Προς το περιεχόμενο

Nexus 6 η note 4 ;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγα από το iPhone 5s και θέλω να πάω σε android και είμαι ανάμεσα δε αυτά τα 2 δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά δεν μπορώ να αποφασίσω , θέλω την γνώμη σας γιατί από βδομάδα θα πάρω καπιο από τα 2

Δημοσ.

Για μένα εξαρτάται τι ψάχνεις και τι σου αρέσει. Αν θέλεις να το κάνεις root και σου αρέσει να ασχολείσαι με Rom και τέτοια, Nexus 6 χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι λίγο κολλημένος με τα Nexus οπότε όσον αφορα την ποιότητα δε θα είμαι αντικειμενικός. Αλλά εγώ με το Nexus 6 μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ό,τ και να αποφασίσεις να λάβεις υπόψη σου το μέγεθος. Και τα δύο είναι αρκετά μεγάλα. Το Nexus 6 λίγο μεγαλύτερο. Δες τα στο χέρι σου αν μπορείς γιατί για αρκετούς το μέγεθος είναι deal breaker.

Δημοσ.

Για μένα εξαρτάται τι ψάχνεις και τι σου αρέσει. Αν θέλεις να το κάνεις root και σου αρέσει να ασχολείσαι με Rom και τέτοια, Nexus 6 χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι λίγο κολλημένος με τα Nexus οπότε όσον αφορα την ποιότητα δε θα είμαι αντικειμενικός. Αλλά εγώ με το Nexus 6 μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ό,τ και να αποφασίσεις να λάβεις υπόψη σου το μέγεθος. Και τα δύο είναι αρκετά μεγάλα. Το Nexus 6 λίγο μεγαλύτερο. Δες τα στο χέρι σου αν μπορείς γιατί για αρκετούς το μέγεθος είναι deal breaker.

Πιο από τα 2 θα χάσει πιο εύκολα την αξία του ;;;

Και παρακαλώ το φόρουμ να επιπλήξει τον χρήστη GiannhsSM διότι δεν είναι η πρώτη φορά που με προσβάλει χωρίς να με ξέρει.εχω κάνει πολύ υπομονή με τον παρακάτω " άνθρωπο " ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και ενοχλεί τους πάντες μπορεί να έχει και πρόβλημα στην νόηση του αλλιώς δεν εξηγείται πάντως δεν έχει τρόπους από το σπίτι του και ειναι κατώτατου νοητικού επιπέδου . Παρακαλώ το φόρουμ να βρει μια λύση γιατί ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έκανα μια ερώτηση και αυτός ειναι τελείως άσχετος και σίγουρα δεν θέλει να βοήθησε του φόρουμ ένας καβγατζης των πλήκτρων ειναι που σχολιάζει για αποκτήσει νόημα η ζωή του , συγνώμη στο σιτε που σέβομαι αφάνταστα αλλά έκανα υπομονή πολλές φορές !!!

Αυτός δεν θέλει άλλο τηλ, σημασία θέλει...

Και παρακαλώ το φόρουμ να επιπλήξει τον χρήστη GiannhsSM διότι δεν είναι η πρώτη φορά που με προσβάλει χωρίς να με ξέρει.εχω κάνει πολύ υπομονή με τον παρακάτω " άνθρωπο " ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και ενοχλεί τους πάντες μπορεί να έχει και πρόβλημα στην νόηση του αλλιώς δεν εξηγείται πάντως δεν έχει τρόπους από το σπίτι του και ειναι κατώτατου νοητικού επιπέδου . Παρακαλώ το φόρουμ να βρει μια λύση γιατί ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έκανα μια ερώτηση και αυτός ειναι τελείως άσχετος και σίγουρα δεν θέλει να βοήθησε του φόρουμ ένας καβγατζης των πλήκτρων ειναι που σχολιάζει για αποκτήσει νόημα η ζωή του , συγνώμη στο σιτε που σέβομαι αφάνταστα αλλά έκανα υπομονή πολλές φορές !

Δημοσ.

Αξία θα χάσει το Note 4 πολύ πιο γρήγορα, λόγο του ότι η σαμσουνγκ μπορεί και σκοτώνει τις τιμές. Η σειρά νέξους ανέκαθεν είχε σταθερή και ακατέβατη τιμή,μιας και πάντα πουλούσε σε τιμή κόστους.

Καλύτερο τηλέφωνο θεωρώ το Note 4 λόγο του ότι μπορεί να αξιοποιησει τον χώρο της οθόνης καλύτερα + πενακι. Επιπλέον με το lollipop το touchwiz έχει πλέον αλλάξει και είναι πολύ πιο ελαφρύ και smooth από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...