silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ανοίγω αυτό το topic μιας και αναφέρθηκε αλλού όσον αφορά τα πλαστικά των αυτοκινήτων αλλά και για να βοηθήσει αργότερα όσους έχουν παρόμοια απορία. Το αυτοκίνητό μου λοιπόν (όπως και τα περισσότερα) έχει πλαστικά μέρη, και μπόλικα. Φυσικό είναι με τα χρόνια να αλλοιώνονται, να χάνουν το μαύρο χρώμα που έχουν λόγο του ήλιου. Στην ουσία "καίγονται". Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορούν τα ίδια πλαστικά μέρη του να βαφτούν στο χρώμα του αυτοκίνητου; Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο γυαλιστερό όπως και οι προφυλακτήρες ή είναι διαφορετικό υλικό αυτό των πλοφυλακτύρων; Και ένα παράδειγμα για να γίνω και πιο κατανοητός. Το αμάξι στην εικόνα 1 με τα πλαστικά μέρη, να γίνει σαν το αμάξι στην εικόνα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά και γίνεται,δέν είναι DIY όμως. Χρειάζεται φανοποιό και μάλιστα είναι αρκετή δουλειά αν θέλεις το χρώμα να παραμείνει πάνω στο πλαστικό. Αν σε εξυπηρετεί και η επαναφορά του χρώματος στα πλαστικά μέρη,δές και την λύση ενός restorer σάν το Gtechniq C4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Όταν λες ότι θέλει δουλειά, δηλαδή; Καλό τρίψιμο για να κάτσει καλά το χρώμα; Και να υποθέσω και επιπλέον χρήματα έτσι; Πόσο υπολογίζεις ότι θα κοστίσει για όλα τα πλαστικά; Έχει πίσω, μπροστά και στα πλάγια το δικό μου αμάξι. Αυτό πάντως το Gtechniq C4 μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε! Τα κάνει πραγματικά σαν καινούργια. Η εύλογη απορία όμως είναι, αν επιλέξω την επαναφορά με το Gtechniq C4, θα μου κρατήσει αρκετό καιρό ή θα χρειάζομαι κάθε 3μηνο για παράδειγμα να το ξαναπερνάω γιατί ίσως να φεύγει από τα πλυσίματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τρίψιμο για αρχή επειδή είναι σαγρέ το πλαστικό,πλαστικοποιητές (αν θυμάμαι καλά),αστάρωμα και τέλος βάψιμο. Το κόστος είναι σχετικό...Είχα κάτι ανάλογο στο προηγούμενο αμάξι και μου ζήτησαν 600 (!) ευρώ για προφυλακτήρα μπρός-πίσω/side skirts.Χαμογέλασα,ευχαρίστησα και έφυγα. Δέν έχω προσωπική εμπειρία με το Gtechniq, αν και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά για κάποια πλαστικά στους καθρέφτες.Αν θυμάμαι καλά,είναι αρκετά ανθεκτικό σε βάθος χρόνου (1~2 χρόνια) και δέν έχει κάποιο τραγικό κόστος.Περίπου 30 ευρώ με μεταφορικά απο e-bay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις αν πιανουν τα χερια σου να τα βαψεις εσυ πχ ματ, με σπρευ plastidip... και να τα κανεις οπως θες. Χωρις τριψιματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πόσα; 600 ευρώ; Δεν την πάλευε ο τύπος μάλλον. Και δεν ξέρω αν είναι αυτός μόνο ή είναι όλοι οι τύποι έτσι. Πόσο να έκαναν τα υλικά που θα χρησιμοποιούσε, 50 ευρώ; 100 ευρώ; Ήθελε να βάλει καθαρά στην τσέπη του 500 ευρώ μου φαίνεται. Και εμείς δουλεύουμε για 500 ευρώ όλο το μήνα. Τέλος πάντων. Ωραία τότε, μονόδρομος πλέον για μένα είναι το Gtechniq. Γιατί υπολόγιζα μέχρι 200 άντε 250 ευρώ για το βάψιμο. Αλλά θα μου φτάσουν τα 15ml για όλο το αμάξι ή να πάρω 30ml που κοστίζει γύρω στο 50αρι; Είναι αυτά που έγραψα προηγουμένως (μπροστά, πίσω, πλάγια) και επίσης επί της ευκαιρίας να κάνω και καθρέφτες και στο πλαστικό στο κάτω μέρος του παρμπριζ που έχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα το βαμμένο πλαστικό δείχνει πιο όμορφο και επειδή όπως είπες οι εποχές είναι δύσκολες,εκτιμώ οτι αρκετοί επαγγελματίες έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους. Πάρε κάποιες προσφορές,επιβεβαίωσε με τον φανοποιό οτι θα γίνουν όλα τα βήματα για ένα σωστό αποτέλεσμα και αν το τελικό ποσό παραμένει μέσα στο budget που θέλεις να διαθέσεις,ζυγίζεις τις επιλογές και πράττεις αναλόγως. Δέν είμαι σίγουρος αν τα 15ml θα σε καλύψουν. Απο το βίντεο τουλάχιστον,εκτιμώ οτι η ποσότητα που χρησιμοποίησε επαρκούσε για όλο το πλαστικό κάτω απο το παρ-μπρίζ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα