aimforthetop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έψαχνα για μια οθονη για το νεο σύστημα μου(gaming arma3,crysis 3 σε 1080p ultra) μέχρι 150 ευρω και κατεληξα σε αυτη. Αξιζει τα λεφτά της η υπαρψει καποια καλυτερη λυση στο ιδιο budget?επειδη ειμαι τελειως άσχετος απο οθόνες πως τη συνδεω και ξερουμε αν εχει εμφανισει προβλήματα σε κανενα;
terry308 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στο Ε-shop που έχει 142€ όλοι γράφουν καλά λόγια Με Hdmi καλώδιο , αρκεί να έχει έξοδο η κάρτα γραφικών σου ή η μητρική σου
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 την έχω στην κατοχή μου την συγκεκριμένη,η βάση της είναι "φτηνιάρικη" αλλά δεν με ενοχλεί. πιστεύω αξίζει.
spgkolem Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Την εχω και εγω.Συμφωνω με τον coolerman.Καλη εικονα,ομορφη οθονη,φτηνιαρικη βαση χωρις να ενοχλει αν εχεις σταθερο γραφειο.Επισης με vga καλωδιο μην την δοκιμασεις ειναι μονο για hdmi η οθονη.Και επισης,ειχα παρει ενα hdmi καλωδιο στην αρχη και δεν περναγε το σημα του sleep με αποτελεσμα να πρεπει να την κλεισω με το χερι την οθονη.Το εψαξα και πολλα "φθηνα" hdmi καλωδια το κανουν αυτο.Τελικα πηρα αυτο το dvi-hdmi και ειναι ολα κομπλε http://www.e-shop.gr/hdmi-to-19pin-dvi-cable-15m-p-PER.751929 Γενικα αξιζει η οθονη,προχωρα αφοβα.
aimforthetop Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια αλλα τελικα θα το γυρισω σε 21-22 monitor λογω χωρου,Η 23αρα που την ειδα σε review μου φανηκε τερας.Οποτε στα ιδια λεφτα (150 μαχ) παιζει καμια οθονη με τα ιδια η και καλυτερα χαρακτηριστικα για gaming se ultra(gtx970) στα παραπανω παιχνιδια και για ταινιες;
spgkolem Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 φιλε μην πας σε μικροτερη των 23.Μια χαρα ειναι η οθονη.Την πρωτη εβδομαδα μου φαινοτανε μεγαλη(η προηγουμενη μου ηταν 19'').Πλεον την απολαμβανω και μη σου πω θα πηγαινα σε 24 αν αγοραζα τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα