TeZaS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έκανα root το Note 2 μου και θέλω να σβήσω όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές γίνεται απο αυτές που έχει η samsung και άλλες που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Υπάρχει κανας οδηγός για το ποιες εφαρμογές είναι safe να κάνω unistall?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Nαι. https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Αλλα καλου κακου κρατα ενα μπακαπ και προσεχε γενικα τι θα σβησεις. Και κρατα μπακαπ. 1
AngelMobile93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επίσης και ότι έχει να κάνει με Play Books, Music Play κτλ είναι λίγο άχρηστα... προσωπικά θα τα έσβηνα και αυτά. Οκ είναι της Google αλλά τα βρίσκω και λίγο ανούσια.
TeZaS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Άλλη μια απορία που έχω μιας και είμαι καινούργιος στο club των rooted συσκευών. Έχω κατεβάσει την Omega Rom v30 και σκέφτομαι να την περάσω. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Κάνω hard reset το κινητό πριν την βάλω? Περνάω απλά το .zip αρχείο που έχω στην sd card και μετά κάνω την εγκατάσταση? Αυτή η rom ουσιαστικά έχει σβησμένες τέτοιες "άχρηστες" εφαρμογές απο μόνη της?
neverme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Όταν περνάς καινούριες Rom έιναι πάντα μια καλή τακτική να κάνεις Full Wipe. Μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς αλλά το ασφαλέστερο (και μπελαλίδικο δυστυχώς) έιναι να κάνεις Clean Install. Για το τι ακριβώς περνάς καλό έιναι να διαβάσεις το Forum της Rom που κατέβασες για ακριβέις οδηγίες. Συνήθως οι Custom Rom είναι bloatware free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα