Pa0ki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες έχει φάει ένα σκάλωμα το pc ή το ρούτερ και δε μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο ασύρματαΒασικά συνδέομαι και όποτε θελει με πετάει χωρίς να μπορώ να ξανασυνδεθώ, μου βγάζει ότι το δίκτυο είναι κρυφό ή εκτός εμβέλειας ενώ με το κινητό ή το λάπτοπ μπαίνω κανονικάΣτο hotspot του κινητού με το pc συνδέομαι χωρίς πρόβλημαΕχω cyta και το adb p.rg a4100n και είμαι έτοιμος να το ξηλώσω και να το σπάσωΈχω ένα thomson περίσσιο από forthnet, τι ρυθμίσεις θέλει για αντικαταστήσω το pireli?Edit: και με το κινητό δεν ανταποκρίνεται καμιά φορά το δικτυο
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες έχει φάει ένα σκάλωμα το pc ή το ρούτερ και δε μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο ασύρματα Βασικά συνδέομαι και όποτε θελει με πετάει χωρίς να μπορώ να ξανασυνδεθώ, μου βγάζει ότι το δίκτυο είναι κρυφό ή εκτός εμβέλειας ενώ με το κινητό ή το λάπτοπ μπαίνω κανονικά Στο hotspot του κινητού με το pc συνδέομαι χωρίς πρόβλημα Εχω cyta και το adb p.rg a4100n και είμαι έτοιμος να το ξηλώσω και να το σπάσω Έχω ένα thomson περίσσιο από forthnet, τι ρυθμίσεις θέλει για αντικαταστήσω το pireli? Edit: και με το κινητό δεν ανταποκρίνεται καμιά φορά το δικτυο αν αλλαξεις το adb με αλλο ρουτερ χανεις το τηλεφωνο.η λυση θα ηταν να μπει το thomson πανω στο adb σαν access point.Θελει μερικες ρυθμισεις αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Κατα τα αλλα α.θα δοκιμαζα κανα Hard reset το ρουτερ αν και εφοσον μου λες οτι με laptop και κινητο μπαινεις μια χαρα τοτε θα κοιταγα το pc.μπορει να εχει φαει σκαλωμα η καρτα ,μπορει με πιο νεους drivers να ξεκολλησει και να παιξει,μπορει να την κουμπωσεις την καρτα σε αλλη usb και να παιζει μια χαρα.μπορει πχ να εχεις βαλει καποια Usb επεκταση αν ειναι Usb και να μην δινει σωστα ρευμα στην ασυρματη καρτα,μπορει το λειτουργικο να τα εχει φτυσει. Επισης απο το ρουτερ δοκιμασε να αλλαξεις καναλι μηπως και στρωσει.Αν οχι δοκιμασε αν εχει channel bandwidth απο 20/40 να το κανεις σκετο 20 ή το αναποδο.απο 20 να γινει 20/40 .Προσοχη στα pc με firewall.Στο ρουτερ να μην ειναι Hidden το ssid που λογικα δεν ειναι.Και να μην υπαρχει mac filtering που λογικα δεν υπαρχει.Και ο dhcp να δινει ενα λογικο ευρος ip.Μην ειναι τιποτα 2-3 ip και για αυτο σου κανει διαφορα προβληματα
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 αν αλλαξεις το adb με αλλο ρουτερ χανεις το τηλεφωνο.η λυση θα ηταν να μπει το thomson πανω στο adb σαν access point.Θελει μερικες ρυθμισεις αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Κατα τα αλλα α.θα δοκιμαζα κανα Hard reset το ρουτερ αν και εφοσον μου λες οτι με laptop και κινητο μπαινεις μια χαρα τοτε θα κοιταγα το pc.μπορει να εχει φαει σκαλωμα η καρτα ,μπορει με πιο νεους drivers να ξεκολλησει και να παιξει,μπορει να την κουμπωσεις την καρτα σε αλλη usb και να παιζει μια χαρα.μπορει πχ να εχεις βαλει καποια Usb επεκταση αν ειναι Usb και να μην δινει σωστα ρευμα στην ασυρματη καρτα,μπορει το λειτουργικο να τα εχει φτυσει. Επισης απο το ρουτερ δοκιμασε να αλλαξεις καναλι μηπως και στρωσει.Αν οχι δοκιμασε αν εχει channel bandwidth απο 20/40 να το κανεις σκετο 20 ή το αναποδο.απο 20 να γινει 20/40 .Προσοχη στα pc με firewall.Στο ρουτερ να μην ειναι Hidden το ssid που λογικα δεν ειναι.Και να μην υπαρχει mac filtering που λογικα δεν υπαρχει.Και ο dhcp να δινει ενα λογικο ευρος ip.Μην ειναι τιποτα 2-3 ip και για αυτο σου κανει διαφορα προβληματα Τηλέφωνο δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς Στο κινητό σκαλώνει μερικές φορές, μόνο το λάπτοπ δεν έχει θέμα usb είναι η κάρτα, καινούρια σχετικά με κομπλέ drivers, δοκίμασα να την αλλάξω θύρα...στο hotspot του κινητού δεν έχει θέμα Απλά μου έκανε εντύπωση πως έτσι ξαφνικά άρχισε να κάνει νερά, όποτε να 'ναι Τώρα ας πούμε ένα 2ωρο είμαι συνδεδεμένος χωρίς πρόβλημα Την 2η παράγραφο δεν την πολυκατάλαβα, θα γουγλάρω και θα βάλω και το hard reset στο πρόγραμμα
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έκανα hard reset, το laptop μπήκε κανονικά(ούτε κωδικό έβαλα, τον είχε αποθηκευμένο για το default ssid) και από κινητό και pc δε μπορώ να συνδεθώwtf Edit:Μετά από 20 προσπάθειες με έβαλε από το pc, what kind of sorcery is thisEdit 2: Για 5 λεπτά :/ Edit 3: Άλλαξα κανάλι, για την ώρα κομπλέ φαίνεται....για να δούμε Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από Pa0ki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα