Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Εδώ και λίγο καιρό κάηκε ο σκληρός απο τον deskopt μου :(

Είναι ώρα να πάρω καινούργιο σκληρό 

Λοιπόν πριν είχα ενα Seagate και τον είχα 1,5 χρόνο και τα έπαιξε οπότε όχι seagate.

Έχετε να μου προτείνεται κάτι που να κρατήσει και αρκετό καιρό (δεν λέω να κρατήσει και 20 χρόνια αλλα ούτε 1,5 χρόνο)

Λέω γύρο να είναι 1 tb η 2 tb εαν αξίζει κάποιος 

Για hdd μιλάω και όχι ssd :P 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

τότε κινήσου έξυπνα :D

PER.303074.jpg PER.303074
WESTERN DIGITAL WD1003FZEX CAVIAR BLACK 1TB SATA3
product_wishlist_small.jpg
74.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 74.90 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039
WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
product_wishlist_small.jpg
55.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 55.90 € basket_delete.png

σου λέω WD 1TB BLACK  με τα χίλια 5χρονιά εγγύηση άλλα άμα δεν μπορείς να δόσεις το 20αρι πάνω πάνε στον WD BLUE 1TB με 2 χρονιά εγγύηση.

Δημοσ.

Black σκέφτομαι και εγώ όποτε για αυτόν τώρα το 20αρι δεν είναι τίποτα εάν κάνει και χαλάσει ! 

Απλώς θέλω να ρωτήσω κάτι

ο black έχει και καλύτερες επιδόσεις αλλά κάνει και περισσότερο θόρυβο ;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είχε 1? Γιατί η seagate είχε ρίξει την εγγύηση αλλά την ξαναανέβασε. Κάνε έναν κόπο να επικοινωνήσεις  ή δεν αν μπορείς να τσεκάρεις την εγγύηση στο site της.

Δημοσ.

Τόσο έλεγε στο site του e-shop που τον είχα πάρει.

Χωρίς να είμαι σίγουρος,δεν θυμάμαι το ακριβής μοντέλο αλλα νομίζω είναι αυτός

http://www.e-shop.gr/seagate-barracuda-720011-st31000340as-1tb-sata2-p-PER.301630

Σε μερικά sites του εξωτερικού βλέπω 5 χρόνια εγγύηση έχει αυτός,στο site της seagate δεν τον βρίσκω,ξέρει κανείς πόσο έχει τελικά ; 

Δημοσ.

O black ναι εχει καλύτερες επιδόσεις και στα + του ειναι η εγγύηση το οποιο ειναι πολύ σημαντικό (το εχω και εγώ) , υπάρχει μια φήμη οτι ειναι λίγω θορυβώδες και ετσι ειναι σε ορισμένους σε εμενα προσωπικά αν και έκανε λιγο θόρυβο στην αρχή τώρα δεν ακούγεται καθόλου

Δημοσ.

Τόσο έλεγε στο site του e-shop που τον είχα πάρει.

Χωρίς να είμαι σίγουρος,δεν θυμάμαι το ακριβής μοντέλο αλλα νομίζω είναι αυτός

http://www.e-shop.gr/seagate-barracuda-720011-st31000340as-1tb-sata2-p-PER.301630

Σε μερικά sites του εξωτερικού βλέπω 5 χρόνια εγγύηση έχει αυτός,στο site της seagate δεν τον βρίσκω,ξέρει κανείς πόσο έχει τελικά ; 

Oι συγκεκριμένοι δίσκοι είχαν βγάλει κάποιο πρόβλημα και η seagate έδωσε update. Aλλά εγώ πιστεύω ότι είσαι μέσα στη εγγύηση. Άσε το eshop απ' έξω και επικοινώνησε με την seagate και δώσε το serial number του σκληρού. (θα τον βρεις πάνω στον σκληρό).

Αν τον είχες κάνει registration τσέκαρε με τα στοιχεία του εδώ.

http://support.seagate.com/customer/en-US/warranty_validation.jsp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...