mouloudis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θελω να βρω ενα προγραμμα που να κρυβει ενα σημειο απο ενα παραθυρο οταν αυτο εμφανιζεται ή γενικοτερα οποιονδηποτε τροπο να το επιτυχω αυτο.
BlackChef Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ θέλω ένα σκούτεεεεεεεερ.. Άνοιξε μια εικόνα με ένα photo viewer και βάλ'την στο σημείο που θες να κρύψεις. Οι μεγάλες διανομές linux σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις και το παράθυρο αυτό πάντα "on top",να μην κάνει αυτόματο minimize δηλαδή.
mouloudis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει δηλαδη κατι που να το κανει αυτο αυτοματα οταν ανοιγω ενα συγκεκριμενο window?
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν μας εξηγείς τι ακριβώς θες να κάνεις; Τι να κρύβεις από τι; Τι παραθυρο; Τι προγραμμα;
BlackChef Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν μας εξηγείς τι ακριβώς θες να κάνεις; Τι να κρύβεις από τι; Τι παραθυρο; Τι προγραμμα; Κείμενο;Flash;Ό,τι και να έχει από κάτω;
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Βάλε ένα αυτοκόλλητο στην οθόνη. Πες τι θέλεις να κάνεις. Δε θα σε κατακρίνουμε (πολύ ). Αν δεν μας πεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να κρύψεις και πως εμφανίζεται δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
mouloudis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ωραια. Θα εξηγησω ακριβως τι θελω. Μετα απο καθε παιχνιδι league of legends βγαινει ενα post game lobby που μετα3υ αλλων δειχνει, καπως πανω αριστερα τις νικες και τις ηττες σε ενα σημειο. Παροτι εχω υψηλη διαφορα προς το + θα ηθελα να κρυβεται αυτο το σημειο καθε φορα που βγαινει το παραθυρο για να μη φαινεται σε μενα.
oneofthem Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ναι το θέμα είναι τι θες να φαίνεται στην θέση του - εγώ μέχρις στιγμής καταλάβαινα ότι θες να φαίνεται άλλο παράθυρο για να δουλεύεις ταυτόχρονα αλλά τώρα σκέφτομαι ότι απλά δεν θες να φαίνεται σε video που θα τραβάς πχ?
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Λίγο δύσκολο αν όχι ανέφικτο αυτό που θέλεις. Μια περίπτωση είναι να ποστάρεις στο forum του lol και να το ζητήσεις εκεί. Αν θέλεις, όπως είπε ο "ένας από αυτούς", να κάνεις εγγραφή το παιχνίδι και δεν θέλεις να βρίσκεται στο βίντεο μπορείς να το αφαιρέσεις κατά το μοντάζ ή να πετάξεις πάνω ένα overlay. Αν το θέλεις για νετ καφέ, τότε μάλλον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί ακόμα και να βρεις κάτι δεν θα σε αφήσει το αφεντικό ή μετά την επανεκκίνηση θα διαγραφεί (depp freeze βλέπεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα