Προς το περιεχόμενο

Πολλοί Clients σε Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Έχω ένα Router σε μια καφετέρια ενός φίλου μου και όταν έχει κόσμο μπαίνουν πολλά άτομα και μπουκώνει.

Και αναγκάστηκα το κάνω reset για να στρώσει.

Υπάρχει κάποια λύση ώστε να μην μπουκώνει το δίκτυο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα θέλει καθάρισμα το καρμπυλατέρ.

Πέρα απο τη πλάκα, τι εννοείς "μπουκώνει", συνδέεται ο κόσμος και δεν εχει internet ή συνδέεται και πάει αργά (σέρνεται)?

Δημοσ.

συνδέεται ο κόσμος και πάει αργά (σέρνεται) και δεν μπορεις να ανοιξεις σελιδα και αναγκαστικα το κανω κλεισιμο ανοιγμα.

Δημοσ.

Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα ο υπάρχων router, θέλεις κάποιο που να μπορεί να κάνει bandwidth management και ίσως να χρειαστεί και δεύτερο ΑΡ.

Υπάρχουν 2 κύρια προβλήματα προς επίλυση σε τέτοιες περιπτώσεις.

α. Τα απλά modem/router δεν έχουν την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκώσουν πάνω από 10-15 ταυτόχρονους ασύρματους χρήστες.

β. Ακόμη και αν ξεπεράσουμε τον παραπάνω περιορισμό, έρχεται το πρόβλημα διαθεσιμότητας του bandwidth. Έστω ότι έχουμε μια σύνδεση 10Mbps και 20 χρήστες που θα πρέπει να την μοιρασθούν. Αν δεν μπουν κανόνες περιορισμού, οι πρώτοι 5-10 που θα συνδεθούν βλέποντας youtube ή κάνοντας αυξημένη χρήση, ξεζούμισαν την γραμμή, με αποτέλεσμα όλο το δίκτυο να σέρνεται.

Δημοσ.

Τι συνδεση εχεις? 

Απο ΟΤΕ vdsl που εχω εγω, μεσα απο την ιστοσελιδα εχω επιλογη για μεγιστα ατομα σε wifi.

Δημοσ.

ADSL εχω και αν μπορειτε να μου πειτε καποια ρουτερ να λυσω το προβλημα μου,ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις...

Δημοσ.

Δεν μας βοηθάς όμως για να κάνουμε κάποια πρόταση.

α. Ποιος είναι ο συγχρονισμός της ADSL σύνδεσης;

β. Ποιος περίπου είναι ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων συνδεδεμένων συσκευών;

γ. Πόσος περίπου είναι ο χώρο επιθυμητής κάλυψης;

δ. Είναι ενιαίος εσωτερικός χώρος ή έχει και εξωτερικό;

ε. Ποιο modem/router έχει τώρα να δουλεύει στην γραμμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...