Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για home cinema

xristakis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω που εχω yamaha εχω να πω το εξης.... τροφοδοτικο εχει εξαιρετικο με 10000mf πυκνωτη και ακομη εχει και ισοσταθμιστη για το sub εως τους 40HZ.

Eναν Rv450 απο το 2004............. ουτε ενα μικρο σκρατς στο ποτενσιομετρο του ηχου δεν εχω ακουσει ποτε εδω και τοσα χρονια

σκρατσς μπορει να κανει και το ηχειο.μπορει να προερχεται και απο υγρασια.παιζει ρολο και η χρηση και οι εντασεις...δεν μπορεις να πεις δεν μου εχει κανει τπτ στο 30%.και εγω εχω ενα κινεζικο ραδιο 10 χρονια δεν λεει κατι.

αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο εχουμε παει off topic.

Κοίτα ούτε εγώ θέλω να ακούγομαι σαν ειδικός και ψείρας.

Εγώ έκανα απλά μια παρατήρηση.

Άμα σε καλύπτει (δεν ξέρω τι ηχεία έχεις,χώρο και πόσα δυνατά ακούς) εννοείται να τον πάρεις.

Αυτά τα παντρέματα μάρκας ενισχυτή, εξωτερικά dac, τσιτσιριστοί ενισχυτές, γλυκόηχα, χρώματα κτλ απλά δεν υπάρχουν.

Αν έχεις ένα Χ ποσό για ενισχυτή Home Cinema κοιτάς τις επιλογές σου με άλλα κριτήρια. 

Γενικότερα έγραψα εδώ διάφορα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά για τους ενισχυτές.

δεν το παιζεις ειδικος αλλα επιμενεις κιολας οτι δεν υπαρχουν...και εχεις απολυτο αδικο σε αυτο.εχω βαλει εναν ενισχυτη στα ηχεια που εχω και τσιριζε.γιατι εχει το ηχειο super tweeter...εσυ μπορει να μην εχεις και να μην ακους καν τις συχνοτητες που ακουω :)οποτε πως μιλας για τσιριγμα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To skrats το ανεφερα για την ποιοτητα που εχει ακομη και το ποτενσιομετρο μετα απο 11 χρονια και πιστεψε με μενω σε περιοχη με τρελλη υγρασια και το 30% που λες εσυ, εγω ανεφερθηκα σε -30db εντασης το πολυ, οτι υπερκαλυπτομαι απο θεμα πτωσης εντασης ηχειων σε 5.1 σε 60 τετραγωνικα σαλονι.

Δε μιλαω οτι εχω το καλυτερο στο κοσμο, απλα εκφραζω την αποψη μου για κατι που εχω και πιστεψε με δεν εχω βρει κατι αρνητικο ολα αυτα τα χρονια. Εχει πληθος ρυθμισεων για αποστασεις ηχειων, dm/m, συχνοτητων και εφε που καλυπτει ακομη και απαιτητικο χρηστη.

Αν δεν επαιρνα yamaha παντως θα επαιρνα denon ή marantz...... τπτ αλλο μαλλον.

επειδη εχουν την ποιοτητα που θελω, τη δυναμη και τους εχω ακουσει και αυτους και μου αρεσουν. Δε θα επαιρνα pioneer ποτε, μονο ραδιοσιντι αυτοκινητου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ οι nad δεν εχουν ποιοτητα ετσι;ουτε δυναμη;και οι pioneer ουτε αυτοι καλοι ε;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τους Nad πάντως είναι λίγο αστείο να τους αναφέρεις.

Η Nad έχει να βγάλει ενισχυτή Home Cinema κάποια χρόνια και το χειρότερο είναι οτί μιλάμε για υπερκοστολογημένα προϊόντα πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. 

Οι Ιαπωνικές εταιρείες σου δίνουν διαστημόπλοια στη τιμή των nad.

Επεξ/σία από Tony_Montana

γενικα αναφερθηκε δεν ειπα home cinema ή οχι.εξαλλου ουτε εγω ειπα κατι...

αστειο ειναι το γεγονος να λες οτι εγω θα επαιρνα αυτο ή αυτο και τπτ αλλο.αυτο ειναι το αστειο και απο πανω να επιρρεάζεις αποψεις που oi pioneer στα ακριβα μοντελα τους ειναι αψογοι.και ειπες ειναι υπερκοστολογημενα κ πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο;βρες μου ενισχυτη με 400 ευρο να τον βαλουμε διπλα στον δικο μου να γελασουμε :) :) :)

τελικα εδω μεσα εχει πολυ πλακα.

Μπορει να εχει πλακα για σενα και οντως για ενισχυτες home cinema μιλαμε. Θα μπορουσες να εισαι και πιο ευγενικος, μιας και ολοι εδω απλα λεμε τις αποψεις μας, αλλα η ευγενεια ειναι και θεμα παιδειας καθαρα.

Μπορεις να μεινεις στις αποψεις σου, δε θα σε κακολογησει κανενας, αλλα ουτε και θα ασχοληθει κανεις αλλος με τετοιο υφος.

φιλε μου ειναι απλα τα πραγματα...ειναι σαν να σου λεω εγω δεν παιρνω τπτ αλλο εκτος απο bmw ή mercedes.δλδ τα αλλα αυτοκινητα δεν ειναι αυτοκινητα;και επειδη εσυ δεν τα παιρνεις δεν πρεπει να τα παρουμε και εμεις;και οχι αποψη δεν ειναι απο την στιγμη που δεν ειπες γιατι θα το επαιρνες και γιατι οχι.απο την στιγμη που δεν ακουσες marantz ή εαν ακουσες ακουσες μονο ένα μοντελο δεν σημαινει οτι μπορεις να εχεις αποψη για την εταιρια.αναφερθηκα στην λογικη οχι στο περιεχομενο.

τωρα αμα καποιος δεν ασχοληθει με εμενα επειδη ειπα επιχειρηματολογωντας πως αυτα που ειπες ειναι αστεια τοτε προβλημα δικο του.εγω το θεωρω γελοιο να μιλας για κατι που δεν εχεις ακουσει και ποσο μαλλον να επιμενεις.ουτε σε εβρισα ουτε σε κατηγορησα.

Διαβάζοντας τις παραραπανω απόψεις θέλω να πω οτι μιλάτε για μια κατηγορία τιμής ενισχυτών η οποία δεν έχει καμια σημαντική ηχητική διαφορά μεταξύ τους. Τις διάφορες τις ανέφερε ο tony_montana. Απο κει και πέρα προσωπικά θα επελεγα τον ενισχυτή με τα extras που με ενδιαφέρουν και την αξία μεταπώλησης για τυχόν μελλοντική αναβάθμιση που πιστεύω στο συγκεκριμένο κομματι είναι οι pioneer και οι yamaha.Ωστόσο, όλοι όπως και και προ ανεφερα θα κανουν την δουλεια τους μια χαρά χωρίς καμια αξιοσημείωτη διάφορα.

Αποφάσισα να πάρω τον YAMAHA 477. Είπα να δω για αντιπροσωπία από το YAMAHA.com.

Δεν υπάρχει Ελλάδα στην περιοχή της Ευρώτης.

Υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα ή όχι;

Αν ναι ποια είναι; Ο ΝΑΚΑΣ;

Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσεις

Ευχαριστώ.

Το μηχάνημά σου είναι ραδιοενισχυτής. Στο θέμα του ραδιοφώνου πως το είδες;

Ταινίες= μέσα από μπλού-ρέι, ντιβιντι, ή κατεβασμενες. Πώς είναι ο ήχος εκτός από δύναμη; Δηλαδή στη μισή ένταση έχει όγκο;, χρώμα;, ακούγονται μικρολεπτομέρειες των έργων;

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.

καλησπέρα και συγνώμη για την καθηστερημένη απάντηση..Ναι ο vsx-423k είναι ραδιοενισχυτής και στο θέμα του ραδιοφώνου όλα είναι ικανοποιητηκά για κάποιον που δέν έχει απαιτήσεις όσον αφορά τα fm am,από εκεί και πέρα εγώ αυτή τη στιγμή έχω συνδεδεμένα επάνω ένα ps3,ps4,xbox 360,xbox one..Δέν είμαι ειδικός αλλά μετά από δοκιμές και σε παιχνίδια και σε blu ray και σε dvd ταινίες ο ήχος είναι φοβερός,καθαρός και πιάνει όλες τις λεπτομέρειες και όλα αυτά δοκιμασμένα και σε χαμηλή ένταση.Όπως προανέφερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ένα τόσο οικονομικό μηχάνημα.Πέρα από αυτό υπάρχει μαζί μικρόφωνο το οποίο βοηθάει να γίνει σωστό μοίρασμα του ήχου αναλόγος με τήν απόσταση που έχουν τα ηχεία.Επιδή δέν μπόρεσα να κάτσω και να διαβάσω όλα τα προηγούμενα posts αλλά έριξα μια γρήγορη ματιά έχω να πώ..ενοείται πώς σε όλα τα πράγματα ότι πληρώνεις πέρνεις,χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δέν υπάρχουν και φθηνά μηχανήματα που κάνουν τρομερή δουλειά,ο γείιτονας μου π.χ. είτε το πιστεύετε είτε όχι,έχει ραδιοενυσχυτή με λυχνίες τον οποίο τον πήρε 15.000 ευρώ και ηχεία της triangle αξίας επίσης 15.000 ευρώ μόνο και μόνο για να ακούει μουσική. :shock: Ο καθένας με την τρέλα που έχει και με την οικονομική άνεση που διαθέτει πράτει ανάλογα.. (Υπάρχουν πολλά ανώνυμα smart phones τον 200 ευρώ που γονατίζουν iphone 6,nokia lumia κτλπ τής τριπλάσιας και τετραπλάσιας αξίας..)αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις..Πάνω απ'όλα μετράει η καλή έρευνα αγοράς..(Πάντα κατά την δική μου ταπινή άποψη :-) ..)

Άλλο έγραψε ο spect.

Μπορείς να βάλλεις μια καλή επαγγελματική κάρτα ήχου σε ένα laptop, να πάρεις 2 ενεργά επαγγελματικά studio ηχεία, ένα sub, να ασχοληθείς λίγο και με την ακουστική του χώρου σου και με πολύ λιγότερα λεφτά από τα 30.000 που χάλασε ο φίλος του spect να πάρεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα μόνο για μουσική.

30.000 για ηχεία και ενισχυτή με λυχνίες τα κάνανε οι παπούδες που διάβαζαν hitech το 94ρο.

Aυτά έχουν πεθάνει τώρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...