Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειτουργικα δεν συντρεχει λογος αντικαταστασης,εμφανισιακα εγω προσωπικα θα την αλλαζα.Το θεμα ειναι οτι εφοσον υπαρχει επισημη απαντηση απο την corsair οιτ δεν υπαρχει λειτουργικο προβλημα,δεν ειναι και σιγουρο οτι θα στην αλλαξουν.

Δημοσ.

Άνοιξε case στο support της Corsair. Με δικά τους έξοδα θα στείλουν courier στο χώρο σου για να την παραλάβουν και να γίνει αντικατάσταση. Θα μείνεις όμως χωρίς ψύκτρα για 1 εδομάδα τουλ. Εμένα τόσο πήρε η αλλαγή της Η110.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε case στο support της Corsair. Με δικά τους έξοδα θα στείλουν courier στο χώρο σου για να την παραλάβουν και να γίνει αντικατάσταση. Θα μείνεις όμως χωρίς ψύκτρα για 1 εδομάδα τουλ. Εμένα τόσο πήρε η αλλαγή της Η110.

Γαματο το support της corsair.Στο κουτι μου ελειπαν οι βιδες για εξτρα ανεμηστηρες (αυτες οι λαστιχενιες) εστειλα ενα email,μου λενε τοποθεσια και μου εστειλαν τζαμπα :D

Δημοσ.

δωσε κανενα info ρε φιλε να δω τι πρεπει να κανω.

Δημοσ.

Παιδιά εγω είμαι στο δευτερο H100i υστερα απο αντικατάσταση λογω βλαβης αντλίας και απο εχθες αρχισε ξανα να ανεβαζει τρελες θερμοκρασίες το συστημα. Αναγκάστικα να ριξω το overclock στα 4.2 ghz (απο 4.9) μαζι και την τάση για να μπορέσει να την παλέψει μεχρι στιγμής με θερμοκρασιες οριακα κατω απο 90C σε καταστασεις render απο 3d studio κλπ.Ο ενας σωληνας βράζει! Αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ για προβληματα  με το H100i και τελικα βλεπω οτι παρα πολυς κοσμος εχει προβλημα, χαλανε οι αντλίες. Δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία για RMA , θα το πουλήσω για ανταλλακτικά στο ebay. Ξέρει κανείς να μου πει κάποιο αντίστοιχο καλό σύστημα ψύξης κάποιας άλλης εταιρίας? κατά προτίμηση με μεγαλύτερο ψυγείο 3 ανεμιστήρων push/pull (έχω το κουτί corsair 780T)

Δημοσ.

δωσε κανενα info ρε φιλε να δω τι πρεπει να κανω.

Συγγνώμη αλλά τώρα ξαναμπήκα στο θέμα σου

http://corsair.force.com/

Εδώ μπαίνεις,δημιουργείς λογαριασμό και ανοίγεις μετά ticket RMA.

Παιδιά εγω είμαι στο δευτερο H100i υστερα απο αντικατάσταση λογω βλαβης αντλίας και απο εχθες αρχισε ξανα να ανεβαζει τρελες θερμοκρασίες το συστημα. Αναγκάστικα να ριξω το overclock στα 4.2 ghz (απο 4.9) μαζι και την τάση για να μπορέσει να την παλέψει μεχρι στιγμής με θερμοκρασιες οριακα κατω απο 90C σε καταστασεις render απο 3d studio κλπ.Ο ενας σωληνας βράζει! Αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ για προβληματα  με το H100i και τελικα βλεπω οτι παρα πολυς κοσμος εχει προβλημα, χαλανε οι αντλίες. Δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία για RMA , θα το πουλήσω για ανταλλακτικά στο ebay. Ξέρει κανείς να μου πει κάποιο αντίστοιχο καλό σύστημα ψύξης κάποιας άλλης εταιρίας? κατά προτίμηση με μεγαλύτερο ψυγείο 3 ανεμιστήρων push/pull (έχω το κουτί corsair 780T)

Ξανασχολήσου με RMA. Είναι δικαιωμά σου να σου παρέχουν σωστό προϊόν καθόλη την διάρκεια της εγγύησης.

Δημοσ.

Απλά ξενέρωσα γιατι έτσι όπως φαινεται και να μου στειλουν άλλο πάλι θα ξαναχαλάσει. Οκ θα ζητησω και παλι RMA να μου το αλλαξουν αλλα μολις μου στειλουν αλλο θα το βαλω για πώληση. Για να μην μείνω όμως χωρις συστημα ψυξης και δεν μπορω να λειτουργήσω το pc εντωμεταξύ, ξερεις να μου πεις καποιο αλλο καλο συστημα για να πάρω οπως ειπα παραπάνω με 3 ανεμιστηρες πλατος?

Δημοσ.

AIO με 3 ανεμιστήρες είχε η Swiftech (H320) και υποτίθεται θα έβγαζε ένα η Coolermaster (Glacer 360L).

Την Swiftech θα δυσκολευτείς να το βρείς,άλλα ακόμα και αν πέσει κομμάτι στα χέρια σου,να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά γιατί οι η αντλία είναι επίφοβη.

Καλύτερα custom loop.Ένα normal ψυγείο 360mm,3 ανεμιστήρες,cpu waterblock,2 μέτρα σωληνώσεις,6 compression fittings,5,25" bay combo ρεζερβουάρ με αντλία,1 lt WFI (απεσταγμένο νερό).Περίπου 200 ευρώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...