chrisSerres Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα insomniac's και καλή χρονιά. Θέλω να κάνω το εξής: Καθώς πιάνω ίντερνετ από γείτονα(συμφωνημένα πράματα κωδικοί κ.λ.π.) θέλω να μου προτείνετε ένα μηχάνημα που να πιάνει το ασύρματο δίκτυο και να μπορεί να το στέλνει με καλώδιο lan σε διάφορες συσκευές. Επειδή ασχολούμαι με μουσική, το αρμόνιο μου μπορεί να συνδεθεί στο internet μόνο με direct LAN καλώδιο. Το απευθείας καλώδιο απ'το ρούτερ του γείτονα ξεχάστε το, δεν θα του ανέβω και στο κεφάλι. Απλά, ένα μηχάνημα να πιάνει όπως και το στικάκι μου, και να το στέλνει με καλώδιο λαν σε διάφορες συσκευές, είτε στο μουσικό μου όργανο, είτε ακόμα και στo playstation. Προτείνετε άνετα, μέχρι 30€ maximum αν είναι δυνατόν, αλλά αν υπάρχει και κάποιο λίγο ακριβότερο αλλά εξακριβωμένο πως έχει εύκολη εγκατάσταση και δουλεύει γαϊδουρίσια, δεκτό.
lion2486 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 wifi repeater με ethernet. ~15-20ε (έχω ένα tp-link και δουλεύει πολύ απλά)
chrisSerres Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή π.χ. αυτό εδώ πιάνει μέσω wireless και πίσω είναι έξοδος για να το συνδέσω σε οτιδήποτε σωστά?
lion2486 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 αυτό μάλλον κάνει το ανάποδο, κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/wireless-l?table=PER&category=WIRELESS&filter-2109=1
chrisSerres Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 μάλιστα. Σκοπός είναι να πιάνει το ασύρματο και να το στέλνει μέσω καλωδίου π.χ. στο playstation, γιατί είναι αδύνατον να τραβήξω καλώδιο απ΄το ρούτερ ως το playstation εκεί που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα