Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τί επιδόσεις θα δω με το καθένα, ορίστε τα στοιχεία του κάθε PC και της κάρτας.

VGA: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB

PC1

CPU: AMD Phenom II X6 1075T (3.0GHz, 6-core)

M/B: Asus M5A78L LE

RAM: 8 GB DDR3 (2x2GB + 4GB  @1333MHz)

HDD: 500GB SATA2 WD BLUE

PSU: Corsair TX-850 V2 (850Watt)

PC2

CPU: AMD A8 6600K (3.8GHz, 4-core)

M/B: Asus A55BM-E

RAM: 8GB DDR3 (Kingston XMP Beast Series Dual Channel @ 1866MHz)

PSU: Κάποιο Generic 750Watt <-- Θα αντικατασταθεί εφόσον πάει η κάρτα εδώ.

Προτείνετε μου (αφού μου δώσετε και κάποιο επιχείρημα) σε ποιό από τα 2 να βάλω την κάρτα γραφικών ώστε να έχω μέγιστες (όσο το δυνατόν) επιδόσεις σε games (και γενικότερα). Tο Corsair PSU θα ακολουθήσει και την κάρτα γραφικών για ευνοήτους λόγους.

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα με τον phenom. ο a8 έχει δικά του αξιόλογα γραφικά και λειτουργεί αυτόνομα,
ο phenom όμως είναι πιο δυνατός συνολικα (single core χάνει απο ότι βλέπω) και θα αξιοποιήσει καλύτερα την κάρτα.

βάζοντας την κάρτα στον a8 θα καθιστούσες στην ουσία άχρηστα τα ενσωματωμένα γραφικά του a8,

Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τί επιδόσεις θα δω με το καθένα, ορίστε τα στοιχεία του κάθε PC και της κάρτας.

VGA: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB

PC1

CPU: AMD Phenom II X6 1075T (3.0GHz, 6-core)

M/B: Asus M5A78L LE

RAM: 8 GB DDR3 (2x2GB + 4GB  @1333MHz)

PSU: Corsair TX-850 V2 (850Watt)

PC2

CPU: AMD A8 6600K (3.8GHz, 4-core)

M/B: Asus A55BM-E

RAM: 8GB DDR3 (Kingston XMP Beast Series Dual Channel @ 1866MHz)

PSU: Κάποιο Generic 750Watt <-- Θα αντικατασταθεί εφόσον πάει η κάρτα εδώ.

Προτείνετε μου (αφού μου δώσετε και κάποιο επιχείρημα) σε ποιό από τα 2 να βάλω την κάρτα γραφικών ώστε να έχω μέγιστες (όσο το δυνατόν) επιδόσεις σε games (και γενικότερα). Tο Corsair PSU θα ακολουθήσει και την κάρτα γραφικών για ευνοήτους λόγους.

το ασχημο ειναι μονο οτι δεν εχεις και τοσο καλη μητρικη...θα μπορουσες να κλοκαρεις λιγο τον 1075Τ  και να εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Κατ' εμέ βάλ' την στο PC1 διότι έχει πιο δυνατό επεξεργαστή = καλύτερες επιδόσεις + καθόλου Bottleneck.

H RAM που είναι λίγο πιο αργή και μεικτή δεν έχει επιπτώσεις στο σύνολο του συστήματος?

το ασχημο ειναι μονο οτι δεν εχεις και τοσο καλη μητρικη...θα μπορουσες να κλοκαρεις λιγο τον 1075Τ  και να εισαι αρχοντας.

Είχα την Asus Μ4Α89GTD-PRO, αλλά απεβίωσε για άγνωστους λόγους. Κι αυτή που έχω τώρα πάλι δείχνει σημάδια ισχνότητας γιατί κάηκε η κάρτα ήχου της και ανά μια φορά τη βδομάδα βλέπω και μια μαύρη οθόνη ή το PC να μην μπορεί να βγει/μπει σε standby/sleep mode. Γι αυτό εν μέρει ήθελα να πει κάποιος ένα επιχείρημα για να βάλω την κάρτα στο άλλο PC. B)

+Το ότι overclock δεν έχω επιχειρήσει να κάνω ποτέ...

Δημοσ.

H RAM που είναι λίγο πιο αργή και μεικτή δεν έχει επιπτώσεις στο σύνολο του συστήματος?

Όχι. Μια χαρά ταχύτητα έχουν οι μνήμες, μην ανησυχείς. Και να έχανες κάτι από τις μνήμες (λέμε τώρα), θα το έπαιρνες πάλι πίσω και με το παραπάνω από τον καλύτερο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Είχα την Asus Μ4Α89GTD-PRO, αλλά απεβίωσε για άγνωστους λόγους. Κι αυτή που έχω τώρα πάλι δείχνει σημάδια ισχνότητας γιατί κάηκε η κάρτα ήχου της και ανά μια φορά τη βδομάδα βλέπω και μια μαύρη οθόνη ή το PC να μην μπορεί να βγει/μπει σε standby/sleep mode. Γι αυτό εν μέρει ήθελα να πει κάποιος ένα επιχείρημα για να βάλω την κάρτα στο άλλο PC. B)

+Το ότι overclock δεν έχω επιχειρήσει να κάνω ποτέ...

αν ειναι οπως τα λες... βαλτην απλα πανω και οσο αντεξει.

εγω ηθελα να σου προτεινω να πουλησεις τον επεξεργαστη και να παρεις ενα μτχ 8320 ας πουμε. Εφοσον εβλεπες οτι δεν σε καλυπτει.

δεν μας ειπες σε τι οθονη θα παιξει το συστημα?

Δημοσ.

αν ειναι οπως τα λες... βαλτην απλα πανω και οσο αντεξει.

εγω ηθελα να σου προτεινω να πουλησεις τον επεξεργαστη και να παρεις ενα μτχ 8320 ας πουμε. Εφοσον εβλεπες οτι δεν σε καλυπτει.

δεν μας ειπες σε τι οθονη θα παιξει το συστημα?

20" Philips 200CW (16:10 αναλογία, μέγιστη ανάλυση 1680x1050@60Hz)

Δημοσ.

Προφανως και η καρτα θα παει στο πρωτο Pc οχι μονο για τον λογο του επεξεργαστη,αλλα και ο αλλος σημαντικος λογος που δεν βλεπω να αναφερει κανεις ειναι οτι στο πρωτο Pc εχεις αψογο τροφοδοτικο ενω στο δευτερο θα χρειαζοταν να επαιρνες αλλο.

Η οθονη σου παντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο για τετοια καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Προφανως και η καρτα θα παει στο πρωτο Pc οχι μονο για τον λογο του επεξεργαστη,αλλα και ο αλλος σημαντικος λογος που δεν βλεπω να αναφερει κανεις ειναι οτι στο πρωτο Pc εχεις αψογο τροφοδοτικο ενω στο δευτερο θα χρειαζοταν να επαιρνες αλλο.

Η οθονη σου παντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο για τετοια καρτα γραφικων.

κανείς δεν ανέφερε το τροφοδοτικό γιατί ο ts έχει πει εξ αρχής ότι το τροφοδοτικό (corsair) θα ακολουθήσει την gpu όπου πάει.

• Like 1
Δημοσ.

κανείς δεν ανέφερε το τροφοδοτικό γιατί ο ts έχει πει εξ αρχής ότι το τροφοδοτικό (corsair) θα ακολουθήσει την gpu όπου πάει.

Σωστος το ειδα που το ανεφερε στο τελος,ενω εγω σχολιασα με αυτο που εγραφε στο δευτερο build 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...