over several 240fps videos of animations on the Nexus 5 and Nexus 6, both running Android Lollipop, and I analyzed the time between distinct frames shown on the display. It was clear to me that in any area the Nexus 5 still has issues, the Nexus 6 performs even worse. http://www.anandtech.com/show/8628/the-android-50-lollipop-review/6 Κανονικό FAIL για εμένα...
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πόσα κινητά υπάρχουν με τα μη premium χαρακτηριστικά του Nexus 6? Πόσα άλλα έχουν τον 805, 3GB RAM και QHD ανάλυση? Ακόμα και στην αυτονομία και στην κάμερα η βελτίωση από τα προηγούμενα Nexus που ήταν και τα πιο σοβαρά τους θέματα είναι φανερή.
mpokwsths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πόσα κινητά; Ένα σωρό, αν βάλουμε και κάποια Meizu MX4 και OnePlus One κτλ κτλ. 805; Τι είναι ο 805; Ελαφρώς καλύτερος από τον 801. Και οι δύο τον τρώνε από διάφορα άλλα SoC, όπως MediaTek MT6595 και Exynos 5433 (που φοράει και το αμερικάνικο Note 4). Μέχρι και το LG Flex 2 με τον 64 biτ Snapdragon 810 παρουσιάστηκε. Αυτονομία; Εννοείς είναι φανερά χειρότερη από του Nexus 5 μάλλον; Get your facts right... Δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις. Νόημα έχει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το Nexus 6, ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ τουλάχιστον. 1
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Την αυτονομία την βλέπω από εδώ: http://www.gsmarena.com/ Κυρίως γιατί έχω βγάλει αντίστοιχες μετρήσεις σε κάποια κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου. Αν υπάρχει κάποιος λόγος που είναι πιο αξιόπιστο το άλλο να τον ακούσω. Ίσα ίσα με βολεύει αφού ενώ θέλω ένα Nexus 5 δεν το σκέφτομαι ακριβώς λόγω αυτονομίας. Είπα κάπου αν είναι κάτι ο 805? Αυτό που ρώτησα είναι που αλλού υπάρχει. Όπως και να το κάνουμε το πιο καινούριο SoC πληρώνεται. Για το τι είναι το καθένα ας ψάξει όποιος θέλει μόνος του. Το παρουσιάστηκε με το υπάρχει έχει διαφορά. Επίσης δεν νομίζω να βγει φθηνότερο από το Nexus. Ο καθένας έχει τους λόγους του για να προτιμήσει το οτιδήποτε. Edit Και εδώ συμφωνούν μαζί μου για την αυτονομία: http://www.phonearena.com/news/Our-Google-Nexus-6-battery-life-test-is-complete-phablet-lags-behind-the-Note-4_id62400 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από NickTG
Razor333 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Θυμάμαι πολύ καλά. Γύρω στα 600$ είχαν τα τρία πρώτα αλλά μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω, όταν υπήρχαν (?) ελάχιστα κινητά με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Εντωμεταξύ ο ανταγωνισμός πήρε τα πάνω του και τα πρόσφατα Nexus 4 και 5, όπως και τα 7άρια Nexus διέθεταν το τρομερό ατού της χαμηλής τιμής για να σταθούν με επιτυχία. Τώρα το γύρισε η Google σε premium τιμολόγηση χωρίς να προσφέρει premium χαρακτηριστικά με το Nexus 6, με οθόνη να υστερεί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το Note 4. Όχι μόνο αυτό αλλά σε σχέση με το εντελώς smooth Nexus 5 τρώει κολληματάκια εδώ και εκεί, λένε οι ειδικοί: For whatever reason, the Nexus 6 has performance issues in areas the Nexus 5 has none. During the writing of this review, I looked over several 240fps videos of animations on the Nexus 5 and Nexus 6, both running Android Lollipop, and I analyzed the time between distinct frames shown on the display. It was clear to me that in any area the Nexus 5 still has issues, the Nexus 6 performs even worse. http://www.anandtech.com/show/8628/the-android-50-lollipop-review/6 Κανονικό FAIL για εμένα... Καθοταν και εβλεπε σε stop motion ui transitions γιατι στην πραξη δεν θα καταλαβαινε τιποτα, τετοιες παπαριες εγραφε ο anand και το πουλησε το μαγαζι. Οσο για τα χαρακτηριστικα του ειναι premium, δεν ειναι το ''παντα κατι ελλειπε γι'αυτο ειναι φτηνο'', θα μπορουσε να παει στις 5.5'' να κανει ενα κλωνο του g3, χωρις καπακι και sd, θα εκοβε και την qhd οθονη και να το πουλουσε 300 δολλαρια το 16αρι και 350 το 32αρι, αυτο εκανε τα τελευταια χρονια, τωρα παιζει α εθνικη, ειναι στις 3 πρωτες συσκευες, οχι η φθηνη εναλλακτικη.
Looter Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η τιμή του nexus θα κατρακυλήσει πολύ πολύ σύντομα μιας και δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση. Υπομονή..
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η τιμή του θα κατρακυλούσε ούτως ή άλλως όπως κάνουν όλα τα Android.
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Η τιμή του θα κατρακυλούσε ούτως ή άλλως όπως κάνουν όλα τα Android. Γιατι μου ακουγεται σαν λογικο; Α ξεχασα..... γιατι δεν εχω Apple κοσμημα Τι καλα θα ηταν να μην εβγαινε πχ iPhone 6 και να πληρωνες το 3 στην ιδια τιμη ακομη, θα ενιωθες extra premium βρε παιδι μου. Αντε και με το 2CV μετα βολτα στην παραλιακη......
NickTG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ποιος είπε πως δεν είναι λογικό? Ίσα ίσα σε αυτό βασίζομαι μπας και μπορέσω να το αγοράσω. Το υπόλοιπο μήνυμα δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα