Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίτες πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω laptop. Μιας και θα το κρατήσω λέω να του κάνω μια γερή αναβάθμιση.

Έχετε προτάσεις για μνήμες 8gb; Φοράει τώρα 3gb συνολικά 1x1gb + 1x2gb τύπου 204-pin SODIMM DDR3 PC3-10600 1333MHz.

Επίσης μπαταρία έχει χαθεί. Ακούω προτάσεις και για αυτό. 

Τέλος μιας και ο ssd του desktop μου γεμίζει συχνά λέω να αγοράσω κάποιον μεγαλύτερο για το desktop και να βάλω του desktop στο probook. Είναι ο ocz vertex 2 στα 128gb. Ποιον ssd 240gb θα προτείνατε; Το desktop είναι αρκετά παλιό (asus p5q deluxe, intel q6600, 4gb ddr2)

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SPANK σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνω μπας και τις έχουν πουθενά στην Αθήνα σε απόθεμα για να μην περιμένω. Το βιάζομαι βασικά. Δεν παίζει από ότι βλέπω να μην περιμένω. Δεν υπάρχει τπτ σε απόθεμα.

[edit] Μόλις τα παρήγγειλα από vision studio τελικώς. 

Κάτι τελευταίο: Εκτός από το acronis με ποιο άλλο software μπορώ να κάνω clone τον δίσκο;

Επεξ/σία από N3CR4
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες πήρα από Visionstudio τις RAM G-Skill DDR3-1333 PC3-10600/10666 4096MB X 2 (1.35V). Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι ανοίγει και κολλάει στην οθόνη starting windows (win 7).

Μήπως έχεις καμιά ιδέα πριν τις στείλω πίσω;  :blink: 

Δημοσ.

μπες στο bios . Πάτα ESC κατα την εκκίνηση για να δείς με πιο πλήκτρο μπαίνεις.

Επειτα ψαξε εαν υπάρχει μενου για παραμετροποίηση των μνημών.

Εαν ναι δες σε τι volt λειτουργούν και χρονισμό. Επίσης εαν υπάρχει επιλογή 1Τ - 2Τ επέλεξε 2Τ .

Αφου σιγουρευτείς οτι λειτουργούν στα standard του κατασκευαστή κάψε σε ενα CD ή USB stick το memtest86+ και αστο να τρέξει .

Ειναι διαγνωστικό μνημών που θα σου δείξει εαν έχουν πρόβλημα οι μνήμες.

Παίδες πήρα από Visionstudio τις RAM G-Skill DDR3-1333 PC3-10600/10666 4096MB X 2 (1.35V). Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι ανοίγει και κολλάει στην οθόνη starting windows (win 7).

Μήπως έχεις καμιά ιδέα πριν τις στείλω πίσω;  :blink: 

Δημοσ.

κλασσικη περιπτωση ασυμβατοτητας...

το εχω παθει κ εγω σε λαπτοπ αυτης της ηλικιας (Dell)... ΔΕΝ Υπαρχει περιπτωση κατα 99% να στρωσει/δουλεψουν... Πρεπει να βρεις πιο παλιες μνημες

Δημοσ.

κλασσικη περιπτωση ασυμβατοτητας...

το εχω παθει κ εγω σε λαπτοπ αυτης της ηλικιας (Dell)... ΔΕΝ Υπαρχει περιπτωση κατα 99% να στρωσει/δουλεψουν... Πρεπει να βρεις πιο παλιες μνημες

Πολλές φορές σε κάποια λάπτοπ βγαίνουν bios updates για να καλύψουν ασυμβατότητες με τις νεώτερες μνήμες.

Θα συνιστούσα να το δοκιμάσει και αυτό αλλά αφου πρώτα βάλει τις παλιές μνήμες. Μην το κάνει δηλαδή με μνήμες που κολάνε .

Αλλιώς θα το μπρικάρει και θα το έχει μόνο για Ελληνικό καφέ :)

Δημοσ.

Το λαπτοπ σου δουλευει με μνημες του 1.5v ενω εσυ πηρες με 1.35v.

Aν προσεξεις στο αυτοκολλητο των μνημων, καπου θα εχει ενα L λογικα. Οι 1.35v ειναι Low voltage μνημες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπες στο bios . Πάτα ESC κατα την εκκίνηση για να δείς με πιο πλήκτρο μπαίνεις.

Επειτα ψαξε εαν υπάρχει μενου για παραμετροποίηση των μνημών.

Δυστυχώς από ότι βλέπω μέσα στο bios δεν μπορώ να αλλάξω κάτι όσον αφορά τις μνήμες.

Πολλές φορές σε κάποια λάπτοπ βγαίνουν bios updates για να καλύψουν ασυμβατότητες με τις νεώτερες μνήμες.

Από ότι βλέπω όντως υπάρχει update. Πάω να το κάνω μπας και  δουλέψουν.

Το λαπτοπ σου δουλευει με μνημες του 1.5v ενω εσυ πηρες με 1.35v.

Aν προσεξεις στο αυτοκολλητο των μνημων, καπου θα εχει ενα L λογικα. Οι 1.35v ειναι Low voltage μνημες.

Ακριβώς. Έκανα λάθος. Θα δοκιμάσω update στο bios και αν και πάλι δεν παίξουν τις στέλνω πίσω.

edit: Λοιπόν παίδες δυστυχώς και μετά το update τίποτα νεότερο.

Επεξ/σία από N3CR4
Δημοσ.

Αν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και ειδικά επειδή έγινε από απόσταση η συναλλαγή, έχεις το δικαίωμα. Αλλιώς.... Παρακάλεσε τους.

Δημοσ.

Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα, για κάποιες μέρες, να αποχωρήσεις απο μια ιντερνετική αγορά. Χωρις φυσικά να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του συσκευασία.

Δημοσ.

Γτ δεν έχω δικαίωμα επιστροφής προϊόντος;

Πολυ λιγα καταστηματα δεχονται επιστροφη χρησιμοποιημενων προιοντων.

Τα σφραγισμενα τα δεχονται σιγουρα παντως.

Θα πρεπει να ρωτησεις την πολιτικη του καταστηματος.

Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα, για κάποιες μέρες, να αποχωρήσεις απο μια ιντερνετική αγορά. Χωρις φυσικά να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του συσκευασία.

Το saturn θυμαμαι δεχοταν με το κιλο επιστροφες χρησιμοποιημενων. Ο καθενας το χρησιμοποιουσε για 15 μερες και εκανε την καυλαντα του, το επεστρεφε, επαιρνε το χρημα πισω και τελος το παραμυθι.

Κατι τετοιες τακτικες βεβαια δεν ειχαν και το καλυτερο τελος για την εταιρια.

Οπως ειπα παραπανω, πρεπει να ειναι κλειστη η συσκευασια.:

Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα εμπορεύματα που παραλάβατε προτού αποφασίσετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το προϊόν όπως θα το κάνατε σε ένα κατάστημα, και όχι να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα για 14 ημέρες.

Link.png Site: Σχετικός κανονισμός της ΕΕ.

Δημοσ.

edit: Λοιπόν παίδες δυστυχώς και μετά το update τίποτα νεότερο.

το περιμενα δυστυχώς....

ειχα παρει και εγω ενα σετ 2*4 απο εδω μεσα (kingston) για ενα Dell 1564 με i3 ιδιας εποχης με το δικο σου και δε δουλεψαν με τιποτα.

Τις πουλούσα και τις δοκιμάζαμε με τα παιδιά (Elitebook, Acer Aspire, Dell Vostro) και εκατσαν στον 4ο(!!!)... Για καποιο λόγο δεν επαιζαν με τιποτα με i3 1ης και 2ης γενιάς...

Στο δικο μου Probook επαιζαν κανονικά (ειναι 3ης ή 4ης γενιάς - δε θυμαμαι, ο επεξεργαστης) αλλα δεν ειχε νόημα να τις κρατήσω μιας και ήταν στα 1333...

πουλα τες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...