tomas4wd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα , κλωνοποίησα το δίσκο μου σε 1 sandisk ssd 65g και στην εκκίνηση μου βγάζει το παρακάτω και μένει εκεί. Το κλείνω με το power button βάζω τον παλιό και όλα οκ. Η δουλειά έγινε με το easeUs έχω κάνει κάτι λάθος ;
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Προφανώς έκανες από μεγαλύτερο δίσκο το clone με αποτέλεσμα να κάνει κλωνοποίηση βάση αρχείων,με αυτόν τον τρόπο δεν γράφεται το bootblock δες αν έχει επιλογή εγραφής mbr μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα,διαφορετικά το partition master που έχει η ίδια η εταιρία σίγουρα έχει την επιλογή. Μπορείς και με όποιο άλλο πρόγραμμα για διαμερίσματα να γράψεις νέο mbr όπως και με το testdisk και ακόμα και με την επιδιόρθωση τον windows.
k0nan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επέλεξε να bootάρει από τον σκληρό δίσκο και θα είσαι οκ αν έχεις κάνει σωστά το clone.
tomas4wd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 βασικά έκανα αυτό που είπε ο TheELF. έκανα από μεγαλύτερο δίσκο αλλά τον είχα κάνει partition στα 30gb για να είναι πιο μικρός από τον ssd. έτρεξα το testdisk και λέει ότι δεν είναι bootable. κοιτάω να γράψω το MBR όπως γράφτηκε παραπάνω . Είχα δοκιμάσει να ρυθμίσω το bios βοοταρει από τον ssd και δεν πέτυχε
Euclides Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τα μηνύματα αυτά, σημαίνουν ότι ο υπολογιστής σου δεν βλέπει καθόλου τον SSD και προσπαθεί να μπουτάρει από το δίκτυο, ή ότι το δίκτυο είναι πρώτο στην σειρά προτεραιότητας των Boot Devices. 1. Τσεκάρισε στο BIOS αν βλέπει τον SSD. 2. Έλεγξε την σειρά προτεραιότητας των Boot Devices.
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τα μηνύματα αυτά, σημαίνουν ότι ο υπολογιστής σου δεν βλέπει καθόλου τον SSD Δεν σημαίνει ότι δεν τον βλέπει καθόλου,σημαίνει μόνο ότι δεν βλέπει συσκευή με τομέα εκκίνησης και το δίκτυο απλά είναι το τελευταίο boot device στην σειρά.
tomas4wd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 τον αναγνωριζε με το ονομα του κ τον εοχα βαλει πρωτο στη λιστα. τελος παντων, τωρα το φορμαρω για να το κανω απ την αρχη. ποιο ειναι το πιο απλο προγραμμα για να το κανω; υποψιν εχω και το θεμα οτι ο σκληρος ειναι μεγαλυτερος.
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείς να τον συνδέσεις κάπου σαν δεύτερο δίσκο,γίνεται εύκολα,και όπως είναι χωρίς να του κάνεις φορμάτ. Δες εδώ μερικούς τρόπους,απλά το ορίζεις το διαμέρισμα σαν primary και active. http://www.sevenforums.com/tutorials/71432-partition-mark-active.html
tomas4wd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 το εκανα ξανα. το ελενξα με το testdisk που το βρηκε οκ. το εκανα primary και ενεργο κ τωρα μου εβγαλε το παρακατω
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ο αρχικός σου δίσκος είχε και ένα διαμέρισμα των ~200mb που πρέπει να το κάνεις clone και αυτό,διαφορετικά κάνε εκκίνηση με το δισκάκι τον windows για να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης.
tomas4wd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 κατ αρχην να σας ευχαριστησω για τη βοηθεια. το αποτελεσμα που εχω τωρα ειναι το εξης : η ερωτηση λοιπον ειναι : μπορω να ενοποιησω τα διαμερισματα χωρις να κανω ζημια;
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τα 15gb δεσμευμένο από το σύστημα τι είναι;; Από laptop είναι ο δίσκος και έχει εκεί την επαναφορά; Αφού το E είναι άδειο μπορείς άφοβα να το σβήσεις το διαμέρισμα αυτό και να το δώσεις στο c αυτό γίνεται και από την διαχείριση δίσκων τον windows.
tomas4wd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τελικά μετά την πετυχημένη κλωνοποίηση μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το φίλτρο smartscreen για άγνωστο λόγο. Ναι , με έβλεπε σαν administrator αλλά με παίδεψε πολύ και έκανα clean install και ησύχασα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα