kamikazi18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα προβληματακι με το BS Player.Κατεβαζω μια ταινια και δεν εχω υποτιτλους, την τρεχω με το BS Player βρισκω τους υποτιτλους και τοτε γινεται το εξης σπαστικο πραγμα. Μπαινει σαν προεπιλεγμενο προγραμμα σε ολα τα βιντεο/ταινιες του υπολογιστη μου το BS Player ενω εγω θελω το K-Lite Codec Pack (Media Player Classic) σαν προεπιλεγμενο. Υπαρχει καποια ρυθμιση στο BS Player ωστε να αποφευχθει αυτη η διαδικασια; Εντομεταξυ αυτο γινεται μονο με το BS για παραδειγμα αν ανοιξω μια ταινια/βιντεο με το Windows Media Player δεν θα μπει σαν προεπιλεγμενο προγραμμα θα μεινει αυτο που εχω.
David20 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αφου και το Κ LIte βρισκει υποτιτλους γιατι δεν απεγκαθιστας το bs player;
kamikazi18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ωπα, δεν το διευκρινησα καλα. Εννοω να τους κατεβασω τους υποτιτλους με το BS player και μετα να παιζω τις ταινιες με το K-lite.Ωχ δεν το ηξερα οτι μπορουσα με το K-Lite να κατεβασω υποτιτλους... thx φιλος... Παμε για delete το BS.... Καλο τελικα αλλα δεν με βολευει ειναι χρονοβορα η διαδικασια οποτε θα ηθελα να μου πει κανεις αν μπορει να μου λυση το παραπανω προβλημα..
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κάπου στις ρυθμίσεις του bs πρέπει να έχει μια επιλογή για να κάνει associate file extentions κάθε φορά που εκτελείται το πρόγραμμα. Νομίζω είναι το παρακάτω: Options -> Preferences -> File Types -> "Register extensions on player start" 2
kamikazi18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να σαι καλα φιλε αυτο ηταν... thx!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα