Crystalenia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 <p>το ρολόι είναι ένα ανδρικό αξεσουάρ όχι ένα παιδικό για να το ξεφτυλίζουν έτσι,τέτοια ρολόγια έχουν την ίδια θέση με τα ψηφιακά απλά.....δηλαδή σε παιδιά που κοιτάνε να έχει φωτάκια και κόλπα και όχι φινέτσα,στυλ και ποιοτική κατασκευή.</p> Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ρολόγια φοράνε και οι γυναίκες.... Στο συγκεκριμένο είναι διακριτικό το σήμα της Audi, ειδικά αν θες να το συγκρίνεις με ρολόι της Ferrari που κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρο. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ ότι το έχουν παρακάνει, όμως σίγουρα δεν πρόκειται για παιδικό αξεσουάρ... Sent from my GT-I8260 using Insomnia Είναι ιδέα μου ή ο τύπος στην φωτογραφία φοράει ανάποδα το ρολόι; Sent from my GT-I8260 using Insomnia
mordred Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Σκηνικό να έχεις βγει βολτα με το μωρό πρώτο ραντεβού να δει ρολόι audi να ενθουσιαστεί, και να την πας σπίτι με αυτό 1
siakattack@gmai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 εγω αυτο που παρατηρησα απο την ειδηση ειναι οτι ο τυπος φοραει το ρολοι στο αριστερο χερι και αναποδα
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μια ιδεα ειναι, αμα αρχισεις να φορας μια χαρα θα συνηθισεις και θα σε βολευει. Ομοίως αν συνηθίσεις να μην φοράς θα καταλάβεις οτι είναι άχρηστο μιας και έχεις πάντα πάνω σου κινητό/smartphone...
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Σκηνικό να έχεις βγει βολτα με το μωρό πρώτο ραντεβού να δει ρολόι audi να ενθουσιαστεί, και να την πας σπίτι με αυτό θες να πεις κάτι για τα Lada? 1
21century Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πλέον έχει την δική του χάρη και αξία στο σαλόνι του αυτοκινήτου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα