Ekder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τί επιδόσεις θα δω με το καθένα, ορίστε τα στοιχεία του κάθε PC και της κάρτας. VGA: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB PC1 CPU: AMD Phenom II X6 1075T (3.0GHz, 6-core) M/B: Asus M5A78L LE RAM: 8 GB DDR3 (2x2GB + 4GB @1333MHz) HDD: 500GB SATA2 WD BLUE PSU: Corsair TX-850 V2 (850Watt) PC2 CPU: AMD A8 6600K (3.8GHz, 4-core) M/B: Asus A55BM-E RAM: 8GB DDR3 (Kingston XMP Beast Series Dual Channel @ 1866MHz) HDD: 500GB SATA2 WD BLUE PSU: Κάποιο Generic 750Watt <-- Θα αντικατασταθεί εφόσον πάει η κάρτα εδώ. Προτείνετε μου (αφού μου δώσετε και κάποιο επιχείρημα) σε ποιό από τα 2 να βάλω την κάρτα γραφικών ώστε να έχω μέγιστες (όσο το δυνατόν) επιδόσεις σε games (και γενικότερα). Tο Corsair PSU θα ακολουθήσει και την κάρτα γραφικών για ευνοήτους λόγους.
Hyphen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στο pc1 λογο δυναμης επεξεργαστη. μπορει να χειριστει πιο ανετα καποια games 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 στο πρωτο ο 6600κ δεν κανει για gaming
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 εγώ θα έλεγα με τον phenom. ο a8 έχει δικά του αξιόλογα γραφικά και λειτουργεί αυτόνομα,ο phenom όμως είναι πιο δυνατός συνολικα (single core χάνει απο ότι βλέπω) και θα αξιοποιήσει καλύτερα την κάρτα.βάζοντας την κάρτα στον a8 θα καθιστούσες στην ουσία άχρηστα τα ενσωματωμένα γραφικά του a8,
mathsrule Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κατ' εμέ βάλ' την στο PC1 διότι έχει πιο δυνατό επεξεργαστή = καλύτερες επιδόσεις + καθόλου Bottleneck.
Hyphen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τί επιδόσεις θα δω με το καθένα, ορίστε τα στοιχεία του κάθε PC και της κάρτας. VGA: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB PC1 CPU: AMD Phenom II X6 1075T (3.0GHz, 6-core) M/B: Asus M5A78L LE RAM: 8 GB DDR3 (2x2GB + 4GB @1333MHz) HDD: 500GB SATA2 WD BLUE PSU: Corsair TX-850 V2 (850Watt) PC2 CPU: AMD A8 6600K (3.8GHz, 4-core) M/B: Asus A55BM-E RAM: 8GB DDR3 (Kingston XMP Beast Series Dual Channel @ 1866MHz) HDD: 500GB SATA2 WD BLUE PSU: Κάποιο Generic 750Watt <-- Θα αντικατασταθεί εφόσον πάει η κάρτα εδώ. Προτείνετε μου (αφού μου δώσετε και κάποιο επιχείρημα) σε ποιό από τα 2 να βάλω την κάρτα γραφικών ώστε να έχω μέγιστες (όσο το δυνατόν) επιδόσεις σε games (και γενικότερα). Tο Corsair PSU θα ακολουθήσει και την κάρτα γραφικών για ευνοήτους λόγους. το ασχημο ειναι μονο οτι δεν εχεις και τοσο καλη μητρικη...θα μπορουσες να κλοκαρεις λιγο τον 1075Τ και να εισαι αρχοντας.
boombastik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html Λιγο πιο πανω ειναι το πρωτο pc.
Ekder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κατ' εμέ βάλ' την στο PC1 διότι έχει πιο δυνατό επεξεργαστή = καλύτερες επιδόσεις + καθόλου Bottleneck. H RAM που είναι λίγο πιο αργή και μεικτή δεν έχει επιπτώσεις στο σύνολο του συστήματος? το ασχημο ειναι μονο οτι δεν εχεις και τοσο καλη μητρικη...θα μπορουσες να κλοκαρεις λιγο τον 1075Τ και να εισαι αρχοντας. Είχα την Asus Μ4Α89GTD-PRO, αλλά απεβίωσε για άγνωστους λόγους. Κι αυτή που έχω τώρα πάλι δείχνει σημάδια ισχνότητας γιατί κάηκε η κάρτα ήχου της και ανά μια φορά τη βδομάδα βλέπω και μια μαύρη οθόνη ή το PC να μην μπορεί να βγει/μπει σε standby/sleep mode. Γι αυτό εν μέρει ήθελα να πει κάποιος ένα επιχείρημα για να βάλω την κάρτα στο άλλο PC. +Το ότι overclock δεν έχω επιχειρήσει να κάνω ποτέ...
mathsrule Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 H RAM που είναι λίγο πιο αργή και μεικτή δεν έχει επιπτώσεις στο σύνολο του συστήματος? Όχι. Μια χαρά ταχύτητα έχουν οι μνήμες, μην ανησυχείς. Και να έχανες κάτι από τις μνήμες (λέμε τώρα), θα το έπαιρνες πάλι πίσω και με το παραπάνω από τον καλύτερο επεξεργαστή.
Hyphen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 H RAM που είναι λίγο πιο αργή και μεικτή δεν έχει επιπτώσεις στο σύνολο του συστήματος? Είχα την Asus Μ4Α89GTD-PRO, αλλά απεβίωσε για άγνωστους λόγους. Κι αυτή που έχω τώρα πάλι δείχνει σημάδια ισχνότητας γιατί κάηκε η κάρτα ήχου της και ανά μια φορά τη βδομάδα βλέπω και μια μαύρη οθόνη ή το PC να μην μπορεί να βγει/μπει σε standby/sleep mode. Γι αυτό εν μέρει ήθελα να πει κάποιος ένα επιχείρημα για να βάλω την κάρτα στο άλλο PC. +Το ότι overclock δεν έχω επιχειρήσει να κάνω ποτέ... αν ειναι οπως τα λες... βαλτην απλα πανω και οσο αντεξει. εγω ηθελα να σου προτεινω να πουλησεις τον επεξεργαστη και να παρεις ενα μτχ 8320 ας πουμε. Εφοσον εβλεπες οτι δεν σε καλυπτει. δεν μας ειπες σε τι οθονη θα παιξει το συστημα?
Ekder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 αν ειναι οπως τα λες... βαλτην απλα πανω και οσο αντεξει. εγω ηθελα να σου προτεινω να πουλησεις τον επεξεργαστη και να παρεις ενα μτχ 8320 ας πουμε. Εφοσον εβλεπες οτι δεν σε καλυπτει. δεν μας ειπες σε τι οθονη θα παιξει το συστημα? 20" Philips 200CW (16:10 αναλογία, μέγιστη ανάλυση 1680x1050@60Hz)
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Προφανως και η καρτα θα παει στο πρωτο Pc οχι μονο για τον λογο του επεξεργαστη,αλλα και ο αλλος σημαντικος λογος που δεν βλεπω να αναφερει κανεις ειναι οτι στο πρωτο Pc εχεις αψογο τροφοδοτικο ενω στο δευτερο θα χρειαζοταν να επαιρνες αλλο. Η οθονη σου παντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο για τετοια καρτα γραφικων.
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Προφανως και η καρτα θα παει στο πρωτο Pc οχι μονο για τον λογο του επεξεργαστη,αλλα και ο αλλος σημαντικος λογος που δεν βλεπω να αναφερει κανεις ειναι οτι στο πρωτο Pc εχεις αψογο τροφοδοτικο ενω στο δευτερο θα χρειαζοταν να επαιρνες αλλο. Η οθονη σου παντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο για τετοια καρτα γραφικων. κανείς δεν ανέφερε το τροφοδοτικό γιατί ο ts έχει πει εξ αρχής ότι το τροφοδοτικό (corsair) θα ακολουθήσει την gpu όπου πάει. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κανείς δεν ανέφερε το τροφοδοτικό γιατί ο ts έχει πει εξ αρχής ότι το τροφοδοτικό (corsair) θα ακολουθήσει την gpu όπου πάει. Σωστος το ειδα που το ανεφερε στο τελος,ενω εγω σχολιασα με αυτο που εγραφε στο δευτερο build
Ekder Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί ο 1075T να σηκώσει 1866MHz RAM? Εαν ναι, πως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα