merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας! Με ενδιαφέρει να μπορω να παίξω κανα παιχνιδάκι, προφανώς οχι το οτιδηποτε τελευταιο κυκλοφορεί... Θα παω την μνήμη σιγουρα στα 4gb, ισως αν μπορέσω και στα 8gb ακομα καλυτερα! Απλα πρεπει να δω στα ποσα MHz παίζουν για να ξερω τι να παρω
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Βασικά τα volts πρέπει να ταιριάζουν. Βάλε το cpuz να δούμε τι γίνεται
merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θα το κάνω φίλε μόλις γυρίσω σπίτι γιατί αυτή την στιγμή ειμαι έξω και θα ενημερωσω... Η motherboard σηκώνει κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών αν ειναι και την αλλάξω;
KiriosD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κάρτα γραφικών βάζεις ότι θες στη μητρική, ο περιορισμός σου έρχεται όμως από το τροφοδοτικό όταν θα είναι να αλλάξεις καρτα γραφικων
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 σηκώνει αλλά μη βιαζεσαι, πήγαινε την ραμ στα 4 γιγα (τα 8 θα σου βγουν πολύ ακριβά πιστεύω). κάνε ένα φορμάτ και δες πως πάει.μετά εδώ είμαστε να πούμε και για τη συνέχεια, αν αλλάξεις και κάρτα γραφικών μετά θες και αλλαγη τροφοδοτικό, ανεβαίνει το κόστος.το λέω γιατί είναι κρίμα να κάνεις μπαλώματα και να σου βγει στο τέλος πιο ακριβό (ή συγκρίσιμου κόστους με το να έπαιρνες τα πάντα καινούργια).
merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ωραία παιδιά ένα ένα να λύνονται τα θέματα και θα το προχωρήσω το πράγμα... Να ρωτήσω κάτι τώρα αν ξέρετε, κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστη κάνει έναν ήχο σαν τραινο μιλάμε πραγματικά και σιγά σιγά σταματάει μετά απο μερικά λεπτά... Φταίει λογικά το ανεμιστηράκι σωστά;
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κάτι μου θυμίζει αυτό ο ήχος( δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς) αλλά θυμάμαι ότι δεν ήταν καλός.βγάλε μία το πλαινό και ανοιξε το pc, μετά πιθανότατα θα μπορέσεις να εντοπισεις την εστία του ήχου.
merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τον έχω ανοίξει τον Πύργο από το πλάι Και εντόπισα τον ήχο που κάνει σαν τρένο μόλις ξεκινάει το ανεμιστηράκι του υπολογιστή. Τι μπορώ να κάνω σ' αυτή την περίπτωση; Βέβαια όπως είπα και πριν, Μετά από 3-4 λεπτά Αφού ξεκινήσει το pc, σταματάει το τρένο
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 αν μιλάμε για ένα απλό ανεμιστηράκι πάρε ένα άλλο να ησυχάσεις, φθηνά είναι.δε φαντάζομαι να λες για τον ανεμιστήρα(ψύκτρα) του επεξεργαστή;
merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όχι όχι, μιλάω για απλό ανεμιστηράκι που παρόλο που προσπάθησα να το καθαρίσω απο σκονες κτλ, στην εκκίνηση του υπολογιστή κάνει σαν τρένο! Ευτυχώς του επεξεργαστή ειναι οκ αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κάποιοι βάζουν λάδι μεσα στο κεντρικό (κάτω απο το αυτοκόλλητο) για να μην ακούγεται (αν φταίει αυτό), δε το έχω κάνει ποτέ, δε ξερω αν θα λύσει το πρόβλημα.Γνώμη μου, δες διάμετρο, δες πόσο κοστίζει ένα καινούργιο, δοκίμασε αυτό με το λάδι στο παλιό(βασικά γράσο νομίζω-αλλά όπως είπα δε ξέρω απο αυτά), αν δε λυθεί πετα το όπως είναι και πάρε ένα καινούργιο, είναι πολύ μικρό το κόστος.κάτι τέτοιο λέω
merkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει φίλε θα το κοιτάξω, μόλις πέρασα το cpu z τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω;
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανεβάζεις printscreen από ssd και memory
merkon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Παιδια μια βοηθεια, μπορω να αλλαξω καρτα γραφικων με αυτη την motherboard; Υπενθυμιζω εχω την 8400GS με 256mb μνημη και 4GB Ram... Βαζω να παιξω το saints row 2 και η αληθεια ειναι πως δυσκολευεται το μηχανημα, στα low γραφικα βεβαια παιζει σχετικα καλα, ενω το Empire Total War το τρεχει και στα high αλλα ψιλολαγκαρει.
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μια τέτοια καρτούλα μπορείς να βάλεις αλλά καλό θα ήταν πρώτα να αλλαχθεί το τροφοδοτικό. Επίσης ram μπορείς να βάλεις μόνο μέχρι 4GB οπότε κοίταξε στις αγγελίες καλύτερα μήπως βρεις κάτι φθηνό. http://www.e-shop.gr/asus-r7-250-r7250-1gd5-1gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513640 http://www.e-shop.gr/be-quiet-system-power-7-300w-p-PER.640577 Γιατί καινούριες είναι πανάκριβες http://www.e-shop.gr/mushkin-996761-4gb-2x2gb-ddr2-800mhz-pc2-6400-dual-kit-silverline-series-p-PER.557036
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα