aplass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα Έχω την συσκευή SONY XPERIA E C1505 ..Με έκδοση Android : 4.1.1 Με έκδοση Kernel : 3.4.0-perf administrator@ubuntu-buildsrv03 Και με έκδοση Firmware 1.3.Α.2.33 Έχω δοκιμάσει πολλά Costum Roms αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα δεν ήταν σταθερό και χωρίς Bugs..Αν γνωρίζεται κάποια costum rom που να είναι αξιόπιστη ευπροσδεκτη .. Έτσι κατέληξα στο να έχω την επίσημη rom του andoid που υποστιρίζει η συσκευή μου και να την έχω απλά ενημερωμένη .. Θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικα με το Firefox OS . Είναι συμβατό με την συσκευή μου ; Έχει Bugs ; Kernels Υπάρχει λόγος να αλλάξω το kernel που έχει τώρα η συσκευή μου ; Αν ναι ποιο μου προτίνεται ; Μέγιστη αποδοση συσκευής .. Μπορούμε με διάφορες εφαρμογές όπος η Kernel Tuner να αλλάξουμε κάποιες πολύ βασικές ρυθμήσεις στο kernel στην καρδιά της συσκευής μας με σκοπό την βέλτηστη απόδοση .. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής ειναι : Πλήρης έλεγχος CPU (συμπεριλαμβάνεται multi core CPU έλεγχος) Έλεγχος GPU (Ορισμένες συσκευές Qcomm μόνο) FastCharge Έλεγχος τάσης IO Scheduler OOM Disk Cache Size Governor έλεγχος Αναλυτικές Πληροφορίες συστήματος (CPU, αισθητήρες, μνήμη, μπαταρία, κλπ) Προφίλ Έλεγχος sysctl Task Manager Τί μου είναι πραγματικά χρήσημο και μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να πάθει κάποια βλάβη η συσκευή ; Θα ήθελα να μου πείτε πως να διαμορφώσω τις ρυθμήσεις για να μπορώ να εκμεταλευτώ στο μέγιστο τις δυνατότητες της συσκευής μου χωρίς να έχω το άγχος αν θα υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα