bobptz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ποιος πάροχος είναι καλός και γρήγορος για περιοχή Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη? Έχω την εντύπωση ότι η περιοχή παίζει μεγάλο ρόλο, οπότε θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες για τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν πολλά χρόνια είχα connex, δεν είχα αποσυνδέσεις και έπιανα 6-7 mbit. Αργότερα δοκίμασα, έπιανα 8-9 mbit. Τώρα σκέφτομαι για forthnet. Ψάχνω πρώτα για αξιοπιστία, το κόστος είναι δευτερεύον (αν δεν έχω αξιόπιστη γραμμή).
chsam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2012 που έμενα κοντά στην εκκλησία Τριών Ιεραρχών είχα κάπου 12-13Mbps με HOL και κανένα πρόβλημα.
gravenas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Στη θεσαλονική που έχο ένα φίλο έχει forthnet και έχει γρήγορες ταχύτητες και χαμηλά pings
iznodur Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου αν η γραμμή σου είναι χάλια ή είσαι μακριά από το κέντρο κλπ κλπ ότι εταιρία και να βάλεις θα είναι το ίδιο. Οπότε ψάξτο πια σε συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης και προχώρα έτσι. Νομίζω βέβαια ότι από τα φθηνότερα πακέτα είναι της Wind.
bobptz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Σκόπευα να βάλω OTE double play. Αλλά το σταμάτησα διότι ο υπάλληλος μου είπε ότι θα μου δώσουνε voip τηλεφωνία. Μετά άρχισα αίτηση με τη WIND. Στην αρχή μου είπαν ότι θα μου δώσουνε VDSL. Μετά μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν έχει και θα μου δώσουνε απλή ADSL. Και μετά μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω τον εξοπλισμό.
me3ikan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σκόπευα να βάλω OTE double play. Αλλά το σταμάτησα διότι ο υπάλληλος μου είπε ότι θα μου δώσουνε voip τηλεφωνία. Μετά άρχισα αίτηση με τη WIND. Στην αρχή μου είπαν ότι θα μου δώσουνε VDSL. Μετά μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν έχει και θα μου δώσουνε απλή ADSL. Και μετά μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω τον εξοπλισμό. Προσωπικη μου αποψη μεινε μακρια απο τη WIND. ΑΘΛΙΑ!!!
kostakiss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το πατρικο μου ειναι διπλα στη βουλγαρη και με cyta εδω κ χρονια δεν ειχα ποτε θεμα
bill2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 σχετικα με την αγορα του ρουτερ που ανεφερες πιονπανω στην hol kai wind κανει 20 € στις υπολοιπες τσαμπα και ο οτε και οι υπολιπεε εταιριες σιγα σιγα αρχισαν να δινουv voip μεχρι το 2020 ολες μονο voip θα εχουν τωρα αν εμενα θεσσαλονικη και ειχα καλυψη θα προτιμουσα HCN γιατι ειναι με οπτικη ινα και εχεις οτι ακριβως σου λενε και οχι μεχρι 24 αλλα 24
bobptz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Έχω HCN. Το Internet καλό, αλλά κατά περιόδους έχει αρκετό downtime και αποσυνδέσεις. Προφανώς ακόμα φτιάχνουν το δίκτυο. Η τηλεφωνία τους είναι ακριβή και σε ποιότητα η χειρώτερη που είχα ποτέ. Θα κρατήσω το HCN internet και θα βάλω κάποιο άλλο double play. Για να έχω καλύτερο τηλέφωνο και dual WAN internet.
bobptz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η τηλεφωνία τους τι προβλήματα έχει Είναι σα να μιλάς μέσω skype. Συγκεκριμένα με κάποιο φίλο που έχει forthent όταν του μιλάω έχει μεγάλη καθυστέρηση. Πρέπει να τελιώσει να μιλάει και μετά να αρχίσω εγώ. Με συνδέσεις ΟΤΕ είναι καλύτερα. Κατά καιρούς έχει διακοπές το σύστημα (τηλ + ιντερνετ). Το καλοκαίρι που ήμουν διακοπές ένα ολόκληρο Σάββατο το τηλέφωνο ήταν νεκρό. Εγώ όμως βασίζομαι στην τηλεφωνική γραμμή για να ειδοποιηθεί η εταιρεία security όταν χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού. Σοβαρό θέμα ασφάλειας λοιπόν. Το χειρότερο είναι ότι τεχνική υποστήριξη έχεις μόνο εργάσιμες ώρες. Αργά το βράδυ και ΣΚ σπάνια βρίσκεις κάποιον. Αν τότε έχεις πρόβλημα, απλά περιμένεις και ελπίζεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα