Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Στα ξαφνικα η καρτα μου τα 'παιξε και δεν τρεχει κανενα παιχνιδι ουτε και gpu benchmark. Κολλαει για λιγο, μαυριζει η οθονη και σκαει το μηνυμα σαν bubble κατω δεξια :

"Display driver stopped responding and has successfully recovered"

Με λιγα alt+tab παιζει και να το σωσω αλλιως κολλανε τα παντα και παμε σε reset απο το κουμπι του case.

Τα χαρακτηρηστικα του pc μου :

- CPU AMD PHENOM II x4 955 BB

- 2x4GB Kingston HyperX

- MOBO MSI 790GX - G65

- PSU Fusion 550R

- και φυσικα η XFX HD 4890

Η οθονη ειναι 26" και εχω παντα αναλυση 1920x1200.

Δεν εχω αφησει τιποτε αλλο πανω και γιαυτο δεν εχει νοημα να αναφερω αλλα περιφερειακα.

Ανοιξα το event viewer και ειδα οτι το error οφειλετε σε ενα αρχειο εν ονοματι amdkmdap.

Το εψαξα λιγο και ειδα οτι αρκετος κοσμος εχει αυτο το προβλημα. Ετσι λοιπον εκανα τα παρακατω:

1) Fresh install Windows 7 ultimate

2) Εβαλα/εβγαλα απειρες φορες τους drivers (χρησιμοποιοντας και DDU). Χρησιμοποιησα και παλαιοτερους drivers (12,9 και 13,1) εκτος απο τον 13.9.

3) Εκανα edit το TdrDelay στο registry

4) Εβγαλα τη καρτα και ετρεξα ενα παιχνιδακι με την onboard καρτα της mobo μου (μια ATI HD 3300) και δουλεψε μια χαρα.

5) Πηρα τηλεφωνο τη μανα μου να το ξεματιασει :P

Φυσικα δεν δουλεψε τιποτα απο τα παραπανω.

Να τονισω οτι μπορω να κανω τα παντα στο pc (απο ταινιες mkv μεχρι internet browsing) χωρις κανενα προβλημα-κολλημα. Μολις παω να τρεξω κανα παιχνιδι @@. Επισης κατεβασα και το OCCTPT και το παραξενο ηταν οτι σε αναλυσεις κατω απο 848x480 το gpu benchmark δουλευε και σε dx9 και σε dx11. Μολις ανεβαζα την αναλυση crashare το συμπαν ολοκληρο. Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω 2ο pc να δοκιμασω τη καρτα (απο Δευτερα αυτο το πειραμα). Υπαρχει κατι ακομα να προτεινετε μπας και δω ασπρη μερα???

Αντε για στιψτε το μυαλο σας και πειτε καμια ιδεα ;)

Δημοσ.

1)Ξεσκόνισμα στο pc και στην κάρτα γραφικών!

2)Αλλαγή θερμαγωγικής πάστας στην κάρτα γραφικών και στο cpu (Κάθε τριετία το κάνω εγώ προσωπικά)

3)Απενεργοποίηση antivirus,antimalware κτλ μπας και δημιουργεί κάποιο από αυτά πρόβλημα

4)Ξεμάτιασμα του pc με android εφαρμογή!!!LOL

Δημοσ.

1)Ξεσκόνισμα στο pc και στην κάρτα γραφικών!

2)Αλλαγή θερμαγωγικής πάστας στην κάρτα γραφικών και στο cpu (Κάθε τριετία το κάνω εγώ προσωπικά)

3)Απενεργοποίηση antivirus,antimalware κτλ μπας και δημιουργεί κάποιο από αυτά πρόβλημα

4)Ξεμάτιασμα του pc με android εφαρμογή!!!LOL

1) Αυτο το εκανα ηδη απλα ξεχασα να το γραψω

2) Να το κανω αλλα δεν ανεβαζει θερμοκρασια το εχω ηδη τσεκαρει.

3) Μετα το install των Windows χωρις να εχω βαλει τιποτα επανω απο antivirus παλι το εκανε

4) Σαν της μανας τιποτα :P

Δημοσ.

Αφού δε νιώθει και με format-fresh install, δε νομίζω ότι θα επανέλθει. Κάνε τα κουμάντα σου για καινούρια καρτούλα - η 4890 τα έχει φάει τα ψωμιά της, εδώ και πολύ καιρό, έτσι και αλλιώς. Εξάλλου, για να είσαι με 4890 το 2015, πάει να πει ότι δεν ασχολείσαι με παιχνίδια. Βάλε την on-board, στην τελική...

Δημοσ.

Αφού δε νιώθει και με format-fresh install, δε νομίζω ότι θα επανέλθει. Κάνε τα κουμάντα σου για καινούρια καρτούλα - η 4890 τα έχει φάει τα ψωμιά της, εδώ και πολύ καιρό, έτσι και αλλιώς. Εξάλλου, για να είσαι με 4890 το 2015, πάει να πει ότι δεν ασχολείσαι με παιχνίδια. Βάλε την on-board, στην τελική...

Οσο και αν σου φαινεται παραξενο η 4890 μια χαρα επαιζε τα παιχνιδακια. Συγκεκριμενα μεχρι και το ESO σε 1920x1080 επαιζα με ολα high και ειχα +40fps σε περιοχες με πολυ κοσμο. H onboard ειναι μια HD 3300 και δεν λεει μια. Και εγω για αλλαγη με κοβω αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι πως σκατα κανει τα παντα αλλα τα παιζει οταν τρεχω καποιο παιχνιδι....Αν ειχε καποιο hardware προβλημα δεν θα επρεπε να βγαζει γενικα προβληματα και μπλε οθονες ανεξαρτητα απο το τι κανεις? Μεχρι και τα volt της ανεβασα αλλα @@.....Ειλικρινα το μονο που μενει ειναι να τη δοκιμασω σε 2ο pc και αν κανει και εκει τα ιδια τοτε φταιει η καρτα. Αν οχι ομως τοτε τι κανουμε????

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι το τροφοδοτικό; Είχα κάποτε 4890 και επώνυμο 450 το οποίο όταν έτρωγε ζόρι με furmark κτλπ το άκουγα να παρακαλάει το καϊμένο

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ το τροφοδοτικο ειναι 550 και τσεκαρα τα παντα. Ανεβασα και τα volt αλλα τιποτα. Η ταση ειναι παντα σταθερη. Εβαλα και το προγραμματακι της msi για overclock και το κοιταξα και απο εκει. Ολα καλα.Της εδωσα ακομα περισσοτερο ρευμα αλλα παλι τα ιδια. Επισης εβαλα και το CPUID HWMonitor που κοιταει τη ταση, Και εκει ολα καλα. Προφανως τα παιξε η καρτα αρα παμε για αλλη....

Δημοσ.

Ρώτησες σου απάντησα. Μόνο σπό το λαιμό δεν μας αρπαξες.... Έκανες την διάγνωση σου άλλωστε, έδωσες ρεύματα, σίγουρα έχεις και πτυχίο.

I rest my case....

Δημοσ.

Ειχα και γω θεμα με την καρτα γραφικων,αλλο μοντελο βεβαια,αυτο που εκανα ομως ειναι το εξης

Ddu-fresh install σε παλιοτερο driver

Μεχρι να βρεις τον πιο stable driver..

Δημοσ.

Ειχα και γω θεμα με την καρτα γραφικων,αλλο μοντελο βεβαια,αυτο που εκανα ομως ειναι το εξης

Ddu-fresh install σε παλιοτερο driver

Μεχρι να βρεις τον πιο stable driver..

Εχει παει σε φιλο τεχνικο και θα τη ψαξει να μου πει. Δεν ειναι drivers δοκιμασα πανω απο 5 διαφορετικους και τιποτα....

Οταν μαθω θα σας πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...