Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω να διαθεσω εως 370 ευρω για σταθερο υπολογιστη, ποιον μου προτεινεται; δεν ξερω πολυ καλα απο υπολογιστες.. θελω να παιζω ελαφρια παιχνιδια, να βλεπω ταινιες, να μπαινω ιντερνετ. δεν θελω υπολογιστη απο εξωτερικο. εδω ελλαδα! ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

370 ευρω μονο πύργο έτσι; Οθονη, ποντικια πληκτρολογια έχεις;Κανεναν sata σκληρο εχεις να γλυτωσεις κανα φράγκο;

τροφοδοτικό 40 ευρώ - super flower amazon series 300w

επεξεργαστής 122 - amd A10-7700K

μνήμες ram 78 - G.skill ripjawz 2x4GB  2133Mhz

μητρική 52 - Asrock FM2A88M-HD+

ssd 58 - Sandisk 128GB

πύργος 20 - Cougar Spike matx

Σύνολο 370.

Σε καποια παιχνιδια με μικρές και σε κάποια άλλα με περισσοτερες παραχωρήσεις θα παίζεις 1080p. Lol dota τα παιζεις τερμα δεν υπάρχει θέμα.Δες και στο youtube τι κάνει ο Α10-7700K στα παιχνιδια, να πάρεις μια ιδέα.

Επεξ/σία από tsakonass
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω και πολυ καλα να φτιαξω υπολογιστη μονος μου..φοβαμαι να μην καψω τιποτα η χαλασει.κατι... προτειμω κουτι..

Δημοσ.

Γιαννη σε πιστεύω οτι φοβάσαι, δεν ειπα να τον μοντάρεις μονος σου, αλλα να δώσεις 370 ζεστά για έτοιμο πύργο, είτε απο πλαισιο είτε απο eshop είτε απ'όπου , όλοκληρο το φόρουμ θα σε συμβουλεύσει να μην το κάνεις.Είναι πεταμένα χρήματα.Όλο και κάποιο φιλαράκι, γνωστό θα έχεις που μπορεί να βοηθήσει!

Δημοσ.

εχεις δικιο, υπαρχει ισως βιντεο να με βοηθησει στο να το φτιαξω μονος μου; ειναι δυσκολο;

το ξανα σκεφτηκα και θα τον παρω ετοιμο, εχεις να μου προτεινεις κατι καλο;

Δημοσ.

εχεις δικιο, υπαρχει ισως βιντεο να με βοηθησει στο να το φτιαξω μονος μου; ειναι δυσκολο;

το ξανα σκεφτηκα και θα τον παρω ετοιμο, εχεις να μου προτεινεις κατι καλο;

Αν  επιλέξεις από ένα κατάστημα να γίνει αγορά συνήθως η συναρμολόγηση είναι δωρεάν και μερικές φορές και τα μεταφορικά 

• Confused 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για desktop pc μεταξύ HP και Dell ποια από τις 2 θα προτείνατε?

Είμαι μεταξύ αυτού:

http://www.skroutz.gr/s/5490787/HP-ProDesk-400-G2-MT-i5-4590S-4GB-500GB-HD-4400.html

και αυτού:

http://www.skroutz.gr/s/5369366/Dell-Optiplex-7020-MT-i5-4590-4GB-500GB.html

Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια και η τιμή επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...