GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ακόμα αδυνατείς να καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση με το παλιό και καινούριο. Το ίδιο chip φοράνε στην ουσία, κλοκαρισμενο λίγο ποιο ψηλά στην περίπτωση του g3. Και το συγκεκριμένο soc δεν τραβάει στα 1440p. Μαλακες είναι στις άλλες εταιρείες και μεινανε στα 1080? Η νομίζεις πως 1440p panel βγάζει μόνο η LG? Αδερφέ εγώ πάντα κρίνω με στοιχεία. Είδα benchmarks, είδα σε χρήση τα 2 τηλ δίπλα δίπλα, και δεν μου φάνηκε γρηγορότερο. Μπορεί αυτό να αλλάξει μόλις πάει και το 2 στο λολλιποπ. Για την ώρα όμως ότι λέω ισχύει. Αν επιμένετε μπορώ απόψε να ανεβάσω screen shots από antutu των 2 τηλ. Benchmarks don't always tell the whole story, especially when benchmark-boosting software is implemented by smartphone manufacturers, but with these hardware specifications you can be sure the LG G3 is one of the fastest smartphones you can buy, and a clear improvement on the LG G2 in this regard. πηγή: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/mobile-phone/3521679/lg-g2-vs-lg-g3-comparison-review/
dim90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν το κάνεις εσύ; εσύ θεωρείς πως ένα παλαιότερο τηλ είναι καλύτερο. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο,απλά ότι υπερέχει σε κάποιους τομείς,το οποίο δεν είναι και λίγο πράγμα προηγούμενη ναυαρχίδα.Πάντως αν είχα εγώ ένα g3 εδώ εύκαιρο,όπως είπες εσύ ότι έχεις,θα το έκανα.Όσων αφορά τα benchmarks ποσταρα χθες 2 φωτογραφίες,μια quadrant που βγάζει 21900 και μια αντουτου που βγάζει 42000,αλλά μου φάνηκε επιθετικό και τις διεγραψα.Άμα θες τις ξαναποσταρω μιας και δίνεις τόσο βάση σε αυτά.
GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν είπα ότι είναι καλύτερο,απλά ότι υπερέχει σε κάποιους τομείς,το οποίο δεν είναι και λίγο πράγμα προηγούμενη ναυαρχίδα.Πάντως αν είχα εγώ ένα g3 εδώ εύκαιρο,όπως είπες εσύ ότι έχεις,θα το έκανα.Όσων αφορά τα benchmarks ποσταρα χθες 2 φωτογραφίες,μια quadrant που βγάζει 21900 και μια αντουτου που βγάζει 42000,αλλά μου φάνηκε επιθετικό και τις διεγραψα.Άμα θες τις ξαναποσταρω μιας και δίνεις τόσο βάση σε αυτά. Μα είπα, υπερρέχει στην μπαταρία. Δεν το αρνήθηκα αυτό. Αλλά το ποιο είναι καλύτερο δεν κρίνεται από έναν παράγοντα μόνο, αλλά από πολλούς. Αν είχα G2 και δεν με ενοχλούσε η έλλειψη SD slot δεν θα πήγαινα στο G3, αλλά από το S3 που είχα η επιλογή (και με βάση την τιμή, που μου ήρθε Κύπρο με 352Ε, τα 23 ήταν μεταφορικά), ήταν μονόδρομος σε σχέση με το 2.
StigmaX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αδερφέ εγώ πάντα κρίνω με στοιχεία. Είδα benchmarks, είδα σε χρήση τα 2 τηλ δίπλα δίπλα, και δεν μου φάνηκε γρηγορότερο. Μπορεί αυτό να αλλάξει μόλις πάει και το 2 στο λολλιποπ. Για την ώρα όμως ότι λέω ισχύει. Αν επιμένετε μπορώ απόψε να ανεβάσω screen shots από antutu των 2 τηλ. Benchmarks don't always tell the whole story, especially when benchmark-boosting software is implemented by smartphone manufacturers, but with these hardware specifications you can be sure the LG G3 is one of the fastest smartphones you can buy, and a clear improvement on the LG G2 in this regard. πηγή: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/mobile-phone/3521679/lg-g2-vs-lg-g3-comparison-review/ Αφού κρίνεις με στοιχεία αποδεξου τουλάχιστο ότι από τις φετινές ναυαρχίδες, είναι η πιο αργή. Γιατί αυτό φωνάζει ο κόσμος, και εσύ κάθεσε και ποσταρεις benchmarks λες και έχουν καμία σημασία τα νούμερα...
GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αφού κρίνεις με στοιχεία αποδεξου τουλάχιστο ότι από τις φετινές ναυαρχίδες, είναι η πιο αργή. Γιατί αυτό φωνάζει ο κόσμος, και εσύ κάθεσε και ποσταρεις benchmarks λες και έχουν καμία σημασία τα νούμερα... Δεν είπα το αντίθετο. Λέω απλά πως με βάση τα άλλα στοιχεία, (κάμερα τιμή οθόνη μέγεθος) μπορεί να ναι καλύτερη. Δεν είναι τόσο γρήγορη, αλλά είναι αρκετά γρήγορη.
Stogianz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πως σε ένα θέμα που ένα μέλος ρώταγε την γνώμη του για το Lg G2 vs Lg G3s (mini) φτάσαμε να συγκρίνουμε το G2 με το G3. Εννοείτε πως το G3 είναι καλύτερο... 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μονο και μονο η διαφορα μεταξυ των 2 επεξεργαστων και η διαφορα μνημης 2Gb VS 1Gb φτανει. Το LG G3s εχει τον Snapdragon 400 και 1 Gb Ram και το LG G2 τον 800 και 2Gb Ram.Καλυτερη αναλυση οθονης,κλπ κλπ. Επισης καλυτερη καρτα γραφικων το LG G2 αν δεν κανω λαθος. Το LG G2 ειναι 1 κατηγορια πιο πανω και αξιζει τα 70e παραπανω. Εκτος αν καποιον τον πειραζει το οτι το LG G2 δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια και δεν παιρνει καρτα μνημης.Εχει ομως ενσωματωμενη μνημη 16 Gb και υποστηριζει OTG. Το LG G3s (mini) οταν του βαλεις μερικες εφαρμογες η καποια "βαρια" θα αρχισει τα lag,το LG G2 δεν θα "κολλησει" πουθενα. Ξεφυγε το θεμα σε LG G2 VS LG G3... 1
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το LG G3s (mini) οταν του βαλεις μερικες εφαρμογες η καποια "βαρια" θα αρχισει τα lag,το LG G2 δεν θα "κολλησει" πουθενα. Έχω παρατηρησει lag αν τρεχω gps ή skype βιντεοκληση στο nexus 5 άρα φαντάζομαι το ιδιο και το LG G2.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Έχω παρατηρησει lag αν τρεχω gps ή skype βιντεοκληση στο nexus 5 άρα φαντάζομαι το ιδιο και το LG G2. Δεν εχω το LG G2 ουτε το Nexus 5.Αλλα απο αρκετο κοσμο που διαβαζω γραφουν οτι "κολλαει" ελαχιστα και οτι ειναι πολυ γρηγορο. Το Gps η to Skype μπορει να "κολλανε" λογω ιντερνετ. Το "κολλαει" για τον καθενα ειναι λιγο υποκειμενικο.Αν το LG G2 εχει 1 φορα lag τοτε φαντασου οι mini εκδοσεις με αυτα τα specs. Εγω ψαχνομουν να παρω καποιο μινι,η LG G2 mini, η το LG L9 II,η το LG G3s.Αλλα εχω διαβασει απο χρηστες καποια αρνητικα για τις mini εκδοσεις και επισης η τιμη τους ειναι "τσιμπημενη".Οποτε μαλλον η θα παρω το Moto G η το LG G2. Αν καποιος θελει οθονη απαραιτητα κατω απο 4,7 ιντσες και δεν δινει πανω απο 200e τοτε αναγκαστικα θα παρει mini.Και εγω προτιμω το κινητο να ειναι 4,5"-4,7" αλλα σχεδον ολα τα καλα κινητα ειναι απο 5" και πανω.Το LG G2 αν δεν ειχε τοσο καλα bezels δεν θα ειχε τις ιδιες πωλησεις,εχει οθονη 5",2" και ειναι σαν να εχει 5".Τις ιδιες διαστασεις με κινητα οθονης 5,5". Για αλαγκαριστο κινητο πας σε Windows phone.
Stogianz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προσωπικά στο G2 έχω ανοιχτό facebook,instagram,viber,skype και youtube και δεν μου έχει κολλήσει. Ουσιαστικά είναι ενα κινητό με οθόνη 5,2" σε σώμα 5" κινητού λόγω των πολύ μικρών bezels (είχα s4 και δεν μου φάνηκε διαφορά στο μέγεθος!). Με τα 2gb ram και τον snapdragon στα 2,23ghz δεν πιστεύω να το κολλήσεις εύκολα.Και μιας και θα πάρει Lollipop σε λίγο καιρό πιστεύω βγάζεις άλλα 2 χρόνια απροβλημάτιστα.
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω το LG G2 ουτε το Nexus 5.Αλλα απο αρκετο κοσμο που διαβαζω γραφουν οτι "κολλαει" ελαχιστα και οτι ειναι πολυ γρηγορο. Το Gps η to Skype μπορει να "κολλανε" λογω ιντερνετ. Το "κολλαει" για τον καθενα ειναι λιγο υποκειμενικο.Αν το LG G2 εχει 1 φορα lag τοτε φαντασου οι mini εκδοσεις με αυτα τα specs. Εγω ψαχνομουν να παρω καποιο μινι,η LG G2 mini, η το LG L9 II,η το LG G3s.Αλλα εχω διαβασει απο χρηστες καποια αρνητικα για τις mini εκδοσεις και επισης η τιμη τους ειναι "τσιμπημενη".Οποτε μαλλον η θα παρω το Moto G η το LG G2. Αν καποιος θελει οθονη απαραιτητα κατω απο 4,7 ιντσες και δεν δινει πανω απο 200e τοτε αναγκαστικα θα παρει mini.Και εγω προτιμω το κινητο να ειναι 4,5"-4,7" αλλα σχεδον ολα τα καλα κινητα ειναι απο 5" και πανω.Το LG G2 αν δεν ειχε τοσο καλα bezels δεν θα ειχε τις ιδιες πωλησεις,εχει οθονη 5",2" και ειναι σαν να εχει 5".Τις ιδιες διαστασεις με κινητα οθονης 5,5". Για αλαγκαριστο κινητο πας σε Windows phone. δεν μιλάμε για κολλημα λογω ιντερνετ, μιλάω ότι εχω παρατηρησει εμφανή μείωση αποδοσης αν παω να κανω κατι αλλο. Αυτα δεν τα αποφευγεις
Thanofski Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα για να μην ανοίγω θέμα αγόρασα μόλις το g3 από seven .μέσω Tim είναι το κινητό .Δεν με ενοχλεί Αλλά μάλλον θα φύγουν όλα όταν rootaristei .απλά το κινητό βρίσκεται σε 4.4.2 kit Kat κ νόμιζα πως έχει έρθει το lollipop κ σε μας...παίζει που το κινητό είναι απέξω;;
GianniSM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα για να μην ανοίγω θέμα αγόρασα μόλις το g3 από seven .μέσω Tim είναι το κινητό .Δεν με ενοχλεί Αλλά μάλλον θα φύγουν όλα όταν rootaristei .απλά το κινητό βρίσκεται σε 4.4.2 kit Kat κ νόμιζα πως έχει έρθει το lollipop κ σε μας...παίζει που το κινητό είναι απέξω;; ¨Εχω πάρει εδώ και 1 μήνα το lollipop σε Ελβετικό. Λογικά από μέρα σε μένα θα το πάρεις και εσύ, δεν υπάρχει θέμα. Υπόψη πως στο lollipop δεν έχει βγει ακόμα ρουτάρισμα
Thanofski Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ¨Εχω πάρει εδώ και 1 μήνα το lollipop σε Ελβετικό. Λογικά από μέρα σε μένα θα το πάρεις και εσύ, δεν υπάρχει θέμα. Υπόψη πως στο lollipop δεν έχει βγει ακόμα ρουτάρισμα Α μάλιστα σε ευχαριστώ.Υπάρχει τρόπος να βρω ακριβώς από που κρατάει η σκούφια του κινητού;;πχ το Samsung galaxy nexus που είχα πριν διαχωριζόταν το μοντέλο σε yakju/takju πράγματα που χρειαζόμουν για root κλπ αλλά και για να δω νέα σε Ότι αφορουσε updates ota κλπ.Εδώ έχουμε κάτι αντίστοιχο;;
GianniSM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πάνω στο κουτί, ακριβώς πάνω από το bar code γράφει το χρώμα και ακριβώς από πάνω ένα κωδικό, πχ σε μένα 6SW, αυτό το ψάχνεις στο google. Εναλλακτικά κατέβασε από το play store LG phone from
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα