Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία Beamdog που ανέλαβε την ανάπτυξη των Baldur's Gate: Enhanced Edition και Baldur's Gate II: Enhanced Edition ανακοίνωσε ότι το εγχείρημα "Adventure Y" θα γεφυρώσει το κενό μεταξύ των δύο παραπάνω τίτλων.Η νέα αυτή προσθήκη θα χρησιμοποιεί επίσης την μηχανή γραφικών Infinity. Η εταιρεία όπως ανακοίνωσεθα ξεκινήσει την ανάπτυξη αυτή την χρονιά, αλλά ακόμη δεν αναφέρθηκε σε ημερομηνίες. Η επίσημη δήλωση έχεις ως εξής: "This year, the eagerly anticipated Adventure Y will finally navigate the dark underground caverns of development and venture out into the Sword Coast".

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του IGN, η Beamdog αναμένεται να κάνει πιο συγκεκριμένα κάποια πράγματα την Άνοιξη (όπως να αναφερθεί σε ημερομηνίες).

 

Όσο αφορά στην περίπτωση να προχωρήσουν στην ανάπτυξη του Baldur's Gate III, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ωστόσο "το σκέφτονται".

 

 

Link.png Site: IGN

Δημοσ.

Η ανακοινωση λεει για ολοκαινουριο BG το οποιο δεν ειναι το BG3 αλλα θα γεφυρωσει το κενο μεταξυ των 2 προηγουμενων.

 

Δηλαδη θα ειναι prequel του BG2?

Δημοσ.

εμένα για αρπαχτή μου μυρίζει :huh:

Οχι απλα αρπαχτη αλλα τρελη αρπαχτη....θα βγαλουν οι τυποι στην ουσια custom campaign με την ιδια μηχανη γραφικων και θα στο χρεωνουν σαν καινουριο παιχνιδι.

  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Τραγικοί στην Beamdog για ακόμα μία φορά.

 

Αντί να χρησιμοποιήσουν Unity engine, είπαν να κάνουν αρπαχτή με Infinity engine. Γελάνε και οι πέτρες με την πάρτη τους.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...