Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
ειμαι απο αυτους που μπαινουν στο forum οταν απελπιζονται και ζητανε βοηθεια :P. Εχω αρκετη υγρασια στο σπιτι και μεχρι τωρα εχει καταστρεψει 2 hdd. Εχω αγορασει εναν ssd για το συστημα αλλα οταν τρεχω κατι και κρασαρει απο το μεγαλο δισκο το shut down με blue screen δεν το γλυτωνω. Καμια προταση υπαρχει;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

εναν ηλεκτρικο αφυγραντήρα γιατι δεν παίρνεις; και στην υγεία σου θα κανεις καλό, και στα δεδομένα σου και στο κτηριο

δωσε κανενα λινκ γιατι ενδιαφερομαι και εγω σας παρακαλω πολυ

Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω να χαλάνε οι δίσκοι απο την υγρασία αλλα και να γίνεται αυτο ποσο μπορεί να έχεις στο σπίτι πανω απο 60 % εισαι σίγουρος οτι ειναι αυτο ?

Έγω θα σου έλεγα να κάνει εναν έλεγχο στους δίσκους με το hdsentinel να δεις τις θερμοκρασίες με το hwmonitor και στην συνέχεια ενα check στις μνήμες με το memtest και ενα scan για malware , trojan κτλπ με malwarebytes και adwcleaner

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ απίθανο να χαλάνε οι δίσκοι από την υγρασία, εκτός αν κερνάς τον υπολογιστή καφέ/πορτοκαλάδα/νερό/μπύρα ή δουλευεις σε κλειστή πισίνα. Αν η υγρασία χάλαγε τον δίσκο, να είσαι σίγουρος οτι πρώτα θα είχαν κάει αλλα πραγματα.

Κατι αλλο συμβαίνει. 

• Like 2
Δημοσ.

Στη δικια μου περιοχη εχω υγρασια πανω απο 90%, 7 μηνες περιπου το χρονο. Το νουμερο αυτο το εχω απο μετερωρολογικο σταθμο που εχω εγκαταστησει και με εσωτερικη υγρασια πανω απο 60%.

Ποτε δε μου εχει χαλασει δισκος και εχω 7 πισια στο σπιτι. Κατι αλλο φταιει.

• Like 1
Δημοσ.

σωστοτατη η απορια των προλαλησαντων.......!!!   

θα ηθελα πολυ να μας εξηγησει πως βγηκε αυτο το συμπερασμα..!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρχικα να πω πως δεν ηταν δικια μου ιδεα. Συζητησα το προβλημα μου για τους σκληρους με καποιους ντοπιους (Γιαννενα) και εκεινοι με προιδεασαν για την υγρασια. Οσο δουλευει ο δισκος ακουγεται ενας θορυβος οπως και οταν κλεινει που κανει εναν ηχο σα να τερματιζει αποτομα να το πω. Μενω ενα στενο απο τη λιμνη και το θεμα της υγρασιας ειναι σε φαση να τρεχουν νερο τα τζαμια (οχι μερικες σταγονες) . Η αληθεια ειναι πως αλλαξα κουτι και το καινουριο διαθετει αρκετες θεσεις για ανεμιστηρες και ειναι αρκετα ανοιχτο. Λιγο καιρο αφου μπηκε το προβλημα χειροτερεψε. Ο συνδυασμος ολων αυτων με επεισε πως προκειται για καταστροφη απο υγρασια (και ειναι ο δευτερος σκληρος αλλιως θα υπεθετα κακοφτιαγμενο προιον). Γενικα το προβλημα παρουσιαζεται κυριως με αρχεια και προγραμματα του συγκεκριμενου δισκου.

Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε κάποιον σοβαρό, επαγγελματία τεχνικό να σου κάνει διάγνωση.

Φυσικά μπορεί να είναι ΚΑΙ από υγρασία, αν και σπάνιο, αλλά καλύτερα η άποψη κάποιου σοβαρού επαγγελματία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...