panagiwths1987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 παιδες γεια χαρα και καλη χρονια εστω και καθυστερημενα . μετα απο πολυ καιρο αναμονης , πηρα τα εξης κομματια http://www.e-shop.gr/raijintek-agos-midi-tower-white-p-PER.813210 http://www.e-shop.gr/amd-fx-8320-35ghz-8-core-box-p-PER.559643 http://www.e-shop.gr/asus-m5a97-r20-p-PER.522975 http://www.e-shop.gr/mushkin%C2%A0992069-dimm-8gb-ddr3-1600-blackline-series-p-PER.345990 η ερωτηση ειναι η εξης . θελω να παρω την aidos για cpu cooler . προς ποια πλευρα πρεπει να εγκατασταθει ο ανεμιστηρας της ψυκτρας ? προς τις μνημες η' απο την αλλη ? ευχαριστω . υ.γ.ξερω οτι λειπει και καρτα αλλα εδω ειπα να περιμενω τελικα την 960 μηπως εχει καμμια φυσιολογικη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς να την έχω, σε κάνα δύο reviews και ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=kssfSo3b37w&feature=player_detailpage#t=576 βλέπω τον ίδιο προσανατολισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ωραια και απ'οτι βλεπω δεν βρισκει και πανω στις μνημες . να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ωραια και απ'οτι βλεπω δεν βρισκει και πανω στις μνημες . να σαι καλα Αυτο ειναι σχετικο, εξαρταται απο την motherboard που εχεις και απο το υψος που εχουν οι μνημες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 κοιτα στο πρωτο μηνυμα ποια μνημη εχω και ποια mb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Έπρεπε να πάρεις την Raijintek Themis..Τέλος πάντων, προς τα πίσω πρέπει να φυσάει το ανεμιστήρας όπως είναι στις φωτογραφίες. Τοποθετείται απ' την μεριά των μνημών και σπρώχνει τον αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 φιλε physiciant δεν την πηρα ακομα.γιατι την themis ? απλα επειδη ειναι πιο ''μαζεμενη'' η aidos λεω να παρω αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Έχει πιο καλή απόδοση γι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πως να σιγουρευτω να μην βρισκει στην μνημη . αργοτερα λεω να βαλω αλλη μια 8αρα ιδια ακριβως αρκει να υπαρχουν ιδιες muskin . μαρεσει λογω πολυ χαμηλης ψυκτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 λογικα, ΚΑΜΜΙΑ aftermarket ψυκτρα, ΔΕΝ εχει προβλημα με Low profile μνημες...!! προβλημα συνηθως υπαρχει με την High Profile μνημες, οπου οι ψηλες ψυκτρες, ενδεχεται να βρισκουν στην ψυκτρα του επεξεργαστη, και κυριως, το πρωτο ντιμμακι, το οποιο βρισκεται πιο κοντα στον επεξεργαστη..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 λετε λοιπον καλυτερα για την themis? η καποια αλλη? διευκρινιζω οτι δεν κανω OC δεν ξερω αλλωστε και δεν ασχολουμαι καθολου . οποτε παντα θα τρεχει σε stock συχνοτητα (μαξ μπατζετ 25 ευρω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τhemis και πάλι Themis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 υποθετω την εχεις στην κατοχη σου για να επιμενεις ε? η εστω την εχεις δει σε αποδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όχι δε την έχω στην κατοχή μου αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλή και αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της. Την έχουν πολλά μέλη του φόρουμ και έχουν μείνει ευχαριστημενοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τη Themis την έχω εγώ. Δεν κάνω OC οπότε δεν μπορώ να πω για τρελές επιδόσεις. Απλά όσον αφορά με τη στοκ ψύκτρα ήταν η μέρα με τη νύχτα και σε θόρυβο και σε επιδόσεις. Εγώ έχω αυτό το κουτί και την έχω βάλει οριζόντια στο κάτω μέρος, να φυσάει προς τα πάνω, αφού έχω 2 ανεμιστήρες στην οροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα