Pap_Lam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν μπορει κανεις να σου πει ποτε θα ερθει εκτος αθηνων.αλλα γενικοτερα αθηνα προχωραει αρκετα καλα οποτε να παρεις ac router αι να δωσεις τοσα λεφτα για να μην ειναι vdsl δεν αξιζει. βαζεις username/password και παιζει. vpi 8 vci 35 pppoe/llc Όταν το πάρω με το καλό : Το DSL Mode να το αφήσω στο Auto ; Το Multiplexing Method στο LLC-Based ; Το CD που έχει μαζί να το εγκαταστήσω ή θα είναι σαν τον εκτυπωτή όπου με το CD τα έκανα χειρότερα ; (έχω MAC OS) Έχω συνεχώς buffering και αποσυνδέσεις. Να πάρω router ή modem/router ; Ιδού η απορία μου Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από Pap_Lam
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όταν το πάρω με το καλό : Το DSL Mode να το αφήσω στο Auto ; Το Multiplexing Method στο LLC-Based ; Το CD που έχει μαζί να το εγκαταστήσω ή θα είναι σαν τον εκτυπωτή όπου με το CD τα έκανα χειρότερα ; (έχω MAC OS) Έχω συνεχώς buffering και αποσυνδέσεις. Να πάρω router ή modem/router ; Ιδού η απορία μου ειτε auto ειτε multimode ειτε καρφωτα adsl2+ ειναι το ιδιο.εγω συνηθως το βαζω καρφωτα adsl2+. ναι pppoe με llc πλεον. το cd αχρηστο.ειναι σαν να τρεχεις το wizard Μεσα απο τον ρουτερ απλα ειναι για καποιον που δεν ξερει να μπει μεσα στο ρουτερ.πολλες φορες το cd τα κανει χειροτερα ,κολλαει και σε μπερδευει περισσοτερο οποτε αστο τελειως. εγω θα επαιρνα modem router vdsl/adsl ολασε ενα για να τελειωσω μια και καλη και να μην μπλεκω με πολλες συσκευες. ειτε draytek 2760n ειτε tp link 9980 αν θες vdsl. 1
Pap_Lam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πήγα να καθαρίσω από σκόνη και υγρασία το box του ΟΤΕ (αυτό που είναι στο σπίτι μου) και μου έκανε αποσυνδέσεις αμέσως χωρίς να βγάλω κάποιο καλώδιο. Από τότε με έχει τρελάνει στην αποσύνδεση. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ; Ενώ έβαλα 8άρι Margin, βλέπω ότι πέφτει μέχρι και στο 0.3 το Up και στο 5.8 το Down. Γιατί συμβαίνει αυτό ; (Η γραμμή μου είναι καλή λέει ο πάροχος) Επίσης πως μπορώ να δω τυχόν errors στο router μου ; Είναι οι διενέξεις (conflicts) μήπως ; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2015 από Pap_Lam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα