DamienBane Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ξερει κανεις που θα μπορουσα να αγορασω το Fitbit Charge HR ? και για διευκρινιση το HR ειναι διαφορετικο απο το απλο Fitbit Charge.ευχαριστω
garfield147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 είναι διαθέσιμο απ'το amazon.co.uk 122,99 λίρες και στέλνει Ελλάδα με 6,73 μεταφορικά, σύνολο σε ευρώ περίπου 178.
newnick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φίλε αν σε ενδιαφέρει μόλις παρέλαβα ένα που μου κάναν δώρο από το amazon. Είναι μαύρο large σφραγισμένο και το δίνω όσο το πήρα δηλαδή 180 (119,90 λίρες μαζί με μεταφορικά). Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα. (Πουλήθηκε, παρακαλώ τους admin να σβήσουν την απάντηση αν θέλουν. Ευχαριστώ!) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από newnick
ntsolakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ ένα από δώρο. Είναι μαύρο large σφραγισμένο και το δίνω σε πολύ καλή τιμή. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Όποιος ενδιαφέρεται ως μου στείλει μήνυμα.
The Great George Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Οποιος το έχει θέλω να μου πεί αν αξίζει σαν αγορά ή να προτιμήσω ένα παρόμοιο Garmin?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα