shooterg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια..εχω αυτη την απορια..πιο ειναι καλυτερο? (Διαθετω lg g2)
Foxoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια..εχω αυτη την απορια..πιο ειναι καλυτερο? (Διαθετω lg g2) τι ακριβως ρωτας?γτ δεν εχω καταλαβει την ερωτηση..το ρωτας κιολας? ή μαλλον που βρισκεις το σημειο συγκρισεις? φυσικα lg g2 επισης κατοχος του!
shooterg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Γιατι εχει lazer autofocus και γενικα πιστευω κατι καλυτερο θα εχει..
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε ρε παιδιά; τι G2? για την μνήμη που δεν έχει; για την σαφώς χειρότερη κάμερα; για την μη αποσπώμενη μπαταρία; για την μικρότερη οθόνη;Αν η ερώτηση είναι αν αξίζει το να πάει κάποιος από G2 στο G3, χωρίς νούμερα θα έλεγα όχι γιατί είναι φοβερή συσκευή. Αν όμως την πουλήσεις σε καλή τιμή άρα και το κόστος αγοράς της νέας πέσει βεβαίως και αξίζει. Σε όλα καλύτερο είναι, και μην ακούσω για λαγκ.Στο μόνο που υπερτερεί το 2 είναι η διάρκεια μπαταρίας 1
leo06 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε ρε παιδιά; τι G2? για την μνήμη που δεν έχει; για την σαφώς χειρότερη κάμερα; για την μη αποσπώμενη μπαταρία; για την μικρότερη οθόνη; Αν η ερώτηση είναι αν αξίζει το να πάει κάποιος από G2 στο G3, χωρίς νούμερα θα έλεγα όχι γιατί είναι φοβερή συσκευή. Αν όμως την πουλήσεις σε καλή τιμή άρα και το κόστος αγοράς της νέας πέσει βεβαίως και αξίζει. Σε όλα καλύτερο είναι, και μην ακούσω για λαγκ. Στο μόνο που υπερτερεί το 2 είναι η διάρκεια μπαταρίας διάβασε και κάνα τίτλο lg g3s η lg g2?
Foxoulhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε ρε παιδιά; τι G2? για την μνήμη που δεν έχει; για την σαφώς χειρότερη κάμερα; για την μη αποσπώμενη μπαταρία; για την μικρότερη οθόνη; Αν η ερώτηση είναι αν αξίζει το να πάει κάποιος από G2 στο G3, χωρίς νούμερα θα έλεγα όχι γιατί είναι φοβερή συσκευή. Αν όμως την πουλήσεις σε καλή τιμή άρα και το κόστος αγοράς της νέας πέσει βεβαίως και αξίζει. Σε όλα καλύτερο είναι, και μην ακούσω για λαγκ. Στο μόνο που υπερτερεί το 2 είναι η διάρκεια μπαταρίας g3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ξυπνηστε..περνας και το cloudy g3 στο g2 και παιρνεις και slow mo και 2κ
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Απολογούμαι, δεν είδα το S! άτιμο κρυολόγημα!G2 ψηφίζω και εγώ συγχωράτε με 1
Stogianz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 G2 φυσικά τα mini για την τιμή που έχουν σε σχέση με αυτά που προσφέρουν δεν αξίζουν.
dim90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε ρε παιδιά; τι G2? για την μνήμη που δεν έχει; για την σαφώς χειρότερη κάμερα; για την μη αποσπώμενη μπαταρία; για την μικρότερη οθόνη; Αν η ερώτηση είναι αν αξίζει το να πάει κάποιος από G2 στο G3, χωρίς νούμερα θα έλεγα όχι γιατί είναι φοβερή συσκευή. Αν όμως την πουλήσεις σε καλή τιμή άρα και το κόστος αγοράς της νέας πέσει βεβαίως και αξίζει. Σε όλα καλύτερο είναι, και μην ακούσω για λαγκ. Στο μόνο που υπερτερεί το 2 είναι η διάρκεια μπαταρίας Συγνώμη ξέρω οτι είμαι offtopic,αλλά φίλε μου το g2 και καλύτερη οθόνη έχει με πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιο γρήγορο είναι και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας έχει και ίδιο αισθητήρα και φακό έχει (αν βάλεις και xcam παίζει να έχει και καλύτερη κάμερα).Α επίσης δεν έχει τα προβλήματα του g3 (επανεκκινήσεις,ραγίσματα κτλ) και είναι και πιο φτηνό.Δεν είναι τυχαίο που στα λεφτά του g3 το z2 είναι καλύτερο στα πάντα..
GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Συγνώμη ξέρω οτι είμαι offtopic,αλλά φίλε μου το g2 και καλύτερη οθόνη έχει με πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιο γρήγορο είναι και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας έχει και ίδιο αισθητήρα και φακό έχει (αν βάλεις και xcam παίζει να έχει και καλύτερη κάμερα).Α επίσης δεν έχει τα προβλήματα του g3 (επανεκκινήσεις,ραγίσματα κτλ) και είναι και πιο φτηνό.Δεν είναι τυχαίο που στα λεφτά του g3 το z2 είναι καλύτερο στα πάντα.. Έχει καλύτερη φωτεινότητα. Εκεί σταματάει η όποια σύγκριση. Έχω στο περιβάλλον μου και τα 2. Το πιο γρήγορο είναι απλά ΜΥΘΟΣ και δεν δικαιώνεται ούτε στην καθημερινή χρήση ούτε σε κάποιο benchmark software. H camera έχει ίδιο αισθητήρα, αλλά δεν έχει laser focus ούτε dual flash, μην λέμε ότι θέλουμε. Προβλήματα στις επανεκκινήσεις κλπ είχαν οι πρώτες παρτίδες, ανάλογα προβλήματα είχε και το G2 ήταν βγήκε όπως το να μην κλειδώνει το GPS. Αυτές οι παιδικές ασθένειες έχουν εξαλειφθεί. Αρκεί μια βόλτα στο myphone.gr για να δεις τι λένε τώρα όσοι το έχουν. Ναι έχει καλύτερη μπαταρία αλλά δεν είναι αποσπώμενη. Το ''πρόβλημα'' λύνεται με 10Ε. Το ότι εσύ θεωρείς το Ζ2 καλύτερο δεν σημαίνει πως έτσι είναι κιόλας. Σε όλες τις ψηφοφορίες που έχω δει το G3 είναι πάντα μέσα στην τριάδα και σαφώς πιο πάνω από αυτό.
dim90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ το ζ2 το σύγκρινα με το g3 το 16αρι,το οποίο έχω πιάσει στα χέρια μου,αλλιώς δεν θα πεταγόμουνα έτσι ξεκάρφωτος.Το 32αρι μπορεί να ρολλάρει καλύτερα δεν ξέρω,πάντως το 16αρι είναι αισθητά πιο αργό από το g2.Τώρα για το φλας,το δέχομαι. Μιας και είμαι και μέλος στο myphone,όντως πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι τα ''προβλήματα'' του λογισμικού δεν υπάρχουν πια,αλλά αυτο με τις ρωγμες υφίσταται. Πάντως μιας και έχεις στο περιβάλλον σου g2 θα μπορουσες να τραβήξεις ενα βίντεο παρόμοιο με ,για να πείσεις και εμένα και όποιον άλλο πιστεύει οτι το g3 είναι αργό. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από dim90
GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ το ζ2 το σύγκρινα με το g3 το 16αρι,το οποίο έχω πιάσει στα χέρια μου,αλλιώς δεν θα πεταγόμουνα έτσι ξεκάρφωτος.Το 32αρι μπορεί να ρολλάρει καλύτερα δεν ξέρω,πάντως το 16αρι είναι αισθητά πιο αργό από το g2.Τώρα για το φλας,το δέχομαι. Μιας και είμαι και μέλος στο myphone,όντως πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι τα ''προβλήματα'' του λογισμικού δεν υπάρχουν πια,αλλά αυτο με τις ρωγμες υφίσταται. Πάντως μιας και έχεις στο περιβάλλον σου g2 θα μπορουσες να τραβήξεις ενα βίντεο παρόμοιο με ,για να πείσεις και εμένα και όποιον άλλο πιστεύει οτι το g3 είναι αργό. Γιατί δεν το κάνεις εσύ; εσύ θεωρείς πως ένα παλαιότερο τηλ είναι καλύτερο.
StigmaX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν το κάνεις εσύ; εσύ θεωρείς πως ένα παλαιότερο τηλ είναι καλύτερο. Ακόμα αδυνατείς να καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση με το παλιό και καινούριο. Το ίδιο chip φοράνε στην ουσία, κλοκαρισμενο λίγο ποιο ψηλά στην περίπτωση του g3. Και το συγκεκριμένο soc δεν τραβάει στα 1440p. Μαλακες είναι στις άλλες εταιρείες και μεινανε στα 1080? Η νομίζεις πως 1440p panel βγάζει μόνο η LG?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα