alfas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το dropbox. Λοιπόν εχω ενα φάκελλο το οποιο το εχω κάνει share μονάχα με ενα άτομο. Μέσα στο φάκελλο εχω 5 φακέλλους και καποια χύμα αρχεία. Όλα καλά ως εδώ... Σε ενα φάκελλο που έχει αρχει και φακέλλους έχουν συγχρονιστεί άψογα σε pc μας αλλα σε κινητά και ipad. Ενω φαίνονται όλοι οι φάκελλοι αν πατήσεις να δεις το περιεχόμενο λέει empty folder. Στο συγκεκριμένο φάκελλο που παρουσιάζεται το θέμα... πριν κάνω κατι αλλαγές (πρίν για την ακριβεια προσθέσω αρχεία) φαινόντουσαν ολα κομπλέ... Τι στο κόρακα μπορεί να φταίει... Τα εχω σβήσει και τα εχω ξαναπεράσει αλλα τιίποτα...
alfas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;; γκαντεμιά...
Xvipes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αν καθάριζες καμιά cache ή index του dropbox? Δεν έχω ψάξει να δω που τα έχει, λογικά app data? Από τον browser τα βλέπεις σαν αρχεία?
alfas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Το εχω κάνει... Απο το browser και γενικά απο desktop-laptop δουλεύουν άψογα... Στα ταμπλε και κινητά γίνεται το θέμα... Απο το pc μέσω της εφαρμογής πάλι ολα κομπλε Σκέφτηκα μήπως εχει περιορισμό στο μήκος του path...
dimman24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Site: es file explorer Δες τι εχει αποθηκευσει εκει. Uninstall το dropbox σβησε τον φακελο με το παραπανω και κανε install παλι! Υ.Γ. πριν το απεγκαταστησεις κανε και clear την cache πες τι εγινε
alfas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Site: esfile explorer Δες τι εχει αποθηκευσει εκει. Uninstall το dropbox σβησε τον φακελο με το παραπανω και κανε install παλι! Υ.Γ. πριν το απεγκαταστησεις κανε και clear την cache πες τι εγινε Τίποτα απολύτως!...
censOred Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως τα αρχεια και οι φακελοι ειναι στα ελληνικά και εμφανιζεται προβλημα γιαυτο τον λογο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα