Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνανταω 2 προβληματα.

Πρωτον, οταν θελω να κατεβασω κατι, δειχνει το εικονιδιο οτι η σελιδα φορτωνει για να μου ανοιξει το παραθυρο για αποθηκευση στον υπολογιστη, αλλα αυτο εμφανιζει αφου τελειωσει τελειως το κατεβασμα. Δλδ στην ουσια κατεβαζει ( το βλεπω και απο το net monitor ), αλλα δε μου το δειχνει..

Επισης, περα απο το youtube, δε μπορω να δω πουθενα αλλου βιντεο. Παλι δειχνει οτι φορτωνει και κατεβαζει δεδομενα, αλλα δε το δειχνει. Εκτος και εαν κατεβει τελειως!

Εσβησα flash και παρω να τον ξαναβαλω. Δε εκτελειται η εγκατασταση! Στο 33% λεει για waiting to download ( στο net monitor δειχνει οτι κατεβαζει ), αλλα μετα απο λιγο μου λεει unable to connect to server. Οποτε τωρα δεν εχω ουτε flash player! Εκτος και εαν βρω καπου direct link για το κατεβασμα ολοκληρου του προγραμματος.

Ειναι λες και ο installer νομιζει οτι δεν εχω συνδεση, καθως δε προχωραει απο το 33%, ενω κανονικα δειχνει να κατεβαζει..

Εκανα scan και με antispyware, δε βρηκε κατι.. Πολυ υποπτο προβλημα.

Δημοσ.

Σε νιωθω πραγματικα. Το προβλημα σου δεν το εχω, αλλα! Εδω και μερες στον opera πχ αν παω να παιξω καποιο flash παιχνιδι crashαρει το flash. Αντε λεω ειναι προβλημα του opera.

Με firefox, εκει που επαιζα μου πεταξε ενα παραθυρο οτι ο υπολογιστης εχει σοβαρο προβλημα και στο επομενο λεπτο θα κανει επανεκιννηση!

Ενω το λειτουργικο και το hardware ειναι ολα ενταξει και scan με προγραμματα. Τωρα τελευταια το flash ειναι απαραδεκτο και αρκετοι εχουν προβληματα!

Δημοσ.

Εδω και 3 ωρες ασχολουμαι με αυτο το θεμα και ακομα να βρω λυση!

Στον firefox λειτουργει, οταν επιλεγω no proxy.

Στον chrome, μοιραζεται τις ρυθμισεις απο το internet explorer. Ξετικαρω το proxy setting και επανερχεται απο μονο του. Δοκιμασα και σε safe mode, εκει ηταν οκ, αλλα μετα οταν ερχομαι ξανα στα windows, επιλεγεται απο μονο του.

Γραφει 127.0.0.1 port 8080 και κατω στα exceptions <-loopback>.

Καποιο απο τα services που ξεκινανε με τον υπολογιστη πρεπει να το προκαλει.

** Και μολις το βρηκα.. Omg.. Αμα δεν ειχα SSD θα εκανα διπλασια ωρα, με τοσα restart που εγιναν.. ( πανω απο 50! ). Οπως το ειχα φανταστει και το βρηκα με την πρωτη το περιεργο service.. Αυτο που μπηκε και τελευταιο. Ενα activator για το office.. Αναθεμα.. **

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που μπηκε και τελευταιο. Ενα activator για το office.. Αναθεμα.. **

Χρησιμοποιουμε activator αλλα οταν προκαλει προβληματα δεν μας αρεσει.

Αναθεμα οντως.

ΥΓ. O flash player "παει" στο Software.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...