basilis-keza Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Συνδεομαι ασυρματα στο internet με αυτη την καρτα δικτυου http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/levelone-wua-0614/prod564707pp/ σημερα ακουγοταν ο ηχος απο τα windows οταν βαζεις - βγαζεις μια συσκευη και αναλογα με τον ηχο δηλαδη οταν ακουγοταν το "κλινκ " την εβλεπα στη διαχειριση συσκευων και μετα απο 2 δευτερολεπτα χανοταν λες και την εβγαζα χειροκινητα. δοκιμασα τα εξης : δοκιμασα σε αλλη θυρα usb, τα ιδια ομως. εχω 2 καρτες τετοιες ιδιες. εβαλα την 2η και δουλευει καταργηση συσκευης μαζι με drivers και παλι περασμα αλλα τα ιδια παλι. την δοκιμασα σε 3 pc. 2 netbook και 1 σταθερο παλι το κανει και στα windows 7 και στα 8.1 υπαρχει κατι αλλο που μου ξεφυγε να δοκιμασω μπας και γινει τιποτα ;
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Λόγω αυτού: εχω 2 καρτες τετοιες ιδιες. εβαλα την 2η και δουλευει κατά 99% είναι ελαττωματικό το κομμάτι.
basilis-keza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Λόγω αυτού: κατά 99% είναι ελαττωματικό το κομμάτι. την εχω 3-4 χρονια και ξαφνικα μια μερα δεν δουλευει. αρα καπουτ !
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Έτσι όπως τα περιγράφεις, κάποιο πυκνωτάκι ή άλλο στοιχείο στην πλακετίτσα που έχει σχέση με την τροφοδοσία του μάλλον έχει παραδώσει πνεύμα, γι' αυτό και τα συνεχόμενα USB disconnects-reconnects. Δεν είναι πρακτικά επισκευάσιμο αυτό το πράγμα λόγω κόστους και τρόπου συναρμογής αυτού του είδους περιφερειακών. Πας για καινούργιο δυστυχώς. :-\
basilis-keza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ναι μαλλον οπως τα λες ειναι... δεν νομιζω να συμφερει η επικευη του, με 5 ευρω περνεις αλλο αν θυμαμαι καλα γυρω στο 10αρικο το ειχα παρει. παλι καλα που ειχα δευτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα